SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Egemen Dünya İkincisi, Elif Naz Dünya Dördüncüsü

0
Güncellendi - 2021-08-29 18:05:51
Egemen Dünya İkincisi, Elif Naz Dünya Dördüncüsü
A- A+ PAYLAŞ

Biri Dünya İkincisi, Diğeri Dünya Dördüncüsü Oldu

Almanya'da Modern Pentatlon Birliği tarafından düzenlenen Biathle Triathle Dünya Şampiyonası'nda, Malatya Gençlik Hizmetleri Sporcuları önemli dereceler yaptılar.

Gençlik ve Spor Müdürlüğü sporcularından Egemen Özden U11'de Dünya ikincisi, Elif Naz Aktaş ise U13 kadınlarda Dünya dördüncülüğünü elde etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün konuya ilişkin açıklaması şöyle:

"Almanya’nın Weiden kentinde Uluslararası Modern Pentatlon Birliği tarafından (UIPM) 25 - 29 Ağustos 2021 tarihleri arasında düzenlenen Biathle Triathle Dünya Şampiyonasında Malatya Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü sporcularımızdan Egemen Özden U11 Erkek Mix de ve U11 Erkekler Bireyselde Dünya ikincisi, Elif Naz Aktaş ise U13 Kadınlarda Dünya Dördüncüsü oldu.

İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan 'Modern Pentatlon ‘da sporcularımızın almış oldukları başarı bizi çok mutlu etti. Kendilerini yakinen takip ediyoruz. Ülkemize getirdikleri bu başarılardan dolayı sporcularımızı, antrenörlerini ve ailelerini canı gönülden tebrik ediyorum' dedi."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • MURAT (2 yıl önce)
    Allahına Gurban Gardaş Malatyamızı Gururu tebrikler
    0
    0
    Yanıtla