SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Şube Müdürü Ölü Bulundu

0
Güncellendi - 2020-12-20 01:43:47
Şube Müdürü Ölü Bulundu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 2 çocuk babası şube müdürü evinin banyosunda iple asılı olarak ölü bulundu.

Olay, Yeşilyurt ilçesine bağlı Çilesiz Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, ailesiyle birlikte Çatalköprü Sokak içerisinde bulunan bir apartmanın üçüncü katında ikamet eden, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Şube Müdürü 2 çocuk babası 41 yaşındaki İsrafil B. akşam saatlerinde banyoya girdi. Banyodan uzun bir süre çıkmayan İsrafil B.'nin durumunu merak eden aile bireyleri yaptıkları kontrolde İsrafil B.'yi boynundan iple doğalgaz borusuna asılı halde buldu. Durumun polis ve sağlık ekiplerine bildirilmesi üzerine ikamete gelen ekipler yaptıkları kontrolde boynu kırılan şahsın hayatını kaybettiğini belirledi.

Polis ekiplerinin ilk belirlemelere göre intihar olarak değerlendirdiği olayda İsrafil B.'nin cenazesi, Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

İsrafil B.'nin, Malatya'daki Kahramanmaraşlılar Platformu'nun da sekreteri olduğu öğrenildi.

iha- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • Şahin (3 yıl önce)
    Insan insanın kurdu oldu, yalnizlasti veya yalnizlastirildi. Yüreğine dokunan sevgi ve umut kalmayınca candan aldı hırsını. Çok yazık. Giden canlar, aileler ... Ne olur birbirimizi olduğumuz için sevelim, kadın erkek ayrımı olmadan anlayalım ki bu canlar hayatta tutunabilsin... Ailesine Allah sabır versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer (3 yıl önce)
    Çok degerli ve saygıdeğer bir dostumdu,yardım sever bir insandı.müthiş bir zekası vardı.inanmak çok zor bu duruma,sözün bittiği yerdeyiz.2 melek gibi evladını birakıp gidecek kadar ne bunalttı seni güzel dostum.ölümün yakışmadığı insanlar derler ya iste İsrafilde böyle bir insandı.rabbim rahmetini esirgemesin,mekanın nur dolsun sevenlerinin ve bizlerin başı sağolsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Cafer Derindağ (3 yıl önce)
    Vefat haberini üzüntü ile aldığım, 2020 yılında 7 ay beraber çalıştığım kıymetli arkadaşım ve müdürüm İsrafil B’ye Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanın cennet olsun.Güzel insan. Merhametli ve iyi bir insan olduğuna dünyada da ahirette de şahitlik yaparım. Ben razıydım ALLAH’ta razı olsun. ALLAH u Teala bütün günahları affedicidir. Muhakkak ve hiç şüphesiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Özer (3 yıl önce)
    Öncelikle çok üzücü bir olay Mekanı cennet olsun Allah geride kalanlara sabır versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyaspor 1966 (3 yıl önce)
    Rabbim mekanını cennet eylesin, çok yazık olmuş Allah yakınlarına sevenlerine sabır versin. Maalesef son günlerde bu tür intihar haberleri başta şehrimiz olmak üzere güzel Ülkemin her tarafında olmaya başladı. İnsan durup dururken niye canına kıysın bu olayların ciddi ciddi araştırılması ve önlemler alınması gerekiyor. Geride kalanlara Rabbım sabır ve yardım etsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (3 yıl önce)
    Kişi neden intihar eder bilir misiniz? Kendi etrafında o kişiye maddi ve manevi destek veren biri kalmamıştır da o yüzden. Günümüz insanlarının çoğunun sonu da aynı olacak gibi. Geçmişte aileler kalabalıktı. Çocuklar evlerinde dede ve nineleriyle birlikte yaşardı. Bırakın her bir çocuğun ayrı odasını, elbiseler ve oyuncaklar bile müşterek kullanılırdı. Evlenen kişi ayrı bir evde eşiyle tek başına olmazdı. Evin bir odası genç çiftler için ayrılırdı. Yapılan yemekler dökülmez bir sonraki gün değerlendirilirdi. Yani anlayacağınız İsraf diye birşey olmazdı. Şimdi ise bireylerin çoğu özellikle de eşlerinden boşanmış olarak özgür ve bağımsız yaşayacağını da zannederek 3+1 ve 4+1 dairelerde varsa çocukların ellerine cep telefonu veya tablet verip odalarında yalnız büyütüyorlar. Bu çocuklara telefon ve tablet üzerinden iyi bir ahlak öğretebilir miyiz? Bu çocuklar yarın yetişkin olduklarında anne ve babalarını Huzur evine gönderirler mi göndermezler mi? VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (3 yıl önce)Murat isimli kullanıcı yorumuna
    Bir noktada haklısın büyük evlerde yalnız hayatlar yaşanıyor ancak geçmişte de bütün aile bir arada olunca güllük gülüstanlık değil aksine şiddet ve aile içi huzursuzluk da çok fazla vardı. Hem o zamanlarda sizin övdüğünüz şartlarda yetişenler değil mi günümüz neslini yetiştiren, çalışma hayatında aktif rol alan maddi sıkıntı yaşayan? Bir günde bu toplum maddi manevi dejenere olmadı. O günlerin eseri bu gün tezahür ediyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Bu tür konular ciddiyetle ele alınmalı bir insan kolay kolay canından vazgeçmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tatar kadir (3 yıl önce)
    Ya intihar etmesine inanamadım..cok iyi bir makam sahibiyken neden kıydın canına...sana yakışmadı müdürüm
    0
    0
    Yanıtla
  • Murathan (3 yıl önce)
    Yazık, dünde TOKİ de bir aile babası pompalı tüfekle intihar etmişti, okuduk. Çok yazık rabbim taksiratını affetsin. Kimse durup dururken canına kıymaz. Yavrum benim kim bilir nasıl bir çıkmaza girdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (3 yıl önce)
    Cinayetler ve intaarlar şehri oldu güzelim malatya.Her gün aynı haberler.Araştıran soran varmı.siyasiler çıkıp boş demeç'lerle gün geçiştiriliyor....Yazık gencecik insanlar her gün ölüyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (3 yıl önce)
    Bu konu incelenmeli. Ancak hangi kurum ve kim inceleyecek? Devlette bunu görev edinen bir birim var mı? İntaharların artmasının temel sebebi nedir? İşte normal bir ülkede bu durumlar incelenir araştırılır nedenleri sonuçları bulunur, ona göre önleyici gerekli çalışmalar başlatılır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (3 yıl önce)
    Gerçekten yazık son zamanlar da aşırı derecede arttı toplumumzda dayanışma birlik ve merhamet azaldı ve her gün böyle haberler duyuyoruz gerçekten yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • Düşünür (3 yıl önce)
    Başta ailesine ve sevenlerine Allah’tan rahmet diliyorum çocuklarına allah sabır versin ve ekonomi güzel uçuyoruz diyenler bu haberi bi okusunlar belediye de intihar girişiminde bulunan adamı dinlesinler dün tokide göğüsüne sıkan adamın haberine baksın ve ondan sonra ekonominin durumunu konuşsunlar son dönemdeki intiharların çoğu parasızlıktan kaynaklanıyor insanlar çocuklarına oyuncak alamadığı için eşlerine vitrinde gördükleri elbiseyi alamadığı için onların yüzüne bakacak gururu olmadığı için canlarına kıyıyorlar bizi bu duruma getirenler oturup izleyip ekonomimizi LAFTA UÇURMAYA devam etsinler
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin, Cenabı Allah Rahmetiyle muamele eylesin, günahlarını af etsin. Çok sevilen ve değerli bir İnsandı, insanların sorunlarını çözmek için çok emek verirdi. Demek kendi derdini içine atmış ve işin içinden çıkamamış. Rabbim geride bıraktığı iki güzel yavrusuna ve Eşine sabırlar versin.. İmtihan dünyası, zor bir sınav, Rabbim herkesin yardımcısı olsun..
    0
    0
    Yanıtla
  • Eymen44 (3 yıl önce)
    Ne oluyor bu millete intihar vakaları arttı.. ekonomi bitti,eğtim bitti,sağlık bitti ,adalet zaten yok allah yardımcımız olsun.?
    0
    0
    Yanıtla