SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

'Bir Karış Toprağına Ölmeyi Yeğlemişler..'

'Bir Karış Toprağına Ölmeyi Yeğlemişler..'
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’in 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi nedeniyle kaleme alarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile kahraman silah arkadaşlarına ithaf ettiği şiir büyük beğeni topladı.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi nedeniyle özel bir klip hazırlandı. Klipte il Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’in kaleme alarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile kahraman silah arkadaşlarına ithaf ettiği ‘Çanakkale’ şiirine de yer verildi. Lise öğrencisi Melike Gökduman’ın seslendiği şiir sosyal medyada büyük ilgi gördü.

 malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Mustafa (2 yıl önce)
    Sayın müdürüm yüreğinize ve kaleminize sağlık.Bir karış toprağını düşmana çinetmemek için ölüme giden şanlı nesilden,toprağını dolar karşılığında satıp,üstünede vatandaşlık veren bir zihniyete geldik.Rabbim sizin gibi vatan evlatlarının sayısını artırsın,gücüne güç katsın.Sonumuzu hayreylesin,bütün şehitlerimizin Ruhu Şad Olsun...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hüsnü (2 yıl önce)
    Dünyada eşi benzeri olmuyan bir yiğitlik destanının yazıldığı bu savaşta bu aziz vatan için canlarını feda eden kahraman şehitlerimizin ruhu şad,mekanları cennet olsun.Bu manada Malatya Emniyet müdürü sayın Ercan Dağdeviren beyefendiye Çanakkale zaferini çok güzel özetliyen, bu güzel şiiri için de kendisine bir vatandaş olarak Teşekkür eder,çalışmalarında başarılar dilerim.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Cihan (2 yıl önce)
    Vatan evladı olmanın gururunu yaşamak ! Yürekten tebrlkler. Vatanımız ve Bayrağımız için Şehid olanların ruhları şad, mekanları cennet olsun. Zihnimizden o mukaddes ülkü hiç bir zaman çıkmasın.
    %100
    %0
    Yanıtla