SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

AKP'li Belediye Başkanlarından 'Evet' Kampanyası

0
Güncellendi - 2017-01-27 01:37:27
AKP'li Belediye Başkanlarından 'Evet' Kampanyası
A- A+ PAYLAŞ

Elazığ, Malatya ve Kocaeli Belediye Başkanları Referandum için sosyal medyadan birbirlerini “Evet” kampanyasına davet etiler. Başkanlar videolar yayınlayarak, referandum için ‘Evet’ diyeceklerini ifade ettiler.

Belediye Başkanlarının Cumhurbaşkanlığı siStemi ne yönelik referandum için sosyal paylaşım sitelerindeki “Evet” kampanyasını önce Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz başlattı. Başkan Yanılmaz, yayınladığı videosunda, “Geleceğimiz, istikbalimiz, istiklalimiz ve yeniden büyük Türkiye için ben varım. Ben ‘Evet’ diyorum. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanım Sayın Ahmet Çakır, sende varmısın” ifadelerini kaydetti.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın çağrısına Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır yine sosyal paylaşım sitesinden yayınladığı video ile cevap vererek, “Mücahit Yanılmaz başkanım elbette varım. Ülkem için, geleceğimiz için, güçlü Türkiye için ‘Evet’ diyorum. Evet, İbrahim Karaosmanoğlu başkanım sende varmısın?” ifadeleriyle Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na çağrıda bulundu.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise, sosyal paylaşım sitesinden yayınladığı videoda Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın çağrısına cevap vererek, “Malatya Büyükşehir Belediye başkanım, Ahmet kardeşim, davetini aldım. Güçlü Türkiye için, huzurlu Türkiye için, gelişmiş Türkiye için bende ‘Evet’ diyorum.” ifadelerini kaydetti.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

101 yorum yapılmış

  • Duran (7 yıl önce)
    Malatya belediye başkanı ilk önce kendi görevini yapsın.Vatandaşa hizmet etsin.Particiliği bıraksın.Herkese eşit davransın.Adalaetli olsun.Malatya halkının üçte biri açlık sınırında.Yol ihaleleri ile yandaşa akrabaya parasal kaynaklar akıtılmasın...yazıktır.....Kerneği yıktılar yaptılar yine yıktılar yine yaptılar....eski Kernek ne güzeldi Hollandanın değirmenini yaptılar....bizimle ne alakası var....nasıl olsa vatandaşın verdiği paralar ile yapılıyor.....Belediye başkanı hizmeti vatandaşa yapar bir kişiye değil.....
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdurrahim Gülaç (7 yıl önce)
    Maliye Bakanlığı, 2016 yılı Ocak-Mayıs dönemi bütçe gerçekleşme verilerini yayımladı. Yayımlanan verilere göre, 2016'nın ilk 5 ayında örtülü ödenekten 734 milyon 483 bin lira harcandı.Geçmiş cumhurbaşkanlarıda ödenekten para harcadılar.Tnsu Çiller,Abdullah Gül,Demirel....Ahmet Necdet Sezerin 3 milyon harcadığı iddia ediliyordu..doğru olduğunu kabul edelim....bir tarafta 734 milyon diğer tarafta 3 milyon lira arada dağlar kadar fark var.... Ahmet Necdet konutta oğluna düğün yaptı yapılan tüm harcamaları devlet kesesinden değil kendi cebinden ödedi....eleştirelim ama hakaniyetten ayrılmayalım....adalet bir gün herkese lazım olur....
    0
    0
    Yanıtla
  • doğrucu kazım (7 yıl önce)
    MHP İstanbul Milletvekili İsmail Kaya:Ülkeyi Kurtaracak Erdoğan ise Ülkeyi bu hale getiren kim ? diye soruyor....
    0
    0
    Yanıtla
  • muse (7 yıl önce)
    Bu,baskanlara,kocaman,koocaman,buyuk Hayir,hayir,diyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdurrahim Gülaç (7 yıl önce)muse isimli kullanıcı yorumuna
    @hayır
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeşilyurtlu (7 yıl önce)
    15 yıl önce siyaset bu kadar devlet işlerine bulaşmamıştı.Bugün okulda,askeriyede,hastahanede,devlet dairesinde,yolda herkes siyaseti konuşuyor.Devleti elinde tutanlar bu kadar bizdendir,bizden değildir diye vatandaşı bölmemişlerdi.Eskiden prtililer birbirine saygılıydı.Şimdi selam bile vermiyor.Particilik devletin en üst katında yoktu.Vatandaş devletine güveniyordu.Yargıya güveniyordu.Şükür Allaha onuda bulaştırdılar.Herşey çorba oldu.Şimdide partili başkanlık olsun ülke terörden ,sıkıntıdan kurtulsun diyenler var.Karşı tarafta 15 yıldır zaten ülkeyi yönetenler bunlar.Her seçim döneminde seçmenin kafasını çeşitli tekliflerle çelmenin yolunu buluyorlar diyor.Parlementer rejim iyi değil kurtuluş tek adamlıkta diyenler.Ülkenin geleceğini oyalıyorlar.Bir elin nesi var iki elin sesi var.En doğru yol parlementer rejimdir.bu rejimin eksikleri tamamlanır,yanlışları düzeltilir.zaten ülkede perde arkasında tek kişi bu ülkeyi yönetiyordu.Sonuç ortada.Bu ülke için yapılan her güzel şeyi alkışlıyorum.Ülkemi şahıslardan daha fazla seviyorum....#HAYIR
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI44 (7 yıl önce)
    Referandumda ülkesini -vatanını- dinini seven herkes @hayır demelidir...Ülkemiz büyük bir bilgi kirliliği içindedir...Meclisda kabul edilen başkanlığın ne olduğunu öğrenmeden sırf liderin ağzına bakarak kanaatini ortaya koyanlar var....Yok ABD ve batı bunlarla mücadele edememişte şimdi içerideki insanları devreye sokmuş...ülkeyi 15 yıldır yöneten belli...terör sıfırken teslim aldılar şimdi terör tavan yaptı.İŞİD kimine göre DEAŞ,El nusra gibi örgütler ortada yokken ABD veİsrailin öncülüğünde sırf ABD istedi diye dünyanın dört bucağından gelip müslümanları kesenleri Türkiyede nasıl tedavi oldular....bunların arkasında CİA ve MOSSAd vardı.Bir de figuranlar.Meclis kalkıyor,bütün herşeyden bir tek kişi sorumlu olacak ama bu inasn kimseye karşı yaptığı işlerden sorumlu olmayacak....bir evde bile iş bölümü vardır,bir işyerinde memur,işci,müdür iş bölümü yapmıştır...hepsi yaptıkları işten sorumludur.Ama 80 milyon luk ülkeyi yönetenin hiç sorumluluğu olmayacak.Sırf birileri söyledi bu iş doğrdudur demenin anlamı yok.Suriye batağına girmeyin dedi muhalefet yok biz zalimle uğraşıyoruz dediler.Bu gün o zalimle konuşmaya başladılar.Dün söylediklerini bugün unuttular.Başkanlığı isteyen ABD ve Batıdaki Türk ve islam düşmanlarıdır.Neden,çünkü tek adamı çeşitli oyunlar ve baskılarla çok daha kolay istediklerini yaptıracaklardır....bu şekildeki başkanlık ancak Afrika ülkelerinde Gambiyada,Mozambikde,Yeni Gine ülkelerinde vardır.Bugün Kazakistan devlet başkanı dahi Başkanlıktan parlamenter rejime dönmek için karar aldı.Basın yazmaktan korkuyor.Ancak Hlkk TV....Ulusal Kanal gibi birkaç kanalda Sözcü:Aydınlık gibi gazetelerde okuyabilirsiniz...diğerleri yazamıyor....Evet diyecek olanlar hayır diyecek olanların sebeplerini hayır diyenlerde evet diyecek olanların sebeplerini incelesinler...gerçekler apaçık ortada olduğunu göreceksiniz....1 TANE tÜRKİYE VARDIR.SURİYELİLER BURAYA GELDİLER AMA BİZİM GİDECEĞİMİZ HİÇBİR YER YOKTUR.....BU ÜLKE ATATÜRK VE SİLAH ARKADAŞLARININ,TÜRK MİLLETİNİN KURTULUŞ SAVAŞI VEREREK KURDUKLARI BU ÜLKEDİR.ATATÜRK BİLE KENDİSİNE TEKLİF ED,LEN BAŞKANLIK TEKLİFİNİ REDETMİŞTİR.HER KES KENDİ FİKRİ YAPISINA GÖRE OYUNU VERECEKTİR.LÜTFEN EVET VEYA HAYIR DERKEN KİŞİLERİN DEĞİ ÜLKEMİZİN GELECEĞİNİ DÜŞÜNÜN....EVET VE HAYIR DİYECEK OLAN HARKES BU ÜLKENİİN VATANDAŞIDIR.KİMSE KİMSEYE KÜFÜR ETMESİN,KIZMASIN,KIRGIN OLMASIN.HERKESİN MUTLU,HUZURLU,DOSTÇA,BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE YAŞADIĞI BİR TÜRKİYE İÇİN OLSUN.....
    0
    0
    Yanıtla
  • SAPTIRMAYIN DÜRÜST OLUN KAZAKİSTAN BAŞKANLIĞI BIRAKMIYOR nursultan nazarbayev BİRKAÇ GEREKSİZ GÖREVLERİNİ MECLİSE DEVRE EDECEĞİN SÖYLEDİ
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçekleri söyleyen adam (7 yıl önce)MALATYALI44 isimli kullanıcı yorumuna
    Sen ne içtin böyle bır daha içme! Meclis var Başkan denetleme ve hatta salt çoğunluğu sağlarsa başkanı yargılama yetkısı bıle var meclısın! Asıl sımsıkı durumda Cumhurbaşkanı denetlenmiyor! Adam ayrılan paraları kafasına göre harcıyor kımse gık dıyemıyor! Ornegın Ahmet necdet Sezerın cumhurıyet mıtınglerı ıcın Tolon paşa ya verdıgı eylem yapın dedıgı 3 mılyon tl gıbı.. bır arabanın dıreksınyonun da tek kışı oturur 3 kışı degıl sanırım anlatabıldım!
    0
    0
    Yanıtla
  • timur (7 yıl önce)
    malatyahaber sırf bu muhalif haberlerin için takip ediyorum seni. referanduma evet diyenler şu anda her yerde asılıp kesiliyor. adam barcelonadan gecenin köründe açıklama yapıyor niye biliyonuzmu evet diyecekmiş o yüzden adama demediklerini bırakmamışlar diye. size ne arkadaşım size ne başkan ister evet der ister hayır der. başkanın safı bellimi belli akparti cumhurbaşkanınında safı belli akparti ne yapacak başkan çıkıp ben desteklemiyormuyum diyecek. akp li belediyeler evet diyorsa chp li belediyelerinde hayır dediği haberini yap. onu geçtim chp gb yardımcısı ağbaba hayır diyor onu haber yap sen niye akpartili belediye başkanlarını kötülemeye çalışıyorsun. bizim milletde çımış yok efendim susuzluk artan kira suriyeli sen hayır de arkadaşım sana zorla evet dedirtmeye çalışanmı var kafana silahmı dayadılar oy kullanırken genel ve yerel seçimlerdede bir sürü laf ettiniz ne oldu sonuç ortada. siz konuşmaya devam edin. dışarda yağan karıda akparti yağdırdı dışarı çıkıp kara bulaşmayalım diyecek kadar kindar oldunuz. alt üstü hayır diyeceğinizi yazacaksınız şuraya ne kadar laf etmişsiniz millete yazık size.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (7 yıl önce)
    sizin derdiniz 1923 anayasa ile yaşayalım çağa ayak uydurmayalım hiç bir şey değiştirmeyelim havaalanları köprüler oto yollar metroları hızlı trenleri termik santraları hesler nükleer santraları uydular yerli uçak helikopter otomobil yerli silah sanayisi vs bunların hiç birisini yapmayalım çağ atlamayalım çağ dışı yobaz cahil kalalım Suriye irak libya gibi baas rejimi sürsün siz troller daha düne kadar kahrolsun şeriat Türkiye ıran olmayacak diye bağıran siz değilmıydınız şimdide iranci olmuşsunuz sizin illerciliğiniz molalar kadardır
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (7 yıl önce)
    diktatörlük diyenlere b çift laf edeyim dedim birincisi merhametli ve inançlı insanlardan dikdatör çıkmaz ikincisi de vatandaş olarak ben seçeceksem kime ne ounun için ben bir dikdatör seçecem EVET EVET ben ülkemi yönetecek birini seçecem bu kadar basit bu sitede hayır diyenlerin bu ülkenin hayrına evet dediğini gören duyan varsa beri gelsin durmak yok yola devam acık sabredelim vesselam
    0
    0
    Yanıtla
  • Yakup (7 yıl önce)
    15 yıldır Ak Parti Ülke yararına ne yaptiysa "EVET" dedik. Sizde; Yalaka dediniz. Çıkarınız var dediniz. Şimdi sorma sırası bizde. Eyy HAYIRCI şahıslar: Ak Parti ne yapsa hayır diyenler kimler biliyormusunuz? FETÖ PKK PYD YPG ISIS VE bilumum Türkiye düşmanı BATI lobisi. Sizde bunların maşası haline geldiniz. Küresel güçlerin yani Ust aklın oluşturduğu diktatör Erdoğan algısına yem oldunuz. Türk düşmanlarının ekmeğine yağ oldunuz; bal oldunuz. O halde Hayırcilara afiyet olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet eyiol (7 yıl önce)
    2 Nisanda Milli irade öyle bir tecelli edecekki,bütün o kokuşmuş darbeci zihniyeti bir daha hortlamamak üzere tarihine çöplüğüne atılacaktır.Hiç kimsenin şüphesi olmasın bu millet kendi göbeğini kendisi kesecektir...Halk öyle bir mıhtıra verecekki Yeniden Büyük Türkiye olma hayali bu topraklarda sonsuza kadar kadim kalacaktır...15 temmuzda Milli irade duvarına çarpan zihniyet şimdiden kaybetmiştir.Hayırlı olsun...evet
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 yıl önce)
    Bu ülkede herşey sil baştan yapılmaya başlandıysa... yollar köprüler hastaneler stadyumlar, hızlı trenler, kendı tufegımız, ıslahımız, topumuz, tankımız, uçağımız, helıkopterımız saymakta bıtmezvs vs yapıldıysa bu başkanlık sayesınde oldu cunku Tayyip Erdoğan tek başına secılmıstı... paradan 6 sıfır atan, IMF kovan kımdı! Ustelık tüm parlementer sıstemın engellenmelerine rağmen yapıldı! Iste bu engeli bız evet dıyerek ortadan kaldıracağız! Gecmıs bugüne kadar bır cıvı uretememıs zıhnıyet burdan akıl verıyıor hayır dıyeceklermıs! Sız zaten hayır dedınız hep uyanıklar! Devlet, ülke çıkarları ayrı bısey beledıye sıyası memnunıyetsızlık ayrı bıseydır! Bız ulkemız ıcın evet dıyecegız ki bırdaha koalisyon lar ile sorun yaşayıp ülkeye 10 yılda bır darbe yapıp 100 yıl geriye göturmeyelım! Tabııkı yasama yürütme tek adamda olacak! Devletın kıcı ayrı bası ayrı oynamaz oynarsa 1999 çakı gıbı IMF ye dansoz olur ağlarsın! Senın sectıgın beledıye başkanı sıyasıler çalışmıyorsa soylersın sıkayet edersın! Başbakan'a cumhurbaşkanına yazarsın! Bımer sıkayet edersın seçemezsin! Oldu bıttı! Başkan'ın becerıksız ıse seçemezsin! Bıttı! Ama bu konu beledıye degıl ülke meselesı.. sonuna kadar evet dıyecez ve tarıhe gömecegız herşeyi! PKK, hdp ıle aynı safta olup hayır demıycez! Uyanın artık
    0
    0
    Yanıtla
  • nerde ne vaad aldın biraz pozitif esnaf mısın memur mu bilmiyorum dolar 4 tl olmuş dörtyol da bir sürü boş dükkan var ki önceden 6 ay önceden tutulurdu azıcık çıkarın gözlükleri.menfaatin had safhada olabilir ama çocuklarını düşün
    0
    0
    Yanıtla
  • Iste sız busunuz! Hemen menfaat degılmı! Cunku zıhnıyetınız böyle! Tamam madem çok merak ettın soyleyeyım edıtor ızın verırse! Istanbul da yasıyorum Beykoz'da oturuyorum! Normal bır vatandaşım! Özel bır sırkette calısıyorum! Rahatladınızmı? Zaten çocuklarımı darbe zamanlarını bırdaha yaşamasınlar dıye evet dıyorum.. saygılar
    0
    0
    Yanıtla
  • muse (7 yıl önce)
    Belediye,baskanlari,illerinizinsarunlari,hal,etinizmi Demokiresi,adeleti,hukku,,tanimiyan,uygulamayan Yonetimlerde,baskanlik,sistemine,hayir,diyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Torje1905 (7 yıl önce)
    icecek suyumuz yuruyeck yolumuz yok baskan bey kalkmis evet hayir yapiyr burda ahmet cakir evet dedigi icin bn hayir diyecm
    0
    0
    Yanıtla
  • Aras (7 yıl önce)
    Yasama yürütme yargı yi benim egemenligimi tek adama verecekler bende evet diyecem ha.tabiki HAYIR
    0
    0
    Yanıtla
  • Yilmaz (7 yıl önce)
    Atatürk zamaninda söylemisti böyle Tek Baskan Systemi olursa Türkiye Ucuruma Ucar.adamlar Kanun yaptilar öyle birsey olmasin diye.Yaziklar olsun Evet diyenler. Hayir Ve bir daha Hayir HAYIR yine HAYIR
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat Tek (7 yıl önce)
    Amerika 5-6 yıl önce ortadogu da 22 ulkede rejim ve sınır degisikligi yapacaz dedi…Urdun, Libya, Misir, Yemen, Irak ortada…Turkiye’de de buna izin vermemeliyiz…O yüzden hayır demeliyiz… Vatanini milletini seven, ülkemizin bölünmesini istemeyen, sonradan kandirildik, ne istediniz de vermedik vs gibi bahaneler, dinlemek istemeyen her vatandasimiz HAYIR demeli.. Ulkemi seviyorum, onun icin HAYIR diyorum!
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (7 yıl önce)
    Malatya da su kesintisine hayır belediye başkanı asli işini yapsın önce
    0
    0
    Yanıtla
  • huseyinmeric01 (7 yıl önce)
    "AH GARDAŞLARIM AH" "FAZLA SÖZE GEREK YOK " "80 YILDIR ESKİ ANAYASA İLE" "BU MİLLET NELER ÇEKTİ NELER" "80 YILDIR HER EL AÇTIĞIMIZDA" "YOK MU BİR YİĞİT KULLUN YA RAB! "GELSİN KURTARIN BİZLERİ BU EZİYETTEN" "KABUL OLUNDU-PİRİ FANİLERİN-YETİM VE ÖKSÜZLERİN YAKARIŞLARI" "BİR IŞIK UFUKTA BELİRLENDİ 2002'DE" "15 YILDIR HUZUR BULDUK-HUZURA VARDIK ONUNLA" "HAİNLER-KÖRESEL GÜÇLER BİR OLDU" "ETRAFIMIZI KAN GÖLÜNE ÇEVİRDİ DURDU" "O YİĞİT KAHRAMANIN SESİ GÜRLEDİ" "YETER ARTIK YATAR! ARAKANDA-FİLİSTİN'DE -SURIYE-MISIR-IRAK-DOĞU TURKİSTAN-SURİYE'DE" "BENİM KARDEŞLERİM VAR" "BU ZÜLÜM'A KARŞI HAYKIRDI DURDU" "ZALİMLER İT GİBİ DAĞILIP GIDERKEN" "İÇİMİZDEKİ HAİNLERİN DEVREYE SOKTU" "15 YILDIR! O YİĞİDE KARŞI NE HAİNLİKLER EDİLDİ" "SUİKASTLAR-DARBELER PEŞ PEŞE SOKULDU" "KORKUP KAÇACAK ZAN EDECEKLERKEN" "O ASLANLAR GİBİ OYUNLARINI BOZDU" "O ŞİMDİ..! ESKİ ANAYASA'Yİ DEVRE DIŞI BIRAKACAK" "MECLİSTE 339 İLE GEÇEN ANAYASA KALDIRILMASI" "REFERANDUM'DA BU HALK ONU SANDIĞA GÖMER Mİ" "EY CANLAR GARDAŞLAR..! BİR DİKTATÖR NASIL BUNU KABUL EDER...! 339 İLE GEÇEN ANAYASAYI.. "NASIL REFERANDUM'A SOKAR...! "BUNU YAPACAK AKIL ANCAK ALLAH KORKUSUNU TAŞIR..KENDİ MİLLETTE ŞEFKAT LA YAKLAŞIR. . "ŞİMDİ. ..OY VERECEK SİZLERSİNİZ. . "BUNU DÜŞÜNEREK KALBİMİZİN SESİNİ DİNLEYEREK" "VERİN KARARI...! "RABBİMİZ BU FIRSATI ..EDİLEN DUALARLA SİZE SUNDU... " BUNU KAÇIRARAK. .GELECEĞİNİZE-NESLİNIZE-VATANINIZA-BAYRAĞINIZA..ETMEYİNİZ İHANET... "BU YAZDİKLARİMİ YAZARKEN...GEÇMİŞİMİN" "ACILARIYLA YAZDIM..BU ANAYASA...NE REİSİN.. DİKTATÖRLÜĞÜ İÇİN. ..BU SENİN-BENİM-ÇOCUKLARIMIZI KURTULUŞU İÇİN. "BENDE BUNA KOSKOCAMAN (EVET) DİYEREK VARIM...SİZDE VARMISINIZ...EY HAYIR DİYEN GARDAŞLARIM. ..
    0
    0
    Yanıtla
  • aynen dostum bizde HAYIR diyoruz referandumda... Ulkemi seviyorum, sinirlarinin degismesini istemiyorum bende referandumda HAYIR diyorum..
    0
    0
    Yanıtla
  • 15 yıldır bu ülkeyi uzaylılar mı yönetiyor?Birbirlerini yedikleri gibi ,ülke iflasın eşigine ,federasyona ve eyaletlere geldi dayandı.Atatürkün ve kurtuluş savaşı şehitlerinin ruhu çarpacak bunları Yüzde 60 hayır açık ara
    0
    0
    Yanıtla
  • mlt44 (7 yıl önce)
    Vay arkadaş burası o ses Türkiye'ye dönmüş. Jürinin biri evet diyor, diğeri hayır diyor. 3. kişi olarak kararsızlar ne diyor? Bence en güzeli istihareye yatalım. Tartışma kültürümüz hep kavga üzerinemi kurulu olmak zorunda. Tartışalım ama kırmadan, dökmeden. Cevap vermek için değil anlamak için dinlemeliyiz birbirimizi. Anlatsınlar dinleyelim nasıl bir şey bu başkanlık. Yoksa rahmetli Erkan Yolaç'ın dediği gibi Evet dediniz kaybettiniz yada Hayır dediniz kaybettiniz sözüyle ugurlanırız. Vatanımız, evlatlarımız ve bizler için en güzeli olur inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alican (7 yıl önce)
    yüz yıllık parlamenter sistemde bir sürü darbe,yerlerde sürünen üç kuruşa muhtaç bir ülke,seçilmişlerin aksine bürokrasinin sözünün geçtiği bir ülke gördük.Teröre boğulan bir ülke gördük.iki yalancı şahitle asılan,koltuğundan indirilen, başbakanlar gördük.Kanı beş para etmez teröristlerin koca bir milleti esaret altına almaya cüret edişlerini gördük..yetmezmi?..Biz bu ülkeyi seviyoruz ve EVET diyoruz..
    0
    0
    Yanıtla
  • Serkan (7 yıl önce)
    Bizler biliyoruz ki, eğer iktidarda olan AKP değilde sizin tasvip ettiğiniz iktidarlar olsaydı şuan bizim desteğimizden dahada fazla bir destek verecektiniz. Bir zamanlar Üniversitelerde başörtülü kardeşlerimizin saçlarından sürüklenerek dışarı atıldığını izleyen ve buna kahkahalarla eşlik eden zihniyet şuan "HAYIR" Kampanyasının en başta gelen isimleri olmuş durumda. Soruyorum sizlere bu ülkede en son ne zaman birinin ibadetiyle veya yaşam tarzıyla oynandığını gördünüz de şimdi CB sisteminin tek başlılık, Şeriat olduğunu iddia edip "HAYIR" kampanyasını destekliyorsunuz.? kimseyi kandırmayın sizin sularınız akarken bir zamanlar üstadın değişiyle "Öz yurdunda garipsin Öz vatanında parya" "EVET" biz bir zamanlar bu idik...
    0
    0
    Yanıtla
  • Enes Onus (7 yıl önce)
    Allah rızası icin 1 kere okuyun su yasayı öyle Hayır yazin. Sırf Reise inat.olsun diye hain yazanlar bu ülkeye en büyük.kötülüğü yapıyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • TAŞERON (7 yıl önce)
    Vallahi bütün seçimde RTE den yana kullandım budefa maalesef kadro yalan oldu ses duyan var mı ? Cevap; yokkk maalesef daha oyda yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Burak ergöç (7 yıl önce)
    Sistemi okumadan konuşanların niyeti aşikardır Bu ulkenin geleceğini düşünmeden menfaatlerini devletin bekasina degisenler yazıklar olsun size. Allah bin kere Razı olsun reisten de Kahraman Başkandan da Bizim Tarafımız Belli Ölümüne Ölümüne..
    0
    0
    Yanıtla
  • Burak Ergöç, sen Hitler'i kimin seçtiğini, Kenan Evren'e bu ülkede yüzde 95 evet oyu verildiğini hiç okumadın herhalde. Halktan her oy alan demokrat olamıyor bu dünyada maalesef. Tüm kurumları tek başına atamak doğru bir yol değildir. Tek adam rejimlerine daima çok sesliliği tercih etmek gerekir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Burak ergöç (7 yıl önce)
    Menfaati için devletinin geleceğini bırakan zihniyet yine çıkmış ortaya Ne çabuk unuttunuz kitap fırlatan başbakanı Cumhurbaşkanının yetkilerini denetleyen sisteme diktatörlük diyen bir kere bile yeni anayasayi okumayan kişilerdir
    0
    0
    Yanıtla
  • Burak ergöç (7 yıl önce)
    Yazık ! Şahsi Çıkarlarını Devletin bekasına değişen zihniyete Yazık! Gecesini gündüzune katıp çalışan başkana çamur atanlara Yeni Anayasa Sivil Ve Millidir O Yüzden Benim Oyum EVET
    0
    0
    Yanıtla
  • Burak ergöç (7 yıl önce)
    Yazık ki Maddeleri okumadan yorum yapan kişiler var Ne zamandan beri Vatandaşın oyuyla seçilen diktatör oluyor Hala halkın iradesinin üstünlüğüne inanmayan bir zihniyet var Yeni Anayasa Gelecektir
    0
    0
    Yanıtla
  • Burak ergöç (7 yıl önce)
    Sistemi Bilmeden Okumadan Tek Adamlık sistemidir diyenleredir sözüm; Yeni Anayasada Milletin Gücü Vardır Yeni Anayasada Demokrasi Vardir Yeni Anayasada Bu ülkeyi kaostan kurtaracak sistem vardır Bu yüzden Benim Oyum "EVET"
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat Tek (7 yıl önce)
    Amerika 5-6 yıl önce ortadogu da 22 ulkede rejim ve sınır degisikligi yapacaz dedi…Urdun, Libya, Misir, Yemen, Irak ortada…Turkiye'de de buna izin vermemeliyiz…O yüzden hayır demeliyiz… Vatanini milletini seven, ülkemizin bölünmesini istemeyen, sonradan kandirildik, ne istediniz de vermedik vs gibi bahaneler, dinlemek istemeyen her vatandasimiz HAYIR demeli.. Ulkemi seviyorum, onun icin HAYIR diyorum!
    0
    0
    Yanıtla
  • Cumali (7 yıl önce)
    Daha güçlü bir Türkiye için daha sağlam Bir gelecek için vatan bayrak aşkına namus şeref uğruna EVET Evet Evet
    0
    0
    Yanıtla
  • Diyarbakir (7 yıl önce)
    Kim ne dese desin Daha büyük bir Türkiye icin EVET
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet eyiol (7 yıl önce)
    Güçlü Yaşama Güçlü İcraat Güçlü Meclis Güçlü Temsil Güçlü Yönetim Güçlü Türkiye Güvenli Huzurlu Türkiye İçin KararımızEvet
    0
    0
    Yanıtla
  • Bozo islamoğlu (7 yıl önce)
    Lozana EVET diyenlerin çocukları,Türkiyenin ve Demokrasinin önünü açıcak olan sisteme EVET demiyecekleri alelen açık..94 yıl önce İmparatorluğu yıkanlara inat , Demokrasi ve Milli iradenin temsili ile EVET diyeceğiz..
    0
    0
    Yanıtla
  • Celall (7 yıl önce)
    Kim ne derse desin, daha müreffeh bir Türkiye için EVET diyeceğiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Sahipsiz Malatya (7 yıl önce)
    Başkanımız evet diyorsa kesin hayır demek gerek
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatma Bayır (7 yıl önce)
    Cahil cahil konusuyorsunuz . Burada yaptıgınız Belediyeyi eleştirmek konu ise referandum Ne alakası var sorarım size ? Acaba yeni Anayasanın maddelerini bir kez açıp okudunuz mu ? Ülkemin geleciği için EVET diyorum . Sizleri de düşünmeye davet ediyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen okuyupta evet dediysen yazik sana.okudugunu anlamayan millet diye bize bosuna demiyolar
    0
    0
    Yanıtla
  • Arzuhal (7 yıl önce)Aras isimli kullanıcı yorumuna
    Sen darbe anayasasını çok seviyorsun galiba vesayet anayasasını Hayır halkın anayasasına Evet rabbimin izniyle en az yüzde 60 Evet çıkacak şimdi söz milletindir milletin kararına da saygı duyacaksın Daha güçlü bir TÜRKİYE için EVET
    0
    0
    Yanıtla
  • Darbe anayasası mı kaldı.heryeri değiştirildi daha bunu biliyorsun.sen bütün yetkilerini ver.ben vermiyorum tel adama.ikinci sanki çok güzel bir anayasa yaptılarsa hayır dedik.allah aşkına ne zaman vatandaşı düşünüpte yasa yaptılar.gec bunları rabbimin sayesinde yüzde 60 hayir
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (7 yıl önce)
    Malatyamizin Gururu Ahmet Çakır Başkanımızı Asla yedirmeyiz Sizlere Hayırcilar 15 temmuz da hepiniz nasıl geldiyseniz şimdi de topunuz gelseniz EVET Diyeceğiz Ve Ahmet Başkanımızı Size Yedirmeyeceğiz. Sizler nankör lersizniz
    0
    0
    Yanıtla
  • HAYIR cı değilim RTE reisimize tam destek,ama CAKIRa hayır.nankörlük tartışılır.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (7 yıl önce)Arda isimli kullanıcı yorumuna
    hayır çıkınca cumhurbaşkanı değişecekmi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Yavuz (7 yıl önce)
    Dünya dört bir yandan devletimize saldırırken, son kale olan Türkiye'miz dört bir yandan saldırılara maruz kalırken, aptalca ve basiretsizce ideolojik eleştirilerin ötesine geçemeyen şuursuzlardan olmayacağız..! Türkiye için, ümmet için, millet için ; sonuna kadar EVET...
    0
    0
    Yanıtla
  • zaza (7 yıl önce)
    Unutmayın bu sistem deki başkan şu anki Başbakandan daha az yetkili olacaktr ve her türlü yargilanacaktr şu anda sadece meclisin 4/3 luk çoğunluğu ile sadece vatana ihanetten yargilanabipen cumhurbaşkanı yeni sistemde her teslit edipen suç unsurunda yargilanabilecektir
    0
    0
    Yanıtla
  • zaza (7 yıl önce)
    Lütfen arkadaşlar oyuna gelmeyin. Yollar bozuk diye söylenip ülke sistemine aleyhte konuşmayin. Vallahi vallahi vallahi bu sadece bizlere zarar verecektir. Allah aşkına Hayır diyen ve destek vermeyen kesime bakıp oyunu görün arkadaşlar... bu ülke hepimizin, bu ülke ümmetun son ümidi, islamin yeryüzündeki son kalesi... biz sahip çıkmaz isek yarın allah korusun kötü gelecekler olursa sebebi bzler oluruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • RTE MERVE KARADAĞ (7 yıl önce)
    EVETT !! İNADINA DEĞİL İNANDIĞIMIZ İÇİN EVET !! Hayır diye yirtinan arkadaşlar neye Hayır ? Birilerine kin beslediginiz için mi , yoksa taraf olduğunuz siyasi parti Hayır dediği için mi Hayır ? Önce bi alacaginiz kararları başkalarının iki dudagı arasına hapsetmeyin önce siz siz olun !! Bu sistem ne için kim için geliyor önce onu öğrenin ! Ne Erdoğan için Ne Ahmet Çakır için ne senin benim için ! Bu sistem çocuklarınızın geleceği için geliyor . Yetkileri tek bir elden alıp bütün organlara yayiyor. Ve cumhurbaşkanı meclis tarafından denetlenecek sınırsız yetki dediğiniz nedir sizin ? Kendi Anayasamızı bırakalım halkın kendisi karar versin ne bu korku böyle . Halkın kendisinden korkulur mu ?? KENDİNİZE GELİN KENDİNİZE ..!!
    0
    0
    Yanıtla
  • zaza (7 yıl önce)
    Parlamenter sistemin ne olduğunu ve neler getirdiğini bilmeden yorum yapıyorsunuz. Başkanlık sisteminin avantajlarını bilmeden, Tayyip Erdoğan in aslında yetkilerini sınırlandırıldigini bilmeden, sistekin Türkiyemize çok şey getireceğini bilmeden geçmiş şahsi sebeplerle Hayır diyeceğinizi söylüyosunuz ya yazık. Bunu yapmayın. Bu ülke sadece sana bakmak için çalışmıyor, sadece birilerini atamak için var olan bir devlet değil. Tüm ümmeti ve milletini düşünen, gelecek kurmaya çalışan, bölgesinde ki küresel güçler ile inanılmaz mücadele içerisinde olan bir devlettir. Vereceğiniz oylar söylendiginiz bir çok konuyu aslında duzeltecektir yeterki doğru bakın ve oyuna gelmeyin...
    0
    0
    Yanıtla
  • zaza (7 yıl önce)
    Çeşitli sebeplerle Hayır diyeceğini söyleyenler; özgürsunuz istediğiniz gibi oyunuzu kullanabilirsiniz ancak unutmayın ki bu özgürlüğü dahi size kazandıran "tek adam olmak istiyor" dediğiniz RECEP TAYYİP ERDOĞAN'dır. Zamanında bırak siyaset konuşmayı, kendi ana dilini konuşmaya korkan, hapishaneye birini ziyarete gittiğinde kürtçe konuşmak yasak diye sadece evladı ile bakışarak hasret gideren analar vardı bu ülkede...
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (7 yıl önce)
    Ülkemizin birlik ve bütünlüğünün daim olması için 15 Temmuzun bir daha yaşanmaması için Birlik Ve beraberliği öne çıkaran Belediye Başkanlarımıza teşekkürler. Geri kafalı Hayır diyen zihniyet bunu anlayamaz. İstikrar için, istikbal için daha güçlü yarınlar için EVET.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kübra (7 yıl önce)
    Ayrıca çok güzel projeler gerçekleştiriyorlar fakat siz insanoğlu sabırsız olduğu için beklemeyi bilmiyorsunuz. İkinci üniversite zamanla yapılacak tabiki. Herşey 4 4 lük bekliyorsunuz ama size düşeni yapmıyorsunuz desteklemiyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • İki tane bitmiş proje yaz tamam çakırı destekli yecem
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya büyükşehir Belediyesi'nin web sitesine girerseniz göreceksiniz yapılan projeleri...
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat Tek (7 yıl önce)Agah isimli kullanıcı yorumuna
    evet girdik gorduk 2 tane park ondan da millet sikayetci..kanalboyu ortada...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kübra hanım,dünyanın bir çok ülkesini ve ülkemizin bir çok şehirini gördüm,ama inan malatyada hiç birşey yapılmadı.Bir kaç şey sayabilirsin ama bunlar zaten yapılması gereken şeylerdi,ve yaptıran Hükümet oldu,belediye yenilikçi diye getirdiği projeler emin ol her bakımdan kötü.mühendis ve gezgin gözüyle söylüyorum ne projeler ne de yatırımlar malatyamızın işine yaramadı yaramıyor.sen bildiğin ve en iyi dediğin projeyi söyle.
    0
    0
    Yanıtla
  • huseyinmeric01 (7 yıl önce)Arda isimli kullanıcı yorumuna
    "SİZ GARDAŞİM. ..MALATYALISINIZ-AMA NE YAZİK Kİ; YA GÖRMUYORSUNUZ-YADA ART NİYET O MALATYA'NİN SON 14 YIL İÇİNDE NE KADAR DEĞİŞTİĞİNİ..DOĞRU GÖRMEYE BİLİRSİNİZ. ..YADA YAPILANLARIN FARKINDA DEĞİLSİNİZ. .MALATYA YA GELEN DOĞU İLERİNDE BİR MİSAFİR. ..MALATYA YA NE OLMUŞ BU DEĞİŞİM. ..KEŞKE İLİMızDE OLSA...DİYEREK. ..ANLATİKEN. .HATTA BEN ŞAHİDİM. .KAYSERİ'DE GELEN BİRİ Malatya DEĞİŞİMİYLE KAYSERİYİ SOLADI. ..LÜTFEN. ..BİRDE O GÖZLE BAK....GÜZELİKLERİ GÖR. ..HA ART NİYET VARSA...EVİNİZIN SOKAKARI. ..ALTINLA YAPILSA DAHİ FARK EDEMEZSİN. ..SAYGILARIMLA
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrullah (7 yıl önce)
    Sizler ne kadar kendinizi parcalasaniz da büyük Türkiye için evet diyecek bir daha eski günleri gormemek için. Sizlere Rahatlık Batıyor sizler hep aynı eski kafasınız sabahın erkeninde gidip hastahane kapılarında damı bekliyorsunuz eczanelerde mi bekliyorsunuz market kapılarında tüp şu kuyruğunda mi bekliyorsunuz. Allah tan korkmazlar kapında çöpün alınıyor suyun akıyor her yer en güzel şekilde yapılıyor sizler için hepsi. Ahmet baskanima sonsuz teşekkürler malatya yi süper bir hale getir di ama sizin gibi insanlar ise hep bu hizmetleri görememek için gözlerinizi kapatiyorsunuz merak etmeyin siz halkımız kararını vermiş tamam siz kendinizi yırtmaya devam edin. #BendeVarim
    0
    0
    Yanıtla
  • Kübra (7 yıl önce)
    İnsan kör olsun Nankör olmasın Kimse kusura bakmasin Sırf kendi menfaatleriniz için sırf kendi işleriniz için Hayır demeyi tercih ediyorsunuz.Ahmet Çakır başkanımıza gelince de Noldu güzel işler yapılınca size sununca iyi ufak sorunlar olunca da kötü oluyor demi.Oturup tartin ölçün öyle konuşun.Böyle yazarak elinize geçmez birşey.Menfaatinizin değil devletinizin ve yöneticilerinin yanında olun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kar yağıyor dışarda yârin seni sokaklarda ki karda düşerken görürsek şaşırmayalım
    0
    0
    Yanıtla
  • Özkan (7 yıl önce)
    Siz ne kadar yirtinirsaniz yırtının biz sayın Erdoğanı bu ülkenin tek başkanı yapacağız hayırcılara bu ülkede yer yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • erdogan olumsuzmu.ondan sonra kim gelecek. Dengesiz biri gelirse napacan. Isiniz gucunuz gunu birlik düşünmek
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu ülke de çoğunluk dengesiz bırını seçmez rahat ol
    0
    0
    Yanıtla
  • adaşım yırtınmaya gerek yok, çocuklarımızın geleceği için HAYIR diyeceğiz. EVET dersek millete bir daha bir şey sormayacaklar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cenk (7 yıl önce)
    Bizde Sayın Ahmet Başkanın çağrısını aldık. Daha yaşanılır bir Türkiye için bizde evet diyoruz. Seve seve evet!
    0
    0
    Yanıtla
  • Sadettin ersoy (7 yıl önce)
    Kardeşim referanduma evet dememek için neyi bahane ediyorsunuz yorumlarla? Yani belediye kelimesi geçince niye bazı yerlere çekiosunuz yorumları? Evetse evet hayırsa hayır!... dava eriyseniz dava erisiniz lamı cimi yok...
    0
    0
    Yanıtla
  • DinçEr DinçAslan (7 yıl önce)
    15 Temmuz Darbe Girişiminde Ölümü Bile Göze Alarak Havaalanı Dahil Tüm Kışlaların Önünü Kapatan Malatya Belediyesi Araçları ve Personellerinin Başkanı Ahmet Çakır'ı Yürekten Kutluyorum. Sen Yürüyeceksin, MALATYA Yürüyecek Arkandan Ahmet Başkan!
    0
    0
    Yanıtla
  • Olayları farklı yorumlamışsın,mahkeme tutanaklarını okursan o önlemleri alanın Sayın Valimizin ve onunla beraber çalışan emniyet personelidir.ayrıca belediye çalışanları bağımsızda bu hareketi yapabilir,ve yapar.Çünkü konu vatandı!
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafarir (7 yıl önce)
    İnönü'ye hakaretler eden bir zihniyete evet denemez
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (7 yıl önce)
    Tek adamlığa hayır diyorrum ve mehmet kardeşimi hayır davetini yollamak isitiyorum sende var mısın hayır demeye
    0
    0
    Yanıtla
  • Ferit (7 yıl önce)
    Kar yağıyor belediyenin dikkatine
    0
    0
    Yanıtla
  • nevzat (7 yıl önce)
    malatya merkezde oto park ve yıkamalardan halk dairelerini sattı çıkmış diyorsunki evet mi hayırmı nasıl olsa sizin işiniz tıkırında............
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan ÖZTAN (7 yıl önce)
    100 yıllık parlamenter sistemi çöpe at.Tek adama tüm yetkileri ver,olacak iş değil.Bu nedenle geleceğimiz için HAYIR diyeceğim.Tüm vatandaşlarımızı da HAYIR demeye davet ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (7 yıl önce)
    ABD ÇİN RUSYA FRANSA BREZİLYA KAZAKİSTAN ENDONEZYA gibi dünyada söz sahip ülkeler başkanlıkla yönetilir. bunlar aptal bir tek CHP akılı Almanya Japonya ise 2 dünya savaşında kontrol altında tutmak için anayasalarını ABDli Generaller tarafında yapıldı. onlarda başkanlık sitemine geçerlerdı ak parti için değil Türkiye'nin geleceği için evet diyoruz akp giderse en az üçlü koalisyon hükümleri kurulur. buda İtalya ve Belçika gibi Batarız bu yüzden italya koalisyon hükümleri yasak getirdi. Belçika da 14 ay hükmet kurulamadı. siyasi istikrar şart Bende bir solcu olarak evet diyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Sahipsiz Malatya (7 yıl önce)hasan isimli kullanıcı yorumuna
    :) hayatımda bu kadar bilgiden yoksun bir yazı gördüm mu hatırlamıyorum ? Brezilya, Endonezya ve Kazakistan demek dünyada söz sahibi :) demek Almanya ve Japonyanin anayasasını abdli generaller yaptı :)) madem öyle niye şimdi değiştirmiyorlar ? Bı de solcuyum deyip troll yapıyorsun :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Brezilya, Endonezya ve Kazakistan kendi coğrafyasında nüfus ve ekonomik olarakten büyük devletler bu yüzden uluslararasında sözü geçen ülkeler Almanya ve Japonyaya gelince sen bilmiyorsan kimin bilgiden yoksun olduğun ortaya çıkıyor solculuğuma gelince chp beni tanır
    0
    0
    Yanıtla
  • Ülkü Koçak (7 yıl önce)hasan isimli kullanıcı yorumuna
    Level ?
    0
    0
    Yanıtla
  • :)))) KAZAKİSTAN BIRAKIYOR BAŞKANLIK SİSTEMİNİ HASAN GÜNDEM TAKİP ET BİRADER BİRİLERİNİN AKLI İLE HAREKET ETME ARAŞTIR BAK OKUUUUUUUU.BAŞKAN DİYORSA DOĞRUDUR DEMEYİN BAK.FETÖ DE NELER OLDU HERKES BAŞKAN DEDİ DİYE GİTMEDİMİ SONU?FİYASKO KANDIRILDIK .AKLINIZLA HAREKET EDİN VARSA TABİ
    0
    0
    Yanıtla
  • KAZAKİSTAN BAŞKANLIĞI BIRAKMIYOR nursultan nazarbayev BİRKAÇ GEREKSİZ GÖREVLERİNİ MECLİSE DEVRE EDECEĞİN SÖYLEDİ. OKTAY BEY GÜNDEM TAKİP EDİYORUM AKLIMIZ DA VAR BU ÇÜRÜMÜŞ SİSTEMİN DEĞİŞMESİ LAZIM İTALYA VE BELÇİKA ÖRNEĞİNİ BAŞIMIZA GELMEMESİ İÇİN
    0
    0
    Yanıtla
  • M.kaleli (7 yıl önce)
    Malatya'ya ikinci üniversite sözü verenler hangi yüzle malatyalıların karşısına çıkacak merak ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • 2.Üniversite yer olarak İkizce köyü toplam 700 dönüm alan ve battalgazideki ziraat in olduğu yerlerden iki kesinleşti,şimdi fizibilite ve swot analizleri yapılmaktadır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat Tek (7 yıl önce)
    Inadına HAYIR.... Belediye başkanı Ahmet Cakir sanki bir is yapıyormuş da kampanya yurutuyor....Önce sususuzluktan, bir turlu bitirilemeyen yol calismalarindan rezil ettigin Malatya halkındanbir özür dile... Herkesin bildigi bir durum varki ABD 5-6 yıl önce ortadogu da 22 ulkede rejim ve sinir degisikligi yapacaz dedi...Urdun, Libya, Misir, Yemen, Irak ortada...Turkiye de buna izin vermemeliyiz...O yüzden hayır demeliyiz...
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (7 yıl önce)
    ben Akparti ye oy vermiş biri olarak hayır diyeceğim çünkü öğretmenlere mülakatı saçma buluyorum millet torpille mülakata giriyor
    0
    0
    Yanıtla
  • TORPİL OLMAYAN BİŞEY VARMI 20 YILLIK FİRMAYIM BELEDİYE YE .... DERNEĞİNE ÜYE OLMADAN BİR FATURA KESEBİLEN VARMI
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 yıl önce)
    Malatyalıyım.Türküm ve hayır diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalıyım.Türküm ve evet diyorum.Sen hayır dediğin için seni kınamıyorum ve hakaret etmiyorum.Kararına ve düşüncene saygı gösteriyorum Mehmet kardeşim.(Hayır diyenlere hakaret edenler görsün diye buraya yazdım)
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyada uyumayan adam (7 yıl önce)
    Asgari ucretin hali İsciden kesilen vergiler Bireysel emeklilik muhabbeti Suriyeliler Artan kiralar Sefalet rezillik Malatya icin havada ucusan ecek acakli projeler Susuzluk Trafik Doner kavsaklara yapilan bos beles saatler Bunlar dursun gundemimiz baskanlik hemi? Hayir sonuna kadar hayir
    0
    0
    Yanıtla
  • Evinin tapusunu aynı yastığa başkoyduğu eşinin üstüne yapmayan vatandaş, ülkesinin tapusunu bir kişinin üstüne yapmak için evet demez ....#HAYIR der....
    0
    0
    Yanıtla
  • #hayır #hayır #hayır #HAYIR
    0
    0
    Yanıtla
  • memet can (7 yıl önce)
    isterse hayır desinler...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ferit (7 yıl önce)
    Zaten bundan dolayı hayır diyeceğim
    0
    0
    Yanıtla
  • Sonuna kadar evet! O saydıkları 1999 karşılaştır anlarsın! Surıye halkı neyapak oldurelımmı yanı! Kafaya bak! Once sen uyanda sonra fıkır ver!
    0
    0
    Yanıtla
  • vatan satılmasın bu ülke bizim sistemi değişmek çocuklarımızın geleceğini karartmaktır onun için HAYIRRRRRR
    0
    0
    Yanıtla
  • Dogru söylüyorsun vatan satılmasın! Acaba Musul Kerkük dıyınce aklınıza ne gelıyor Oktay bey:)
    0
    0
    Yanıtla