SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Battalgazi Devlet Hastanesi Başhekimliğine Atama

Battalgazi Devlet Hastanesi Başhekimliğine Atama
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi İlçe Devlet Hastanesinin yeni Başhekimi belli oldu. Battalgazi İlçe Devlet Hastanesi Başhekimliğine Doç. Dr. Erol Karaaslan’ın atandı.

Battalgazi Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine, Malatya Tabipler Odası Başkanlığı da yapan Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Anestezi ve Reanimasyon Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Erol Karaaslan’ın atandığı öğrenildi.

Depreme dayanıksız olması nedeniyle eskisi yıkılıp yenisi yapılarak geçtiğimiz günlerde hizmete başlayan 300 yatak kapasiteli Battalgazi İlçe Devlet Hastanesinin yeni Başhekimi Doç. Dr. Erol Karaaslan’ın görevine başladığı kaydedildi.

Battalgazi Devlet Hastanesi Başhekimliğine bir süre önce Dr. Erhan Berk atanmış, ancak Berk kısa süre sonra İl Sağlık Müdürlüğü görevine getirilmişti.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • SERHAT (1 yıl önce)
    Allah hayırlı etsin. Malatya nın dürüst ve liyakatlı hocalara ihtiyacı vardı. Biliyorumki erol bey daha fazlasına layık. Tebrikler. Güzel ve isabetli bir karar olmuş.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Nurettin Cengiz (1 yıl önce)
    Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı nasip eylesin. Başarılar dilerim.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • necmettin (1 yıl önce)
    Hayırlı olsun saygıdeğer hocam. Mükemmel bir atama liyakatlı dürüst çalışkan hem özel sektör hem de kamu ve sivil temsilcilik yöneticiliği Malatyamıza değer katacak bir marka . Hayırlı olsun hocam başarılı olacağına eminim Malatya sizi çok sevecek emin olun .
    %48
    %52
    Yanıtla
  • Hasan (1 yıl önce)
    Çok çalışkan ve başarılı bir hocamız başarılar dilerim.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Ali Yiğit (1 yıl önce)
    Değerli ve donanımlı bir kardeşimiz Rabbim Hayırlı kılsın.. Başarılar dilerim..
    %41
    %59
    Yanıtla