SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Battalgazi'de Yaz Spor Okulları Açılıyor

Battalgazi'de Yaz Spor Okulları Açılıyor
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi tarafından 6 Şubat’ta yaşanan deprem felaketinin izlerini silmek, çocukların kültürel açıdan daha donanımlı hale gelmelerini sağlamak ve sosyal aktivitelere katılarak yaz ayını verimli bir şekilde geçirmek amacıyla 12 branşta “Yaz Spor Okulları”nın startı veriliyor.

Dönemsel olarak devam edecek olan ve 3B Yazıcı Eğitiminden Yüzmeye, Taekwondodan Futbola, Kur’an-ı Kerim eğitiminden Robotik Kodlamaya, Ayak tenisinden Badmintona kadar birçok sportif ve sanatsal etkinlikler yer alacak. Alanında uzman eğitmenler eşliğinde verilecek olan sportif ve sanatsal eğitimlerden yararlanacak olan çocuklar, 12 branşta düzenlenecek olan yaz spor okulu ile yaşanılan depremin izlerini silme fırsatı bulmasının yanı sıra yazın keyfini de doyasıya çıkaracak. 8 Temmuz Cumartesi günü saat: 17.30’da Battalgazi Kapalı Spor Salonunda açılışı yapılacak olan Yaz Spor Okulu’ndan 7-18 yaş arası tüm çocuklar ücretsiz olarak yararlanabilecek.

Başkan Osman Güder, “Yaşadığımız deprem felaketinin izlerini silmek, çocuklarımızın moral ve motivasyonunu arttırmak için Battalgazi Belediyesi olarak elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Her zaman olduğu gibi geleceğimizin teminatı kıymetli yavrularımız bizim için çok değerli. Gençlerin ve çocukların sporla yetişen, spor ahlakı ve spor kültürüne sahip bireyler olması için startını vereceğimiz spor okulumuzdan 7-18 yaş arası tüm çocuklarımız yaz spor okulumuzdan yararlanabilecek” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Alper (10 ay önce)
    Bu haberi farklı medya grublarında görünce bugün Battalgazi belediyesini telefonla aradım...bilgi almak için...Fırat gençlik merkezine gitmem gerektiğini söylediler.çocuğumla beraber 34 derece sıcakta saat 15:00 gibi Fırat gençlik merkezine gittik...oradaki personel böyle bir etkinlikten haberi olmadığını ,zaten gençlik merkezinde sadece jimnastik sporu yapılabileceğini ancak salonun tadilatının yapılacağını söyledi.Ayrıca bugün yaklaşık 15 kişinin geldiğini söyledi...yani koca Battalgazi belediyesi deprem bölgesinde güya çocuklara etkinlik yapıp rahatlatacak!!! Net bir bilgi vermedikleri gibi insanlara bir nevi zulmediyorlar...vatandaş zaten canından bezmiş,belediye iyice bezdiriyor...İstanbul'daki belediyelerden bu organizasyonlarla ilgili iyi bir kurs almalarını tavsiye ediyorum...(deprem döneminde İstanbul da idik..gerçekten güzel organizasyonlar yapıyorlar).biraz profesyonellik lütfen...bari yaz dpor okullarını yüzünüze gözünüze bulaştırma dan becerin...düzgün duyurular yapın...saygılar..
    0
    0
    Yanıtla