SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ben de Sevinmiyorum, Rakibim de Sevinmiyor"

0
Güncellendi - 2018-02-09 23:52:05
A- A+ PAYLAŞ

Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş, “Rakibimiz ofansif olarak çok etkili olamadı ancak bizde çok üreken olamadık” dedi.

  Malatya deplasmanından 1 puan alan İstanbul ekibinin teknik patronu, “Mücadele gücü yüksek bir maç oldu. Rakibimiz son haftalardaki oyunu hatta ilk devrenin son haftalardaki oyunundaki disiplinli oyununu bugünde sürdürdü. Agresif bir takım ve burada pozisyon bulabilmek için doğru oynamak gerekiyor. Maça 1-0 geride başladık, bir korner golüyle. Daha sonra ilk devre topa çok az miktarda olsa topa sahip olmak ama doğru yerleşmek, sahayı doğru kullanmak bizi daha etkili kıldı. Rakibimiz ofansif olarak çok etkili olamadı ancak bizde çok üretken olamadık. İkinci yarının başında hem bu ambiyansın etkisiyle rakibimiz bizim yarı alanımızda savunma yapmamızı sağladı ve 15 dakikalık ciddi bir baskı kurdular, orada birkaç karambolde olsa pozisyon buldu. Burada Ramazan’ın gününde olması gol yememizi engelledi. 75.dakikadan sonra bugün belki hem rakibimiz hem biz oyuncu değişikliklerinde oyunlarımızı düşürdük. Son 15 dakikada rakibimizin gardı düşmüşken; daha doğru çıkıp, daha sabırlı oynayacakken, daha doğru tercihler yapacakken son andaki tercihlerimiz bugün burada gol atmamızı engelledi. Ama karşılık olarak bugün her iki takımın aldığı 1 puan doğal gibi gözüküyor. Şimdi ikinci yarı maçlarının her birini final oynamak lazım, yine öyle yapacağız. Bu maçta bitti. Şimdi önümüzdeki Galatasaray maçına hazırlanacağız. Orada doğru mücadele edip, doğru oynayarak kazanmak istiyoruz, onun için hazırlanacağız” diye konuştu.

  Özdeş, bir gazetecinin ‘1 puana sevindiniz mi?’ sorusuna, “Ben de sevinmiyorum, rakibim de sevinmiyor. Erol hocada mutlaka sevinmiyordur. Şunun için, bizim kulübümüzde puan sıralamasıyla, ligin bitmesine 13 hafta kala bulunduğu yerle değerlendirilmeyecek bir kulüp çünkü üst sıralar beklentisi var. Evet, bunu elde etmek için rakibimizden daha etkili oynamamız gerekiyor. Bugün her iki takımın hocası da 1 puana çok sevinmemiştir. Ama sonuna kadar bu mücadele devam edecek. Rakibimizi de kutluyorum, oldukça iyi bir takım olmuşlar. Benim oyuncularımda sonuna kadar doğru mücadele ettiler. Burada kazanmak için her şeyi yaptık. Çok centilmence bir oyun oldu diye düşünüyorum” cevabını verdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • SELÇUK / İZMİR (6 yıl önce)
    Kemal hocam biz çok memnunuz ama.Bu maçın hakkı da beraberlikmiş özetlerden seyrettiğim kadarıyla. Hatta biraz daha maç devam etse mağlup olmamız ihtimali çok yüksekmiş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bekir sıtkı (6 yıl önce)
    Tebrikler hocam.maçın hakkı zaten beraberlikti.heriki takımda birbirlerine üstünlük kuramadılar
    0
    0
    Yanıtla