SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Barguzu Caddesi'nde Çalışmalar Sürüyor

0
Güncellendi - 2018-08-18 05:50:28
Barguzu Caddesi'nde Çalışmalar Sürüyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yeşilyurt ilçe sınırları içinde bulunan 3.6 kilometre uzunluğundaki Barguzu Caddesinde değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Etap etap yapılan Barguzu Caddesinde 2 kilometrelik bölüm geçtiğimiz yıl tamamlanmıştı. Bu yıl 800 metrelik bölümü düzenlenen caddenin geriye kalan bölümleri ise önümüzdeki yıl yapılacak.

Barguzu Caddesinde üstyapı çalışmaları kapsamında kaldırımlar, otopark, yol, bisiklet yolları, aydınlatma ve ağaçlandırma çalışmaları yapılıyor. Kaldırım çalışmalarının büyük bölümü tamamlanırken, yolun bir bölümünde ise sıcak asfalt serimi yapıldı. Barguzu Caddesini ortadan ikiye ayıran kanal yanlarında kaldırımlar yapılıyor.

Kavşak çalışmasının da yapıldığı caddede 800 metrelik bölüm bu yıl içerisinde tamamlanacak. Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin geçtiğimiz yıllarda açtığı Çiftlik Caddesiyle birleşen Barguzu Caddesi, çevre yolu batı trafiğinin yoğunluğunu da azaltıyor.

Malatya’nın en hızlı gelişen bölgesi olan Bostanbaşı’nın ana damarı olan yol bölgenin gelişimine de önemli katkılar sağlıyor. Büyükşehir Belediyesi Barguzu Caddesini Fahri Kayahan Bulvarına bağlayacak yeni bir hattın proje çalışmalarını ise sürdürüyor. Batı-Doğu istikametinde olacak olan hat Çiftlik Caddesiyle birleşecek.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • Mlt4×4 (5 yıl önce)
    Yapım çalişmasında Ne hız ama! Yetişene aşk olsun. 3.6 km yolun 3. Yılıdır daha bitmedi. Daha da bitmez. Fahri Kayahan'da ki çalışma burayla birlikte başladı, bir yılda bitti. Üstelik orası 5-6 km. Habere bak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yerelli (5 yıl önce)
    Fahri Kayahan ve Barguzu caddeleri eğri böğrü oluşuyla tam bir yüz karasıdır. Estetiğin ve mimarinin katledildiği bu caddeleri kimler yaptı? 1930 lu yıllarda yapılan kapalı çarşı önünde başlayıp istasyon/emniyet kavşağına kadar giden bu örnek yolu hiç görmediler mi? Hiç gitmediler mi? Birileri kendi çıkarları için Malatya’ya kötülük ediyor. Diğerleri ise aval aval bakıyor. Sonuçta böyle oluyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • kerem (5 yıl önce)
    Yapılan kanala ne demeli ? Sulama kanalı mı ( eski tabirle harık ) görsellik mi ? Fahri Kayahan a bakın bir de bostanbaşına yapılana bakın !
    0
    0
    Yanıtla
  • Orhan (5 yıl önce)
    Kavşağı eleştirenlere söylüyorum. Alışmışsınız hız azaltmadan kavşaklara bodoslama dalmaya. Zorunlu olarak hızınızı azaltınca işinize gelmiyor tabi. Bence çok güzel bir kavşak oluyor. Tabiki birde yeşillendirilince dahada güzel olacak. Proje sahibine ve emeği geçenlete çok teşekkür ederim.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44mlty44 (5 yıl önce)Orhan isimli kullanıcı yorumuna
    Bence de çok güzel oluyor sanayi kavşağında böyle yaptılar kaza olmuyor artık orda... Öğreniceyiz kardeşim insanca yaşamayı öğreniceyiz....
    0
    0
    Yanıtla
  • KALDIRIM MÜHENDİSİ (5 yıl önce)
    BU GÖBEK BİZDEN BAŞKA HANGİ ÜLKEDE KULLANILIYOR BU NASIL BİR SAÇMALIK DÜMDÜZ YOLUN ORTASINA GÖBEK YAP BÖYLE SAÇMALIKMI OLUR BURALARA ALT GEÇİT ÜST GEÇİT KONULMASI LAZIMKEN NE YAPMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ ANLAMIYORUM
    0
    0
    Yanıtla
  • CEVRE MÜHENDİSİ (5 yıl önce)KALDIRIM MÜHENDİSİ isimli kullanıcı yorumuna
    Piyasadan korkup iş kuramayan Mühendisleri belediye 2 000 tl ye alıp çalıştırıyor başka ne tür proje beklenirki bu paraya bu kadar iş çok bile
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Sayın admin taraf tutacak kadar kalitesizsin senin düşüncene uygun yorum yazmak zorunda değiliz küfür hakaret içermediği sürece yayınlamak zorundasın bundan sonra malatya haber benim için bitmiştir
    0
    0
    Yanıtla
  • Barguzulu44 (5 yıl önce)
    Aman Allahım o nasıl bir kavşak mühendis bey! Babam pergelin açısımı bozuktu yada neyin kafasını yasıyordun. Müteahhite ver apartman diker o kavsaga. Ama yinede seni tanımak istiyorum yigidim! Elini korkak alıstırmamışsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Necip Duman (5 yıl önce)Barguzulu44 isimli kullanıcı yorumuna
    Arkadaşlar mükemmel ve çok iyi düşünülmüş bir kavşak yapılıyor. Araçlar mecburen yavaşlıyor ve kaza riski minimuma düşüyor. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Tebrikler...
    0
    0
    Yanıtla
  • Cabbar (5 yıl önce)
    Heliopter pisti de olabilir
    0
    0
    Yanıtla
  • Buyukkavsak (5 yıl önce)
    Türkiyedeki ilk ve tek en büyük kavşak yarışmasının tek lideri bostanbaşına yapılan şuan ki kavşak olsa gerek ! arabanın zor geçmesi bir yana belediye otobüsü kıvrıla kıvrıla zorla ilerliyor, bir kere orası trafiği genişletmekten çok trafiği daha çok tıkayacak kavşak yapılır tamam amenna ama normal bir kavşak yapılır böyle dar ve dönemeçli bir yola o kavşağı planlayıp çizenin zaten mühedis olmadığı çok açık ortada
    0
    0
    Yanıtla
  • Mlt44 (5 yıl önce)
    Oradaki kavşakta bulunan göbeği çizip yaptıran mühendis ne mezunu acaba. Taksiye bin de oradan dönüş al da görelim. Otobüslerin dönüşünü hiç söylemiyorum. 5 m'lik Yola 20 m'lik Göbek. Sadece bu değil, kömür tevzi- sanayi kavşağını da hiç söyleme gerek bile yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • baybars (5 yıl önce)
    Azıcık battalgaziye gelin çöşnüğe aşağı değil ha yukarı çöşnük zafer mahallesini geçtigimiz anda berbat belediyecilik .. Şu battalgaziye bir avm yapılmadı mesela. Resmen yeşilçam caddesinin üstü berbat millet tarzan gibi ordan oraya geçerek karşıdan karşıya geçiyor yeraltı yaya geçidi yapmalısınız Nevşehir bacı bektaş üniversitesinde yurtan üniversiteye geçerken bir yeraltı geçidi var sizde yapabilirsiniz Veya üst geçit yapınız....
    0
    0
    Yanıtla
  • Çöşnüklü (5 yıl önce)baybars isimli kullanıcı yorumuna
    Çöşnüğü Elazığ belediyesine bağlayalım şimdikinden çok daha iyi hizmet alırız... Malatya Büyükşehir Belediyesi de adını Fahri Kayhan Muhtarlığı olarak değiştirsin çünkü bütün hizmet, proje ve vizyonu burayla sınırlı....
    0
    0
    Yanıtla