SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Beydağı'nın Zirvesine 19 Mayıs Kutlama Yürüyüşü

Beydağı'nın Zirvesine 19 Mayıs Kutlama Yürüyüşü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ekstreme Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü'nden bir grup, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla, Beydağı zirvesine bir yürüyüş gerçekleştirdi.

Gruba mensup 36 kişinin katıldığı zirve yürüyüşü ile ilgili olarak konuşan kulüp başkanı Mahir Karakaya, "19 Mayıs Gençlik Spor Bayramı ve Atatürk'ü Anma Günü anısına Malatya Ekstreme Doğa Sporları Kulübü olarak Malatya'nın en yüksek noktası olan Beydağı'nın zirvesine 36 kişi ile birlikte anma yürüyüşü gerçekleştirdik.

Zirve noktası olan bayrak direğininin yanında Atatürk ve şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunup, İstiklal marşımızı söyledik. Anı defterini imzaladık, daha sonra toplu fotoğraf çektirerek, dönüşe geçtik. Günün anlamına uygun bir şekilde faaliyetimizi tamamlayarak, 19 Mayıs'ı kutladık, ulu önder Atatürk'ümüzü andık."dedi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Efsane Malatyasporlu 1966 (1 yıl önce)
    Burada bulunan tüm arkadaşları ayrı ayrı tebrik ediyorum. Ben de amatör bir dağcı olarak açıkçası onlarla olmayı çok isterdim, daha önce o zirveye çıktım güzel bir duygu. Tabi böyle özel tarihi bir günde orada olmak da apayrı bir duygu olsa gerek. Şimdi bu mevsimde oranın ayrı ayrı güzelliklerini görmek, kar yemek, doğa yürüyüşü yapmak, şehrin dağdan güzel görüntüsü vb. Nasip olursa haftaya 3,4 kişilik bir grup ile yine çıkmaya çalışacağız. Tüm ekibi kutluyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaya (1 yıl önce)
    Dağa çıkmak ne kadar zorsa inmesi o kadar zor
    0
    0
    Yanıtla