SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Ben Bir Partinin Değil Malatya'nın Adayıyım"

A- A+ PAYLAŞ

CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Veli Ağbaba, “Ben bir partinin değil Malatya’nın adayıyım. Malatya’yı ittifak ile yöneteceğim. Belediyenin kapısından Türk’ü de, Kürt’ü de girecek. Hiç kimse ayrımcılık yaşamayacak” dedi.

Halk TV’ye konuk olan Ağbaba, Malatya’da depremin üzerinden bir yıldan fazla zaman geçmesine rağmen olumlu bir gelişme olmadığını, şehir merkezinin ayağa kaldırılması ve konut noktasında gözle görülür bir gelişme olmadığını ifade etti.

“AK PARTİ’NİN YAPTIĞI EN ZAYIF MİTİNGDİ”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 6 Mart’ta Malatya’da düzenlenen mitingi de değerlendiren Ağbaba, “AK Parti’nin şu ana kadar yapmış olduğu en zayıf mitingdi. Hatta kalabalık anlamında çok kötü bir mitingdi. Malatya açısından ilk kez bu kadar kötüydü. Anketler ve sokakta bunu gösteriyor. Malatya’da depremin oluşturduğu o travma ve psikoloji hala devam ediyor. Kentte bir sahipsizlik duygusu var. Malatyalılar, “Yıllarca AK Parti’ye oy verdim, sırtımda taşıdım. Milletvekilleri, belediye başkanları çıkarttım ama bize sahip çıkan yok” diyor. Malatya’da yalnızlık ve sahipsizlik duygusu hakim” yorumunu yaptı.

“MALATYA’DA SUYU UCUZLATACAĞIZ”
Ağbaba, Malatya’nın suyu en pahalı içen iller arasında olduğunu ifade ederek, “Malatya’da kendi cazibesiyle akan bir suyumuz var. Türkiye’nin en pahalı sularından biri. Biz suyu ucuzlatacağız” dedi.

En önemli konularının deprem olduğunu dile getiren Ağbaba, “Malatya’da 130 bin konut ve iş yeri yıkılmış. Bir yılda yapılacağının sözü verildi ancak 6 bini tamamlanabildi. Onlarında birçok eksiği var. 32 bin yerinde dönüşüm başvurusu var ama sadece 500’ü yapılabiliyor. Biz göreve geldiğimizde risk alacağız ve yerinde dönüşümü hızlı bir şekilde başlatacağız. Depremde yok olmuş şehri ayağa kaldıracağız. Devletin verdiği 750 bin TL hibe ve 750 bin TL krediyle insanlar evlerini yapamaz. Belediye insanlara destek olacak. Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin şirketleri var. Yerinde dönüşümün başlaması lazım. İnsanları TOKİ’ye göndermekle olmaz. Esnafın mutlaka dükkânlarına kavuşması gerekiyor” diye konuştu.

“MALATYALILAR BELİRSİZLİKTEN DOLAYI ŞİKÂYETÇİ” 
Ağbaba, Malatyalıların belirsizlikten dolayı şikâyetçi olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

“Yerinde dönüşüm deniliyor ama kimse ne yapacağını bilmiyor. Birde rezerv alan konusu var. Malatya’da şehir merkezi rezerv alan ilan edilmiş, orada sağlam yerler var ama torpilli olanlar yıkılmıyor. Siyasilerin sağlam  iş yeri yıkılmıyor, fakir fukaranın sağlam iş yeri yıkılıyor. Rezerv alanda vatandaşın hiçbir yetkisi yok. Maalesef bu konuda yerel aktörlerinde çok ses etmediklerini görüyoruz. Malatyalılara, “Sizinle ilgili bir haksızlık olursa kapıları kırarım” diyorum. Rezerv alan konusunda haksızlık olursa masaya yumruğumu vururum. Ben, Malatya milliyetçisiyim. Malatya denildiğinde akan sular durur. Malatya’da deprem yaşanmamış havası estirildi. Siyasetçiler güllük gülistanlık bir hava varmış gibi gösterdiler. Malatyalılar buna isyan etti. Malatya’nın halini ben gösterdim. Hala Malatya fark edilmedi. Konutlar yapılmıyor, yerinde dönüşüm yüzde 1,5, KOSGEB’in en az kredi verdiği yer Malatya. Malatya’da her şey kaplumbağa hızıyla ilerliyor.”

“TÜRK’Ü DE, KÜRT’Ü DE BELEDİYENİN KAPISINDAN GİRECEK, AYRIMCILIK OLMAYACAK”
Anket şirketlerinin “Malatya’da büyükşehir belediye başkanı olarak kimi görmek istersiniz?” anketinde isminin çıktığını dile getiren Ağbaba, “Genel Başkanımız Özgür Özel bunu görüyor. Bir anket yaptırıyor. Diğer partilerin adayları belli olmuştu. Yapılan ankette ismim çıktı. Yapılan anketlerde olumlu sonuçlar çıktı. 14 Mayıs’ta MHP’ye, AK Parti’ye, İYİ Parti’ye oy verenler “Veli Ağbaba” diyor. Böyle bir sonuç çıkınca Genel Başkanımız Özgür Özel “Malatya seni çağırıyor” dedi. Bende genel başkanımızla görüştüm, parti rozetimi çıkarttım ve “Ben bir partinin adayı değilim, herkesin adayıyım” dedim. Seçilince de böyle davranacağım. Yolda yürürken boynuma sarılıp, “Ömrümde oy vermedim ama bu seçimde oyum Veli Ağbaba’ya” diyorlar Ülkücülerden müthiş ilgi görüyorum. Ben, Malatya’yı ittifak ile yöneteceğim. Belediyenin kapısından Türk’ü de, Kürt’ü de girecek. Hiç kimse ayrımcılık yaşamayacak. Ama bir tek kesime pozitif ayrımcılık yapacağım; ihtiyaç sahibi çocuklara ayrımcılık yapacağım” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

73 yorum yapılmış

  • geveze (2 ay önce)
    Sami er' in malatya doğumlu olmak dışında malatya ile herhangi bir bağlantısı yok, deprem zamanı sami er' i malatyada gören duyan varmı ? peki veli ağbaba ?
    0
    0
    Yanıtla
  • MEHMET (2 ay önce)
    Tam bir malatyalı helal olsun.Bu işin partisi yok oyum veli babaya
    %60
    %40
    Yanıtla
  • A Ali (2 ay önce)
    Sayın vekilim 3 kuşak CHP li idik bizim bildiğimiz hayelimizdeki CHP yok oldu sen iyi bir insansın bağımsız aday olsan en az % 70 alırsın senin gibi her partide var malesef özgür beyin sayesinde % 20 oy çıkar
    %50
    %50
    Yanıtla
  • kartal (2 ay önce)
    akp den de chp den de fayda gören yok akp 20 yıldır görevdeyse chp vekili de uzun yıllardır görevde. Sonuç hepsi aynı yoldalar
    %30
    %70
    Yanıtla
  • Başkanlık sistemi nedir ? parlementer sistem nedir ?Hiçbir şeyden haberin yok?
    0
    0
    Yanıtla
  • ALİ (2 ay önce)
    Şu yorumlara bakıyorum da Veli beye oy vereceklerin bir nedeni var.Deprem de çok gezdi.İkinci bir neden sayan yok.Bu kafaya sahip seçmenin adayı da ancak Veli AĞBABA olur.Fazla birşey beklememek lazım.Zaten milliyetçi,muhafazakar seçmenin çoğunlukta olduğu Malatya dan CHP ye çıkacak oy en fazla %22 dir.Hayal kurmaktan vazgeçin.
    %27
    %73
    Yanıtla
  • Evet depremde en çok koşan siyasi. En çok yardım eden siyasi.bir tane yolsuzluk ihale söyleyin. Birde elinizi yüreğinize koyun diğer vekillere bakın. İnancınız ile sorgulayın.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Milliyetçi mi (2 ay önce)ALİ isimli kullanıcı yorumuna
    Malatya mı milliyetçi. Ya siz kelimelerin anlamını bilmiyorsunuz ya da Malatyalıyı tanımıyorsunuz.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Mlx (2 ay önce)
    Valla yıllarca mhp ye oy verdim ama bu sefer belediyede sayın Ağbaba ya oy verecem.artık bazı şeylerin değişmesi gerek,artık bazı şeyleri göstermek gerek,artık tepkiyi göstermek gerek....
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Ahmet (2 ay önce)
    Depremin ilk gününden beri sahada memleketim diye kendini paralayan bir Ağbaba var. Dolayısıyla size borcumuz var. Malatyayı her seçimde çantada keklik gören zihniyetle Malatyalılar sandıkta görüşecek.
    %77
    %23
    Yanıtla
  • vatandaş (2 ay önce)
    Bir partinin amblemi ile seçime girene partili aday, partisiz seçime girene bağımsız aday denir. Gerisi boş laf
    %32
    %68
    Yanıtla
  • Partili olup da sadece partililere hizmet edene ne denir?Biz bunu bilmiyoruz.
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Mehmet (2 ay önce)
    Her seçimde Malatya yi çantada keklik görüyorlardı Ağbaba bu hesabı bozdu,depremden yerle bir olmuş memlekete bı tane avukat bı tane üroloji doktoru aday yapılıyor gerisini anlatmaya gerek yok, büyükşehir de CHP ye Yeşilyurt ta refaha oy verecem ayrıca hayatta sola oy vermemişim
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Mehmet (2 ay önce)
    Bazıları Ankara örneği vs vermiş.. Ankara da mansur seviliyor başka bir özelliği yok.. hizmeti de yok.. 1km metro yapamamis adam.. ney hizmeti.. malatya ise hizmete gebe.. bir Ankara başkent değil ki belediye yapmazsa ulaştırma bakanlığı yapsın.. veli deprem de bırakmadı halk ile bereberdi.. seviliyor kabul.. bir resi ci olarak takdir ettim..keşke kazansa.. ama malatya geç kaldı.. akp hizmet eser siyaseti yaptı bugüne kadar.. bunu hep söyler mitinglerde.. örneğin pkk ya oy veren Diyarbakır malatya dan daha fazla hizmet almış.. baska bir hükumet olsa çivi çakmaz. Haklıda.. malatya seni devletin başına getirmiş ise malatya ya 10 yapacak sin Diyarbakır a 3 yapacaksın.. fazla yatırım alıyorsa insan kendini aptal gibi hisseder... gelelim konuya veli seçilsin ama geç kalındı demiştim.. çünkü bu defa son donemlerini yaşayan reis bir karat aldı.. oy verirsen hizmet gelecek. Isler tersine döndü.. veli agbaba gelirse raylı sistem yapacak mı? Kuyumcular yolu kapattığı binalara izin verecek mi? Fuzuli caddesini uzatıp cevreyoluna baglayacak mi? Dedekorkuttan Battalgazi devlet hastanesi kadar sağlı solu tüm binalari yıkıp yolu genisletecek mi? Yol genis olursa Malatya merkeze tramvay yapacak mı? Ödenek gelmezse yapamayacak sorun da burda iste.. oy yoksa yatirimlar duracak... şehir hastanesi yapilmayacak kuzey güney cevreyolu duracak.. yht yapmaktan vazgeçilecek.. bu dönem de akp kazanmali.. ama söylüyorum veli agbaba nin hakkı malatya.. ama tek başına yetmez... hayırlısı olsun..
    %18
    %82
    Yanıtla
  • Mansur yavaş başarılı değilmiş ama Ankaralı çok seviyormuş!Bir belediye başkanı başarısız olduğu halde neden ısrarla sevilsin?Eğer böyleyse bunun bir tek sebebi olabilir.O da bir önceki belediye başkanı demekki Ankaraya illallah dedirtmiş olabilir.
    %71
    %29
    Yanıtla
  • behlül (2 ay önce)
    AKP liyiz ama verecez bu dönem
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Erhan (2 ay önce)
    Bir seçilse bununda bir şey olmadığı anlaşılacak da seçilemez işte. Zaten seçilmesin-. Memlekete yazık.
    %23
    %77
    Yanıtla
  • ozkan (2 ay önce)
    velev ki seçildiniz ve devletin yapmadığı 126 bin konut ve işyerini neyle yapacaksınız kaynak nerede? Su parasını da düşürüyorsunuz, Belediyelerin kaynağı kısıtlı sonuçta.
    %34
    %66
    Yanıtla
  • O para bulunur. Yurtdışından faizsiz kredi bile sağlanır. Netice olarak depremde evi yıkılan insanlara ev yapılacak. Ağbaba, mağduriyet yaşayan kiracılar için önemli bir projeyi hayata geçirecek. Onlara kira öder gibi taksit ödeyerek ev sahibi olacakları sosyal konutlar yapacak. Destekliyoruz.
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Sen ne enterasan bir varlıksın (2 ay önce)ozkan isimli kullanıcı yorumuna
    Devlet yapacağı hizmette parti gözetir mi arkadaşım? Devlet Vatandaşına hizmet etmek zorundadır. Ağbaba CHP’ den diye kaynakları kısıtlanıyorsa, yapılacak projeler reddediliyorsa ve sende halen burda partiçilik yapıyorsan sanada alkış çalmak gerekir. Desene sizin köyün muhtarı istemediğiniz biri olursa siz köyü yakarsınız nede olsa belediye başkanı a partisinden itfaiyeyiyi göndermeyecek biz b partisini destekleyecek dersiniz..
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Talha (2 ay önce)
    Malesef Malatya'da halk siyasetde liyakatin değil gücün yanında. Bu ndenle seçmenin tavrını değiştireceğini hiç düşünmüyorum. Bu seferde mevcut yönetime 5 yıllığına yetkiyi verirseniz 5yıl sonra heba olup bir arpa boyu yol alınmayan etkiyi görürsünüz.... Ver mehteri
    %66
    %34
    Yanıtla
  • Madem liyakat diyorsunuz, adaylar arasında en liyakatlisi ve tecrübelisi Sami ER. Sami Er yıllarca toki ve emlak konutta yönetici olarak çalışmış.Malatya da İl özel idare genel sekreteri olarak ilçe ve köylerin yatırımını takip etmiş.İstanbul un en büyük ilçelerinden Fatih belediyesinde başkan yardımcılığı yaparken istifa edip aday olmuş.Alın size liyakat.Veli beye gelince ise depremde çok gezdi.Hepsi bu.
    %35
    %65
    Yanıtla
  • Bu seçim önceki seçimlere benzemeyecek. Halk uyandi
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Vatandaş (2 ay önce)
    Bu seçim çok farklı ağbaba gümbür gümbür geliyor altta yorumlar çoşmuş 20 yıllık akpliler bile verecekmiş baya heyecanlı olacak seçim sonuçlarının takibi.. malatya burası yav güldürmeyin adamı akp en kötü %55
    %63
    %37
    Yanıtla
  • ZİBETRA (2 ay önce)
    Umarım Ağbaba kazanır.
    %71
    %29
    Yanıtla
  • İhsan (2 ay önce)
    Sayın ağbaba,bir akpartili kardeşiniz olarak depremzedelere verilecek olan eşya yardımı neden verilmedi bunu gündeme getirmenizi istiyoruz.Akpartili adaylar sanki böyle birler yokmuş gibi davranıp sorunları dile getirmiyor.oyum size
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Turgay (2 ay önce)
    Bu sefer ben ve ailem bütün oylar sana Ağbaba depremden bu yana senden başka sahip çıkan bi adam olmadı yıllardır MHP den başka hiç bir partiye ailemle birlikte oy vermedik bu sefer partine değil sadece senin şahsına oy verecez Malatya'ya hizmet edecegine inanarak yanındayız inşallah sende seçildikten sonra unutmazsin bizi
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Bir MHP li olarak çerçi donemindeki seçimin borcunu ödeyeceğiz agbabaya oylar. Malatya kimsenin çiftliği degil
    %78
    %22
    Yanıtla
  • bu ikisi de kardeş mhp falan diyor ailecek chp li arkadaşlar
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Fatih (2 ay önce)
    Kürdü de Türkü de Belediye binasına girecek ne demek?. AK Parti zamanında Başkanlar etnik olarak Kürt kökenli değil miydi? Daha bu tabirleri kullanmanın ne anlamı var? Sanki Kürtler belediye binasına giremiyormuş gibi bir ifade kullanılmış. Malatya gerçeklerine aykırı bir beyan. Bir de Veli Bey depremle ilgili gözle görülür bir hizmetin olmadığını söylüyor. Demekki 6500 evin yapılıp depremzedelere dağıtılması gözle görünen bir hizmet değilmiş. Merkezi iktidarın desteği olmazsa Belediye bütçeleriyle Malatya ayağa kalkamaz. Onun için ben Malatyalıların falanın filanın kaprislilerin tatmin için süfli duygularla Sami Beye oy verememezlik yapacaklarını sanmıyorum.
    %29
    %71
    Yanıtla
  • Oy vermezsek destek gelmez demeniz bile akp ye oy vermeme sebebim. Kendime saygım var teşekkürler
    %76
    %24
    Yanıtla
  • 403 gün geçti bu 403 günde çarşı merkezinde bir parsel de yer yapılamaz mıydı. İsterse altından nehir aksın yapılır mıydı yapılamaz mıydı? 6500 konutun kaç tanesinin anahtarı teslim edilmiş hele bir onu da öğren
    %72
    %28
    Yanıtla
  • 200 konutun anahtarı teslim edilmiş. Vatandaş almıyor diyeceksiniz, "hele bir sor niye almıyor "
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Depremden bu yana tam 13 ay 8 gün geçti, şehir merkezinde gözle görülür bir hareket var mı? AKP li adaylar 1 yılda çarşı merkezi ayağa kaldırıp yeni hali ile insanların hizmetine sunacağız diyorlar. Bakın merkezde yıkılacak denilen binalar hala yıkılmadı. Bu binaların yıkılması yaklaşık 6 ay yerine yenilerin yapılmasını da siz tahmin edin. Kaldı ki oy vermezseniz destek gelmez demeleri bile akp ye ov vermeme sebebim olacaktır.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Hadi bakalım madem merkezi hükümete oy vermeyen hizmet almayacak,bende senin sırf bu söylemin için Veli ağbabaya ben ve ailem oy vereceğiz.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Fatih bey sizi bu yazınızdan ötürü tebrik ediyorum.Malatya yı bu dönemde acemilerin eline bırakamayız.Veli beye oy vereceklerini söyleyenlerin tek argümanı var.Depremde çok gezdi.İkinci bir neden ortaya koyamıyorlar.
    %24
    %76
    Yanıtla
  • Furkan (2 ay önce)
    Sayın Ağbaba Malatya’nın haklarını her yerde savunuyorsunuz. Yalnız iş ihaleye, ticarete gelince eleştiri yağmuruna tuttuğunuz partinin vekilleriyle nasıl iş birliği yaptığınızı biliyoruz. İşine gelmeyen yorumları kaldıran editör, yorumumu yayınlarsa; araştırmayan, bilmeyen insanlar da bunu bilsin.
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Bugüne kadar oy verdiğin vekil ve baskanlarinin sonradan.olan zenginliklerini de aynı ölçüde elestirsen saygı duyarım ama at gozlugu cikmaz
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Oktay bey milletvekilliği seçimlerinde AKP ye bir kere bile oy vermedim. Bir başkasının yaptığı yanlışı siz yapınca o yanlış meşru olmaz. Aynı yanlış iki kere farklı kişiler tarafından yapılmış olur. Tıpkı dem ve hdp ile yapılan işbirlikleri gibi… Sizden ricam birisine eleştiri yapıldığı zaman onu hemen karşı tarafa konumlandırmayın. Ağzınıza takmışsınız at gözlüğü lafını dilinizden düşürmüyorsunuz. Sağ kesime oy veren vatandaşlara tepeden bakan zihniyet at gözlüğünün ta kendisidir.
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Furkan bey gerçekten bu olanları görmüyorsanız o gözlük te fayda etmez yazık valla yazık ya.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Benim gibi düşünenler Ağbaba’ya oy verse bile sonuç değişmeyecek. Akp en kötü ihtimalle en az %49 oyla kazanacak gibi geliyor. Maalesef…
    %20
    %80
    Yanıtla
  • 2 senem kaldı bu memlekette isterse tkp gelsin ama insanlar bilnçleşsin.bu parti degil ya dolar 34 tlceyrek 4100 tl 4 çeyrek için çalışıyor bir asgari ücretli yeter artık
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Dediklerinize bir kere bile oy vermedim. At gözlüğü olanlar insanlara tepeden bakanlardır.
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Dediklerinize bir kere bile oy vermedim. Oktay bey anlaşılan dolmuşsunuz. Birden fazla yorumun altında cevabınız var. Biz de sizin gibi doluyuz. İnşallah Malatya’yı liyakatli dürüst insanlar yönetir. Ama bu seçmenle çok zor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Dediklerinize hiçbir zaman oy vermedim. At gözlüğü diye yafta vurmanız hiç hoş değil.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Dediklerinize hiçbir zaman oy vermedim.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Malatya (2 ay önce)
    En kötü şey belirsizlik evim yıkılmış eşyam yok, ev yok, ev ne zaman verilecek vallahi bilmiyorum, insan evinin yaklaşık kaç yıl sonra verileceğini bilmeli ona göre hareket ederiz, eşya almak için para verilecek dendi listeler alındı 1 yıl oldu arayan soran yok kısacası bindik bir alamete gidiyok gıyamete Rabbimiz sonumuzu hayır etsin inşallah.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Yerelli (2 ay önce)
    Malatya olarak hep a-ke-pe dedik, hep geri kaldık! Şu şehir içi geçiş yolu tam bir rezalet. Eskiden SU faturası da elektrik faturasının yarısı kadar gelirdi. Şimdi isi 3 katı geliyor. O su da içilmiyor. VS… Şehirde şehir denecek nem kaldı? Bir yıkık binanım, cadde de molozu ve sonrada tuzu dumanı kaldı. Bu sefer de CESUR yürek diyelim. Bir kerecikle bi şi olmaz korkmayın. Oyunuzu, Mecliste Malatya Malatya diye sesiniz olan, Depremde sizi yalınız bırakmayan, Malatya'da hasar yok diyenler ile çantada keklik gibi görenlerin inadına Cesur Yüreğe verin. Bu da bir defacık Malatya Malatya konulu bir DERS olsun. BİLİYORUZ Kİ İŞİNİ GÜZEL YAPANLARI ALLAH SEVER. EMR OLUNDUĞU GİBİ DOSDOĞRU OLAN KAHRAMANLARA SELAM OLSUN…
    %79
    %21
    Yanıtla
  • 44malatya (2 ay önce)
    Uyanin MALATYALILAR 22 Yildir Akp Her secimde 65 oy verildi hizmet geldimi yok oylar Malatyadan hizmetler komsu illere yapildi Deprem oldu Enkazlar hale kalkmadi Halk Esnaf Ciftci perisan onun icin Malatya halkinin yaninda olan Malatyada surekli yasayan Sayin Veli AGBABAYA Belediyeyi teslim edelim
    %76
    %24
    Yanıtla
  • Emre (2 ay önce)
    Yüzde 20'yi bile geçemez. Sonra da sahipsiziz falan filan... Malatya halkı böyle bi halk
    %62
    %38
    Yanıtla
  • Mustafa (2 ay önce)
    Depremde yardım uzattığınız eller size oy verse %60 oy alırsınız tek çare ağbaba yolunuz açık olsun başkanım :⁠-⁠)
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Hakkı (2 ay önce)
    Ağbaba ticarete devam kim sallar Malatya’yı
    %31
    %69
    Yanıtla
  • 22 yıldır kim sallıyor?Veli ağbaba mı ?Tabi size göre iktidarda cehape var.Hem kel hemde fodulsunuz.Allah ıslah etsin.Ama sanmıyorum.
    %81
    %19
    Yanıtla
  • Adamın ihtiyacımi var?sen Gazze deyip İsrail'e satış yapan başkanlarını sorguladsn kendine geleceksin
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Ticaretmi dedin ?Önce güya israili protesto edenlerin ,israille ticaretini bir araştır bakayım kimmiş onlar? öğren öyle yorum yazki bir karşılığı ve anlamı olsun?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 ay önce)
    Ak parti bu kadar oy desteğiyle Malatya'ya deprem öncesi ve sonrası bişey yapmadığı için halk bu kez Ağbaba ya verecek görev
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Fazil (2 ay önce)
    Bakalım Malatya'nın aklı başına gelmiş mi? Akpye verip sonra ağlamayın.
    %76
    %24
    Yanıtla
  • vatandaş (2 ay önce)
    Bir partinin adayı değilim dedin eğer pusulada CHP amblemini görürsem oy vermem
    %23
    %77
    Yanıtla
  • Sevda ÜLKÜ (2 ay önce)vatandaş isimli kullanıcı yorumuna
    Bu seçimin Malatya seçimi olduğunu hatırlayalım 20 yıl verdik ne oldu Genel seçimde AKP li biri olarak söylüyorum Veli AĞBABA yı Malatya denemeli tüm partileri kucaklıyor ve ayrıca gözle görülür hizmetler değişiklik olunca olur bu yerel seçim çalışana verilir örnek ilk defa değişen CHP Ankara belediyesi.
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Veli agbabanin reklamında bilbordlarda CHP goremexsdin birader.
    %79
    %21
    Yanıtla
  • CHP ye olan antipatiden dolayı olabilir mi acaba.Sonuçda CHP nin bu milletin yararına hiç birşey yapmadığını Veli bey de biliyor.
    %30
    %70
    Yanıtla
  • men (2 ay önce)
    Bir tanesi malatya için bir şey yaparım demiyor hepiniz aynısınız parti başkanları rica etmiş oda aday olmuş bir işi yaparken sen isteyeceksin başarası olman için dostlar bizi pazarda görsün parti fark etmeksizin hepiniz aynısınız
    %31
    %69
    Yanıtla
  • Haberi okumamışsın.Malatyayı ayağa kaldıracağım diye klasik içi boş bir söz vermiyor.Mesela suyu ucuzlatacağım diyor.Bu küçük ayrıntı bile sana bir fikir vermemiş!
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Bu seferde olmaz (2 ay önce)
    Ağzınızla kuş tutsanız, en iyi kadroyu ve projeyi de getirseniz yine de kazanamayacaksınız.Sizinle alakalı değil bu durum. Malatyalı düşünmeyi, akıl etmeyi, karşısındakinin derdiyle hemhal olmayı, vatan ve memleket sevgisini yitirmiş. Rahmetli Cem Karaca'nın dediği gibi " bindik bir alamete gidiyoz gıyamete".Hiçbir partiye oy vermemiş,siyasi görüşü olmayan birisi olarak üzülerek söylüyorum ki Akp adayının kim olduğu, liyakatı, tecrübesi, projeleri, samimiyeti falan asla önemli değildir Malatyalı için. Tek kriter vardır reisin "kun fe yekün" gücüdür.. Bu yorumumun hangi görüşe sahip olursa olsun doğru olduğunu bilir. Lakin yine de bazıları beğenmeyecekler.Tam da bunu anlatmaya çalıştım zaten yazdıklarımda. Bilirler ama değişmezler
    %62
    %38
    Yanıtla
  • Ne demek istediğinizi anlamadım. Biraz açıklar mısınız?
    %0
    %100
    Yanıtla
  • remzi (2 ay önce)
    Yorumlar Sen Malatya'nın adayı falan değilsin.Sen CHP'nin adayısın.Bir de Milletvekili olarak çözemediğin ama dile getirdiğin sorunları bu sefer de Belediye Başkanı olarak yapmak niyetindesin.Ne diyelim başarılar..
    %17
    %83
    Yanıtla
  • Malatyanin adayi .noldu zorunami gitti.ulkucusunden tut muhafazakarina kadar suan da her kesimden oy aliyo.milletvekili olarak her sorunu meclis kürsüsunden dile getiriyo.adam iktidar vekili degilki.daha ne yapsin.bu kadar saçma yazi gormedim.akp bu hizla giderse ne bir senesi 10 senede bitiremez konutlari.benim oyum partiye degil veli agbabaya
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Yani yine akp yapar diyosun (: valla ver yetkiyi sonra gelip buralarda ağlama remzi
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Bu yorumunuz bile artık veli ağbabaya oy verme mecburiyetimizin tek nedeni olur.Yoruma bak.milletvekilisin ama Malatyanın bir sorununu çözmüşmü?Tabii ülkeyi 22 yıldır chp yönetiyor ve bu partinin milletvekili Malatyanın bir sorununu çözmemiş?İktidardaki milletvekillerin Malatyanın bir sorununu çözmüşmü?Çevre yolu projesi,Yeni havaalanı,hızlı tren!Hangisini çözmüşler?Milletin aklıyla alay etmeyin.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Haklısın Ülkeyi 22 yıldır CHP yönetiyor ve Malatyanın milletvekili Malatyanın hangi problemini halletmiş?Bu yeteneğiniz bende olsa sahnelerde stand-up yapardım.Günün en komik yorumu
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Koskoca İstanbul un belediye başkanı cumhurbaşkanının imzası olmadan birşey yapamıyor. Malatya da hayatta birşey yaptırmazlar sana. Herşeyi geçtik CHP il başkanlığını torpille vermedin mi? akrabalarını eşini dostunu belediye başkan adayları yapmadın mı? neyine ve nasıl güveneceğiz sana? mesela tüm adaylar şunu söylese belediye ye 1 kalem bile alınacak olsa açık ihale yapılacak ve canlı yayınlanacak. hiçbir şekilde kapalı teklif ve davet usulü ihale olmayacak. alman arabaları alınmayacak ve kiralanmayacak. bunları söyleyene oyumu veririm.
    %26
    %74
    Yanıtla
  • Vatandaş 44 (2 ay önce)remzi isimli kullanıcı yorumuna
    Onu 22 yıldır Malatya'da ikdidarin vekiliğini yapanlardan hesap soracaksın muhalefetten degil
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 ay önce)remzi isimli kullanıcı yorumuna
    Size her şey müstehak. Senin gibileri gördükçe şu adamın çabasına emeğine üzülüyorm başka bişeye değil.
    %79
    %21
    Yanıtla