SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Baro Başkanı Demez Kazada Yaralandı

Baro Başkanı Demez Kazada Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da hafif ticari araç ile otomobilin karıştığı kazada, Malatya Barosu Başkanı Avukat Onur Demez ile otomobili kullanan avukat yaralandılar.

Kaza, 10.00 sıralarında Malatya-Ankara karayolu İkizce mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ankara istikametine seyir halinde olan A. K. (72) idaresindeki 44 PK 701 plakalı hafif ticari araç ile Avukat Meryem N. yönetimindeki 44 AV 085 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan Malatya Barosu Başkanı Avukat Onur Demez ile otomobili kullanan avukat Meryem N. yaralandı. Demez ile otomobil sürücüsü avukatın, bir duruşma için Gaziantep'e gitmek üzere yola çıktıkları öğrenildi.

Yaralılar ihbar üzerine olay yerine çağrılan ambulanslarla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların durumunun iyi olduğu belirtilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı. (Fotoğraflar bu kazadan)

İKİ KAZA DAHA
Edinilen bilgilere göre, Yeşilyurt ilçesi Yakınca Mahallesi’nde meydana gelen kazada, E G idaresindeki 44 FE 459 plakalı araç, sürücünün kontrolünden çıkarak devrildi. Kazada H.G. yaralandı. Yaralı sürücü Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Büyükşehir Belediyesi İnönü Caddesi üzerinde meydana gelen bir başka kazada ise sürücünün kontrolünden çıkan motosiklet devrildi. Kazada araç sürücüsü hafif şekilde yaralandı. Yaralı sürücüye ambulansta müdahalede bulunurken, kazalarla ilgili inceleme başlatıldı.

malatyahaber.com- iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız