SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bıçaklı Saldırıda 3 Kuzen Yaralandı

Bıçaklı Saldırıda 3 Kuzen Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Beşkonaklar Caddesi'nde akşam meydana gelen olayda, 3 şahsın bıçaklı saldırısına uğrayan üç kuzen çeşitli yerlerinden yaralandı.

Edinilen bilgiye gre; olay saat 20.00 sıralarında Kernek Mahallesi Beşkonaklar Caddesi ile Kanalboyu arasındaki sokakta meydana geldi. Uğradıkları bıçaklı saldırı sonucunda, kuzen oldukları bildirilen Y.E.Y. sol koltuk altından, M.K. karın bölgesinden, M.K. sırt ve bacak kısmından yaralandılar. Yaralı kuzenler kendi imkanlarıyla Battalgazi Devlet Hastanesi'ne gittiler ve burada tedavi altına alındılar. Yaralılardan sırt ve bacağından bıçak darbesi alan M.K.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Görgü tanıkları ve yaralılar, olayın yan bakma yüzünden meydana geldiğini ve saldırganların 'esmer vatandaş' diye bilinen eşgaldeki 3 kişi olduklarını ifade ettiler. Saldırganlardan 2'sinin bir kurye motosikletiyle olay yerinden kaçtıkları belirtildi. Polis, saldırganların kimliğinin belirlenmesine ve yakalanmasına çalışıyor.

Bu arada, olayda yaralananların poliste çeşitli suçlardan kayıtları bulunan kişiler olduğu öğrenildi.

malatyahaber.com

FOTO: iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Hüsnü (1 yıl önce)
    Polis yakalıyor.Yakalanan adliyenin kapısından salınıyor.Sistem yıllardır böyle çalışıyor.Bu böyle devam ediyor.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • irfan (1 yıl önce)
    artık hiç bire yer güvenli değil en doğrusu evden dışarı çıkmamak yataktan kalkıp işe akşam eve
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hakan (1 yıl önce)
    Destane Şehrin Destansı başkanı ise Huzurun Şehri deyip parmak hareketi ile bir yerleri gösteren resimler paylaşıp çalıştığını göstersin. Gençlere iş ver kardesim. Bir uğraşı olsun çakallık yapmasın.Kardeşim bir belediye düşünün. Adam asfalt yapar hemen asfaltın başında, adam kaldırım yapar hemen kaldırımın başında resimler. Ya senin aslı gorevin bunlar. Yani düşün ki bir öğretmen derse giriyorum deyip hergun anlattığını çekip atsın. Ya da bir lokantadaki ahci yaptığı kebabın resmini atsın. Biz şunu çözemiyorum. Bu siyasiler hergun boy boy resim çekip hiçbir iş yapmadan yapmış gibi gözüküyor ve bizim millette bunu yiyor. Düşünün bir gençlik yok olurken biz kafamızı toprağa gömmüş görmüyoruz duymuyoruz. Peki bunların olmasında siyasilerin hiç mi suçu yok!!!!!
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Ahmet (1 yıl önce)
    Allah korusun vatandaş ben kendimi korumaya çalışacağım derse �şte o zaman felaket
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Yurtdaş (1 yıl önce)
    Malatya Huzurun şehri diyor kim diyor ,Malatya büyükşehir belediyesi eski ticaret lisesin inşaat alanı oradaki duwara yapstrdgi afiş de yazyor .
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Malatyali (1 yıl önce)
    Ağır yaralı diyor yazık snn kolpaligin serserilgn mahalnde şuna vurdum buna vurdum diye belki bir aileye ateş düşecek bu şehir aşırı derecede bozuldu cezalar caydırıcı olmadığı toplumsal ahlak kalmadığı için daha kaç kişinin evinde ateş düşecek
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Vatandaş44 (1 yıl önce)
    Son zamanlarda olan olayların tamamı bugün veya dün gelişen bir konu değil. Bu yılların birikmiş suç kapasitesi suanda suç işleyen insanların çoğunluğu 2000 den sonra doğan gençler. Ana unsur aile ortamı yaşam tarzı diger unsur tv film ve dizileri baska unsur uyuşturucu bağımlılığı. Burada emniyetin veya baska kolluk kuvvetinin zafiyeti var yok tartışılır ama tartışılmaz tek konu suç işleyen kişilerin aile yaşamı çevre ve esrafa güvenme varlık ve özenti bunun üstüne birde uyuşturucu bağımlılığı artı musallat olduğu insanların alttan alması. Bu bunlara güç veriyor . Memlekette sokakta bile yürürken kavga için yer arayan bulaşan belali insanlar dolu ceza yok caydırıcı yasa yok ondan mafyatik ve çeteleşme yoğunluğu var . Aile desteği de var çevre güvencesi de maddi destekte her belalı gariban değil dir.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Hapise girip çıkan saygı görüyor ve insanlar reis diyor, çözüm için bu kişilerin saygınlığının (!) alınması gerekli.
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Son yasanan olaylar ancak bu kadar guzel ozetlenebilirdi tesekkurler gercekten
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Mıçı (1 yıl önce)
    Adamların korkusu yok gidip ifade verip çıkacaklar polisime lafım yok ama sisteme lafım var adamlar ifade verip çıkıcaklar cezalar düzenlenmeli tavuk keser gibi adam kesiyorlar bu şehirki Ahmet Kaya , Kemal Sunal , Turgut Özal gibi adamlar gibi adamlar gibi insanlar yetiştirmiş yakışmıyor
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Sinirli (1 yıl önce)
    Kardeşim Emniyet ne yapsın polis neyapsin insanlar çığrından çıkmış ,polisi emniyet müdürünü suclayacagimiza gençlerimize sahip çıkalım .Demekki bizler iyi bir ebeveyn degilmisizki zamane gençlerimiz çığrından çıkmış gibi yaşıyorlar,dur durak yok saygı yok sevgi yok ,utanma yok,ALLAH korkusu yok edep yok haya yok yani yok oğlu yok .Demek oluyorki biz anne ve babalarda eksiklik çok çocuğa eğitim terbiye yok .lütfen bunları kabul edelim kısacası bu haldeyken ontane Malatya emniyeti olsa neyapsin !!!
    %81
    %19
    Yanıtla
  • Huzur (1 yıl önce)
    Destansı şehir
    %92
    %8
    Yanıtla