SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Barakadaki Yangında 4 Yaşındaki Çocuk Öldü

Barakadaki Yangında 4 Yaşındaki Çocuk Öldü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da depremlerden dolayı evin bahçesinde kurulan barakada elektrik kontağından dolayı çıkan yangında 4 yaşındaki bir çocuk hayatını kaybetti.

Olay, 23.00 sıralarında Battalgazi ilçesi Hanımınçiftliği Mahallesi Bahtiyar Sokak içerisinde bulunan tek katlı evin bahçesinde depremler sonrası yapılan barakada meydana geldi. İddiaya göre; Suriyeli ailenin kaldığı barakada  havanın yağmurlu olması nedeniyle çalıştırılan elektrikli ısıtıcı alev aldı. Barakada kalanlar kendilerini dışarı atarken, alevlerin arasında kalan 4 yaşındaki Muhammet El Hasan El Ali ise yanarak hayatını kaybetti.

Ölen çocuğun Suriyeli ailesi ile birlikte Konya’da yaşadığı, Malatya’da bulunandedesini görmeye geldikleri belirtildi.

Emniyet Olay Yeri İnceleme Şubesi ekipleri yangın çıkan barakada uzun süre inceleme yaptılar.

Olay yerindeki incelemelerin ardından çocuğun cenazesi otopsi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Başlatılan soruşturma sürüyor.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • M. Alp (11 ay önce)
    Allah rahmet eylesin allah ailesine sabır versin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet (11 ay önce)
    Belediyeye verilen vergilerle reklam yapılacağına, sağa sola afis asılacağına, reklam şirketlerine video hazirlatilacagina kadar her cadir bir yangın söndürme tüpü alip vermek cok mu zor. Bu kimsenin aklına gelmiyor mu? Bu çocuğun ölümünden kim sorumlu simdi soruyorum herkese
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Ahmet Yalvaç (11 ay önce)
    Allah Cellecelaluhu Rahmet Etsin Kederli Ailesinin Başı Sağolsun
    %100
    %0
    Yanıtla