SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"24 Haziran Türkiye'nin Bekasıyla Çok Yakın Alakalı"

0
Güncellendi - 2018-06-10 19:58:41
A- A+ PAYLAŞ

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, "Bir takım güçler yine ataklara geçebilir, yine operasyonlar yapabilir. Ama biz almış olduğumuz tedbirlerle güçlü mali yapımızla, güçlü bankacılık alt yapımız ile sağlam yönetimlerle biz bu şok ve dalgaları atlatırız. dedi.

Bakan Tüfenkci seçim bölgesi Malatya’da Akpınar Caddesi üzerindeki esnafları ziyaret etti.

Basın mensuplarına değerlendirmelerde bulunan bakan Tüfenkci, “Türkiye üzerinde ekonomi anlamında bir operasyon yapılıyor. Bizde almış olduğumuz tedbirlerle doların da,  avronun da yönünü düşüşe doğru çevirmiş olduk. Ve baktığımız zaman son bir hafta içerisinde de dolar karşısında yabancı para birimi olarak en fazla değer kazanan para birimi Türk lirası oldu. Bu düşüş hızlanarak devam edecek. Bir takım güçler yine ataklara geçebilir, yine operasyonlar yapabilir. Ama biz almış olduğumuz tedbirlerle güçlü mali yapımızla, güçlü bankacılık alt yapımız ile sağlam yönetimlerle biz bu şok ve dalgaları atlatırız. Önemli olan, sokağın ne dediği, caddenin ne dediği, esnafın ne dediği. Esnafımız bu noktada hem piyasadan hem de bu oluşturulmaya çalışılan algı da gerekli tepkiyi sandıkta vereceklerini ifade ediyorlar. Biz çalışmaya devam edeceğiz,  gerçekleri anlatmaya devam edeceğiz. Milletimizle 24 Haziran'dan sonra yolumuza devam edeceğiz. Çünkü  24 Haziran Türkiye'nin istikbali ve bekasıyla çok yakın alakalı.” dedi.

Türkiye’nin  bir yandan terör ile mücadele ederken, bir yandan da  sınırların yanı başında oluşturulmaya çalışılan terör koridoruna ve oradaki uzantılarına karşı operasyonlarını devam ettirirken, bir yandan da ekonomimizi düze çıkartmak için çalışıldığını belirten Bakan Tüfenkci, “Bir yandan da milletimiz için bir dönüm noktası olacak 24 Haziran seçimlerine hazırlanıyoruz. Ben inanıyorum ki 24 Haziran seçimleri Türkiye’de  bir çok kesimin Türkiye üzerinde oluşturmaya çalıştığı algıyı değiştirecek ve yerle bir edecek. Onun için milletimizin bir oyu önemli.” diye konuştu.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • arğalı (5 yıl önce)
    Ya bu akp geldi geleli her seçim milat.2009 referandumundan beri her seçime milat dediler ama her seçimden sonra berbat oldu ülke.Yine milat diyolar aman ha bu defa kesin batarız demedi demeyin
    0
    0
    Yanıtla
  • Şaban Serezli (5 yıl önce)
    Bol oy gelen vilayete yapılan yatırımın numunesi bu bey efendidir. Tanırız. Nasıl bir avukatsa o kadar milletvekili, öyle de bakan olmuştur. Şimdi, yeni siteme göre, vekil seçilirse bakan olamayacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (5 yıl önce)
    150gr .pide .1tl .en pahalli .pide.malatyada . .yaziklar olsun .millet vekilve belediyeye
    0
    0
    Yanıtla
  • kemal (5 yıl önce)
    ülkenin bekası öznur çalık ve şelaleci gruba kalmışsa vay halimize....
    0
    0
    Yanıtla
  • Ülkem ve Malatyam (5 yıl önce)
    Seçimden seçimeeeeee... Geldiğinizde deancak sizinkilerle kapalı kapılar ardında toplanmalar. Karşılamalar. Malatyanın sorunları, nelerin yapılacağı yok. Şucubucular sizi. Allaha şükürler olsunki artık gideceksiniz. İnşallah Sayın Cumhurbaşkanı seçimdeki durumu görürde sizden hesap sorar. Tuvalaet akarı olmayan stat, yolu bitmemiş stat, 50 yılda bitecek çevre yolu, hilkat garibesi trombüs, trafik kuralları olmayan şehir, yatırım yapılmayan şehir,, yolları rant için ikide bir değiştirilen şehir, borcu nasıl bu kadar olmuş şehir, velhasıl sahibi olmayan şehir, üniversitesi batmakta olan şehir, kendilerini bilim adamı zanneden bilim adamcıkları ile dolu şehir, Ülkem ve malatyam sizlerden kurtulacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYA (5 yıl önce)
    BU SEÇİMDE RESİE OY VAR SİZE YOK MHP VERİCEZ BU SEÇİMDE DE KİMSEDE KUSURA BAKMASIN ÇALIK VE ÇAKIRI İSTEMİYORUZ ARTIK
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (5 yıl önce)
    Turkiye nin en pahalı ekmeği malatya da fırıncı neden memnun olmasınki Malatyalıyı iyi sömürüyorlar denetim sıfır bilokma ekmek 1 tll
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Çoban (5 yıl önce)
    Sayın bakanım eywAllah türkiyenin bekası için çok önemli diyorsunuz güzel diyorsunuz da akp nin ilk seçim harici tüm seçimlerde ki söylemi aynı beka için önemli ülkenin bekası sizin zamanınızda mı tehlikeye girdi bu ülkeyi 16 yıldır siz yönetiyorsunuz yada başkaları yönetiyordu da biz siz mi sanıyoruz buna bi açıklık getirirseniz seviniriz ha bu arada malatya olarak tek çivi çakan siz ve veli ağbaba idi diğer adaylar kendi rastlarının peşinde koşmaktan bizi hatirlamadilar bile reis hep aynı mantıkla gidiyor bu secimdeki tek eksik sandık görevlisini döven mustafa şahin hep aynı terane kimi vekil adayı göstersem malatya seçer bence papaz bu defa o pilavı yemeyecek bu yıl mhp nin yılı olacak inş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdal Kızılay (5 yıl önce)
    Seçim zamanı inersiniz halkin arasina secim bitince kaybolursunuz taktik bu artiķ akp de ayni yuzleri gormekten millet usandi. Ye kürküm yee hesabi bitecek reise oy verilecek ancak vekiller beklemesin 6 tane cikacak diye yine.
    0
    0
    Yanıtla