SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BBP Genel Başkanı Destici Pazar Günü Malatya'da

BBP Genel Başkanı Destici Pazar Günü Malatya'da
A- A+ PAYLAŞ

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, 6 Kasım Pazar Günü Malatya’ya gelerek, partisince düzenlenecek olan mitinge katılacak. 

Alınan bilgiye göre; BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin “Sevdamız Türkiye – Hedef 2023” adlı mitingin 6 Kasım Pazar günü saat 14.00’de Yeni Camii Yani Soykan Parkı Meydanı’nda düzenleneceği kaydedildi. 

BBP Genel Başkanı Destici’nin bazı ziyaretlerde de bulunacağı öğrenildi.  

BBP İl Başkanlığı miting ile ilgili çalışmalarını yürütüyor. 

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Nuri (1 yıl önce)
    Bbp 'ye oy verdim rahmetli muhsin başkan için.Ama bundan sonra size oy moy yok.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • mehmet (1 yıl önce)
    nasıl böyle yanlış miting yeri seçmişler ki. 65,000 kişiyi nasıl sığdıracaklar o kadar yere!
    %67
    %33
    Yanıtla