SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bir İsim Daha EYMS Radarında

0
Güncellendi - 2017-01-19 18:32:38
Bir İsim Daha EYMS Radarında
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’da yönetim golcü arayışlarını sürdürüyor.

Gol yollarındaki problemi ortadan kaldırmak isteyen sarı kırmızılılarda, golcü arayışı hız kazandı. Süper Lig ekiplerinin kapısını çalan yönetimin Ayite ve Magaye’den sonra Emir Kujovic’i de gündemine aldığı ve görüşmelerin devam ettiği öğrenildi.

Aytemiz Alanyaspor’da forma giyen bulunan Aytemiz Alanyasporlu Jonathan Ayite ile yakından ilgilenen yönetimin, bu transferde henüz bir aşama kat edemediği öğrenildi. TFF 1. Lig’de gol krallığı bulunan ve ligi yakından tanıyan bu oyuncu için girişimlerini sürdüren yönetimin, bu transferin gerçekleşmemesi halinde listesindeki diğer isimlere yöneleceği kaydedildi.

Evkur Yeni Malatyaspor’un listesinde bulunan bir diğer isim ise TFF 1. Ligi yine yakından tanıyan ve şuan Süper Lig ekibi Adanaspor’da forma giyen Magaye Gueye olduğu öğrenildi.

Ayite’nin durumuna göre Magaye içinde ön görüşmelere başlayan yönetimin, bu iki oyuncudan birinin transferini bitirmek için yoğun bir mesai harcadığı ifade edildi.

Sarı kırmızılı yönetimin listesinde yer alan bir diğer isim ise daha önce Kayserispor’un formasını giyen Emir Kujovic.

Elindeki a, b, c bütün planları kullanan yönetimin Emir Kujovic ile bir ön görüşme gerçekleştirdiği ve görüşmenin olumlu geçtiği iddia edildi.

Belçika’da Gent forması giyen Kujovic’le görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız