SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Benim İçin Çok Güzel Bir Sezon Oldu"

0
Güncellendi - 2018-05-11 01:47:15
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un sol bek oyuncusu Rahman Buğra Çağıran, her maçta iyi bir sonuç almayı hedeflediklerini belirterek, o maçlardan birisinin de Galatasaray karşılaşması olduğunu söyledi.

  Gazetecilere açıklamalarda bulunan Çağıran, Göztepe karşısında iyi oynadıklarını ancak deplasmandan 3 puanla ayrılamadıklarını ifade etti.

  Genç oyuncu, maçın ilk dakikalarındaki baskıyı savunup, daha sonra iyi bir mücadele ortaya koyduklarını belirterek, “İyi oynadığımız bir maç. Maça başlarken onların evinde oynadığımız için biraz baskı yiyeceğimizi biliyorduk. Yedik de zaten. İlk dakikalara biraz üstümüze geldiler. Fakat bu baskıyı güzel savunduk, kırdık ondan sonra zaten sazı elimize aldık. Gördüğünüz gibi pozisyonlarda geldi. Nasip değilmiş. Bir yerde de olmayınca olmuyor. O maçta da olmadı. Olmasını isterdik ama olmadı, yapacak bir şey yok” diye konuştu.

  Galatasaray deplasmanından puanla ayrılmak istediklerini dile getiren Çağıran, “Bu sene çok değişik bir lig oldu hem üst taraf için hem de alt taraf için. İnanılmaz değişik bir lig oldu. Son haftalarda da evet şampiyonluğun anahtar maçlarından biride bizde. Güçlü bir ekibiz. Güzel çalışıyoruz. Yani hedeflerimiz var. Her maç için iyi bir sonuç almak bizim hedefimiz. Bu maçta, o maçlardan birisi” ifadelerini kullandı.

  Çağıran, kendi performansıyla ilgili ise “Vallahi benim için çok güzel bir sezon oldu. Bu sezonda bana güvenen herkse çok teşekkür ediyorum. Hocama gerek teknik ekibe gerek yönetime hepsine çok teşekkür ediyorum. Yüzlerini kara çıkarmadığımı düşünüyorum. İnşallah bu performansım artarak devam edecek” açıklamasında bulundu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • kerem tataroglu (5 yıl önce)
    bugranın gelecegi parlak efendi topçu birazdaha hırslı oynarsa üstüne katar
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (5 yıl önce)
    Sol ayagi iyi. Genç gelecek vaat adiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ümit Coşkun (5 yıl önce)Malatyali isimli kullanıcı yorumuna
    Müthiş sol ayağı var doğru ahahhahah
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (5 yıl önce)
    ENERJİSİNİ TAMAMINI VERDİ, ÇOK DAHA İYİ OLACAK.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Bu ligin topçusu değil anlamayanlar kalsın diyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan Doğan (5 yıl önce)
    Hiç de güzel oynamıyor vallahi. Ayağına dolaştiriyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarkan (5 yıl önce)
    KişKişiliğiyle mücadelesiyle çok beğendiğimiz Malatyasporda kalmasını istediğimz bir oyuncu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Korhan (5 yıl önce)
    Senin Allah’ına gurban
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (5 yıl önce)
    Kesinlikle kalmalısın. Bizler senden razıyız.
    0
    0
    Yanıtla