SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Battalgazi ve Yeşilyurt İlçelerinde AKP Adayları Kazandı

Battalgazi ve Yeşilyurt İlçelerinde AKP Adayları Kazandı
A- A+ PAYLAŞ

Resmi olmayan sonuçlara göre Malatya'nın merkez ilçeleri Yeşilyurt ve Battalgazi ilçelerinde AKP adayları belediye başkanlığı seçimini kazandı.

YEŞİLYURT
Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde belediye başkanlığını AKP adayı İlhan Geçit kazandı.

Saat 23.00 itibarıyla elde edilen ve kesin olmayan sonuçlara göre, İlhan Geçit 61 bin 774, CHP adayı Alper Gürsoy 39 bin 232 oy aldı. (Açılan sandık oranı: % 89,55 )

-Geçit'in özgeçmişi-

İlhan Geçit, 1965 yılında Malatya'da doğdu. İlk öğretiminin ardından imam-hatip ortaokulunu takip ederek lise hayatını Fatih Lisesi’nde tamamlayan Geçit,  Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nden 1991 yılında mezun oldu.

Aksaray'da sorumlu hekimlik görevinin ardından Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde ihtisasını tamamlayan Geçit, farklı illerde doktorluk ve  Yüzüncü Yıl Üniversitesi Üroloji Anabilim Dalı Başkanlığının ardından da İnönü Üniversitesi Üroloji Anabilim Dalında görevlerde bulundu.

Prof. Dr. İlhan Geçit, evli ve 3 çocuk babasıdır.

BATTALGAZİ
Malatya'nın Battalgazi ilçesinde belediye başkanlığını AKP adayı Bayram Taşkın kazandı.

Kesin olmayan sonuçlara göre, Bayram Taşkın 58 bin 745, Yeniden Refah adayı Ayetullah Geçen 20 bin 682 oy aldı. (Açılan sandık oranı: % 84,39 )

-Taşkın'ın özgeçmişi-

Bayram Taşkın 1974 yılında Malatya'nın Battalgazi ilçesinde doğdu. İlköğretim, ortaöğretim ve lise eğitimini Malatya'da tamamlayan Taşkın, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 1997 yılında mezun oldu.

1998 yılında stajını tamamlayıp Malatya Barosu bünyesinde 25 yılı aşkındır serbest avukatlık yapan Taşkın, 2010-2012 yılları arasında Malatya Barosu Başkanvekilliği görevini üstlendi.

2013-2014 yılları arasında AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanlığı görevini yürüten Taşkın, evli ve 3 çocuk babasıdır.

AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • Raşit Dayı (4 hafta önce)
    Malatya için hayırlı olsun.Burdan defalarca yazdım sizlere anlatmaya çalıştım.Eğer malatya adayları eski adaylardan oluşsaydı malatya da da Türkiyede esen rüzgar eserdi.O nedenle diyorum ki Malatya kazandı.Tekrar hayırlı olsun .
    %38
    %62
    Yanıtla
  • Mlx (4 hafta önce)
    Benim umudum yok. Yeni seçilen adaylarla ilgili. Büyükşehirde dahil. İnşallah bizleri yanıltırlar
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Çöşnüklü (1 ay önce)
    Bayram Taşkın seçildi adamı görmedik gidip koltuğa oturacak.Nasil olsa kazanacam diyip çok gezmedi bile.Onu bunu bilmem Osman GÜDER Sempatik,çalışkan, güler yüzlü herkesle iç içe bir adamdı pandemi , deprem hiç bir olumsuzluk ta adı geçmedi, adamı göstermediler, yerine bir Avukat gösterildi, ne yapmaya çalıştıklarinı hiç anlamış değilim.Bu şekilde davranırsanız sonucu bu olur.Malatya yine vefa gösterdi,fakat yine yarı yolda kalan, en son hizmetleri alan,memleket olacak göreceksiniz.
    %42
    %58
    Yanıtla
  • Malatyali (1 ay önce)
    Hadi hayırlı ola böyleli 1 buçuk yıl belirsizlikle geçti inşallah 1 buçuk yıl daha olmaz belediyeler yerinde dönüşüm de vatandaşın arsa sını pul etmede debrem de once ki sekli ile yapmalarinin onu nu açarlar 520 mt arsamı 208 mt ye düşürmüşlerdi bayram başkan söz verdi bakıp göreceğiz yada emlak konut alanı genişletmesi gerek
    %15
    %85
    Yanıtla
  • Osman (1 ay önce)
    Malatyada adayların kim olduğunun hiçbir öneminin olmadığını bir kere daha gördük.Önemli olan halkın değil tepeden tercih edilen seçiliyor.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • negüzel (1 ay önce)
    Ne güzel yav 3ay gelip ortada dolanıyorlar bu memelekette belediye başkanı oluyorlar Allah bu memlekette oy kullanana yardım ede bunun adınada demokrasi diyorlar.
    %87
    %13
    Yanıtla
  • malatyalı (1 ay önce)
    malatya 5 yıl daha geri vites ,veli ağbaba büyükşehirde olmalıydı.türkiye de malatya yı gündem yapardı.kaçırdık.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Ali (1 ay önce)
    Malatya'da bayram taşkın ve İlhan geçit abilerimiz kazanmıştır onların hayrına sami er de kazanmıştır. İnşallah içinizdeki yamyamları temizlersiniz.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Akrep (1 ay önce)
    İlhan geçitin belediye başkanı olduğundan haberi yok Allah yardımcımız olsun.
    %65
    %35
    Yanıtla
  • Karagözlü (1 ay önce)
    Battalgazi ve Yeşilyurt için hayırlı olsun iki değerli insanın kazanması bizleri sevindirdi inşallah yapacakları ile millete mahçup olmazlar
    %38
    %62
    Yanıtla
  • Hasan (1 ay önce)
    Battalgazi başkanı eskiden ak partiye ağır sözler söylerdi. Şimdi aday olunca çok şaşırmıştım.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Evetv6. Sıra mv adayı olunca sövüyordu partiye ama şimdi belediye başkanı oldu
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Demekki çok şaşırmamak gerekiyormuş.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Kerem (1 ay önce)
    O kadar yalandan vaat verdiniz. Haydi o vaatleri yapma zamanı. Görelim sizi.. İş
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Fikret (4 hafta önce)Kerem isimli kullanıcı yorumuna
    Vaadi veli ağbaba verdi ama yine sen bilirsin
    %25
    %75
    Yanıtla
  • New Malatya (1 ay önce)
    O kadar anlattınız, şunu yapacağız bunu yapacağız hadi bakalım seçildiniz yapın sizi tutan yok artık malatya kayseriyi diyarbakırı samsunu geçsin bakalım ne projeniz varmış gösterin uçarmıyız kaçarmıyız bakalım neler yapacaksınız
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Özcan (1 ay önce)
    Malatya'mız için hayırlısı olsun inşallah.
    %57
    %43
    Yanıtla