SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Bayanlar Erzincan Maçına Hazırlanıyor

0
Güncellendi - 2017-03-01 00:30:48
Bayanlar Erzincan Maçına Hazırlanıyor
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Lig 6. Grup’ta mücadele eden Malatya Bayanlar Spor Kulübü, ligin 15’inci haftasında sahasında Erzincan Gençler Gücü Spor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

İkinci yarının ilk maçında deplasmanda Elazığ Bordo Atletik Spor’u 9-0 yenen Malatya Bayanlar Spor Kulübü, puanını 17’ye çıkarttı. Aldığı kötü sonuçlarla zirvenin bir hayli uzağında kalan mavi kırmızılılar, ligde kalan maçlarda en iyi sonuçları alarak, ligi üst sıralarda tamamlamak istiyor.

Elazığ Bordo Atletik Spor maçında takımının 2 golünü kaydeden orta saha oyuncusu Gözde Uçar, Elazığ Bordo Atletik Spor maçında takım olarak iyi mücadele ettiklerini ve farklı bir galibiyet aldıklarını ifade etti.

Uçar, ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yaptıklarını kaydederek, Erzincan Gençler Gücü Spor karşılaşmasından da galibiyetle ayrılarak, iyi gidişi sürdürmek istediklerini belirtti.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü, ligde 14 haftalık dilimde oynadığı 13 karşılaşmada 6 galibiyet, 2 beraberlik, 5 mağlubiyet aldı. Malatya ekibi, 13 karşılaşmada topladığı 17 puanla haftayı 7’nci sırada tamamladı.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü-Erzincan Gençler Gücü karşılaşması 5 Mart Pazar günü 14.00’da Konak Futbol Sahası’nda oynanacak.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız