SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Her Zaman Önceliğim Malatyaspor"

0
Güncellendi - 2018-05-11 17:06:04
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un forvet oyuncusu Eren Tozlu, Göztepe maçında ortaya koydukları mücadeleyle özgüven kazandıklarını ifade ederek, “Biz çıkıp elimizden geleni yapacağız. Galatasaray’ın şampiyon olup olmayacağı bizi ilgilendirmiyor. İnşallah puan veya puanlar alırız” dedi.

  Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde gazetecilere açıklamada bulunan Tozlu, Göztepe karşısında iyi bir mücadele ortaya koyduklarını ifade ederek, “Bizim için iyi bir maç oldu. İyi bir mücadele ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Maçtan önce Murat Yıldırım’ın üzücü haberini aldık. Buradan kendisine sabırlar diliyorum, Allah yakınlarına sabırlar versin. Bu maçı onun için kazanmayı istiyorduk. Kazanacak pozisyonları da bulduk. 3 tane direkten dönen topumuz var. Bir tane ‘gol mü, değil mi?’ tartışılan bir pozisyon var. İyi bir maç oldu bizim için. İyide bir atmosfer vardı. Neticesinde berabere kaldı. Artık son iki hafta kaldı. İki haftada da maksimum puanı alıp, ligi bitirmek istiyoruz” dedi.

“ÖNCELİĞİM MALATYASPOR”

  Tozlu, takımdaki geleceğine ilişkin, “Bu sezon aslında iyi bir başlangıç yaptığımı düşünüyorum kendi adıma. Daha sonrasında bazı sıkıntılar oldu. Uzun süre bir forma şansı bulamadım. Ama ben oynadığım maçlarda da elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Bundan önce hep böyle oldu, bundan sonrada böyle olacak. Kulübümle de daha bir yıllık sözleşmem var. Ben burada son derece mutluyum. Kendimi evimde gibi hissediyorum. Bu kulüpte şampiyonluk yaşadım. İnşallah sezon bittikten sonra bir sıkıntı olmaz, kulübümle devam ederim. Tabi futbolda neyin ne getireceği belli olmuyor. Yönetimle oturup konuşacağız, devam etmek isterlerse benim her zaman önceliğim Malatyaspor” açıklamasında bulundu.

  Ligin 33.haftasında Galatasaray ile deplasmanda zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını kaydeden Tozlu, şunları söyledi:

“Tabi zor maç olacağı kesin. Galatasaray şampiyon olmak için oynayacak bizde şuanda rahat bir konumdayız. Bu haftada bayağı iyi oynayıp biz özgüven kazandık. Biz çıkıp elimizden geleni yapacağız. Galatasaray’ın şampiyon olup olmayacağı bizi ilgilendirmiyor. İnşallah puan veya puanlar alırız.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • eyyupk (6 yıl önce)
    emeklerine sağlık biz seni biliyoruz Biraz daha mücadele et dahada iyi olacaksın
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (6 yıl önce)
    Bizim önceliğimiz sen değilsin ama. Kasımpaşa'dan Trezeguet gibi adamlar bizim önceliğimiz. galatasaray deplasmanında son görevinizi yapıp 3 puanla dönün!
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan Doğan (6 yıl önce)
    Yav emeğe sağlık ne kadar şans verdiler ki. Butayip kadar oynasaydı.dahada çok atardi
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı Furkan (6 yıl önce)
    Seni kim ne yapsın zaten
    0
    0
    Yanıtla
  • çöşnüklü (6 yıl önce)
    Eren kardeşim iyisin hoşsun ama bu ligin topçusu değilsin...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kernekliali (6 yıl önce)
    Aman ne olur! önceliğin malatyaspor olmasın.
    0
    0
    Yanıtla