SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Birinci Önceliğimiz Malatya'ya Hizmet"

0
Güncellendi - 2018-05-20 03:52:38
A- A+ PAYLAŞ

ERDOĞAN ÇAĞIRIP GÖREVİ TEKLİF ETTİ.. AKP Malatya İl Başkanlığına atanan İhsan Koca, “Birinci önceliğimiz Malatyamıza hizmettir. Malatyamıza hizmet ederken, partimize ve dolayısıyla ülkemize de hizmet etme gayreti içerisindeyiz” dedi.

2002-2007 yılları arasında AKP Malatya İl Başkanlığı ve 2007-2011 yıllarında AKP Malatya Milletvekilliği görevinde bulunan Avukat İhsan Koca, Hakan Kahtalı’dan boşalan AKP Malatya İl Başkanlığına atandı.

Konuyla ilgili bugün il binasında bir basın toplantısı düzenleyen Koca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisini Ankara’ya davet ettiğini ve İl Başkanlığı görevini üstlenmesini istediğini ifade etti. Bu durum karşısında çok şaşırdığını belirten Koca, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a görevi seve seve kabul edeceğini söylediğini belirtti.

Koca, “Partimizin kuruluş aşamasından bugüne kadar elimizden geldiğince yönetim kurulu üyesi, il başkan yardımcılığı, il başkanı ve bir dönem nasip oldu milletvekili olarak Malatyamıza partimize, Cumhurbaşkanımızın hizmetlerinden bir nebzesini Malatya’ya kazandırabilir miyiz gayreti ile çalışmıştık. Ve 2011’de Milletvekilliğim sona erdiğinde de yine partimizin emrinde düz bir üye olarak partimizin verdiği her göreve hazır bir şekilde yine elimizden geldikçe gayret göstermeye çalıştık. İl başkanlarımızın hepsine kendilerine emirlerinde olduğumu her zaman ifade etmişimdir. Onlar da uygun gördükleri, katılmamız gerektiği programlara bizleri davet ettiklerinde bizler de o programların hepsine iştirak etmişizdir. Bugün de Mahmut abinin ifade ettiği gibi Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla genel merkez teşkilat başkanlığımızın da uygun görmesiyle bu zor seçim döneminde daha önce dönemde Hakan Kahtalı Başkanımızın yüksek tuttuğu çıtayı teslim almak nasip oldu.

Cumhurbaşkanımızın layık ve uygun gördüğü bu görevi hep birlikte teşkilat mensuplarımız ve belediye başkanlarımızın da el birliği ile yerine getirme gayreti içerisinde olacağız. Sonuç itibari ile Malatya’da yaşıyoruz, birinci önceliğimiz Malatyamıza hizmettir. Malatya’mıza hizmet ederken, partimize ve dolayısıyla ülkemize de hizmet etme gayreti içerisindeyiz. Her birimiz birer teşkilat mensubu olarak, makam mevkiinin gelip geçici olduğunu, önemli olanın kalıcı bir sada bırakabilmek olduğunu hepimiz bunu idraki içerisindeyiz. Bu idrak ile yola devam diyoruz. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, onun önderliğinde ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin de Cumhuriyet tarihinin bir dönüm noktası olduğu bilinciyle yola devam diyoruz. Bu görevlendirmenin başta Malatya’mıza, partimize ve elbette teşkilatımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Eski il başkanı olan ve bir dönemde Malatya Milletvekilliği görevini yürüten İhsan Koca’nın atamasının, partinin teşkilata verdiği önemi vurguladığını ifade eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise, “Başkanım yola devam dedi. Evet inşallah bugün İhsan Koca Başkanımızın başkanlığında yola devam diyoruz ve 24 Haziran'da da inşallah yeni Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin de onaylanması ile yeni bir dönem ile yola devam diyeceğiz. Başkanımız teşkilatta çok büyük tecrübeye sahip bir başkanımız. 5 yıl gibi bir süre ile çok zorlu bir süreçte il başkanlığı yaptı. Daha sonraki dönemde bir dönem milletvekilliği yaptı. Aslında bugün başkanımızın, Başkan olması AK Parti'nin teşkilat karakterini teşkilata verdiği önemi gösteriyor. AK Parti kurulduğu günden itibaren teşkilat içerisinde görev almış birçok arkadaşlarımızı milletvekilliğine, belediye başkanlığına, meclis üyeliğine ve birçok alanlarda Liyakat ve ehliyet esası ile görevlendirme yaptı. Bugün ne başkanımız Cumhurbaşkanımızın görevlendirmesi ile ve teşkilatımızın, teşkilat başkanımızın da bu anlamda resmi profesörler anlamında görevlendirmesi ile göreve başlamış oldu. Ben Başkanımız ile İl Başkanlığı döneminde başkan yardımcısı olarak birlikte çalıştık. Onunla birlikte bu davaya hizmet ettik. Benim için ayrıca bir gurur kaynağıdır. Çok çalışacağız ve hakikaten çok çalışacağız bir oy kaybetmeye tahammülümüz yok. Bu şehirde bir oy daha fazla nasıl alabiliriz bunun gayreti içerisinde olacağız. Bir yandan da belediyeler olarak, bir yandan teşkilatları olarak İnşallah başkanımızın başkanlarında devam edeceğiz. Tekrar hayırlı uğurlu olsun diyorum Rabbim yardımcımız olsun” diye konuştu.

iha- Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

58 yorum yapılmış

  • Murat Bey (5 yıl önce)
    Ben sayin Koca il baskanligi yaparken de milletvekilliği yaparken de Malatya'ya bir hizmetini hatırlamıyorum...Hatta 2. doneme sıralamaya bile giremedi... Niye nicin yeniden il başkanı yapıldı anlamak pek mümkün degil...Ustelik partinin kurulusundan beridir partide yer alan sn Mahmut Üner Özer beye hem haksizlik hemde saygisizlik yapilmis..
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (6 yıl önce)
    Haberi okuyunca Rahmetli Barış Mançonun bir parçası dilime dolandı. Acıkta bana ver acıkta ona ver ÇEVİR KAZI YANMASIN.Benim için Ak parti olan partim artık AKP olmuştur. Yenilikçi kafa gitmiş statüko gelmiştir. Çokşey iktidar için meşru olmuştur.Metal yogunluğu hikaye,3 dönem hikaye. İlkeler hikaye.Ve malesef teşkilat hikaye.malatya hikaye. Hiç mi adam yoktu. Sonun başlangıcı.millet sandıkta uyarıyı vermeli AKP ye dönüşen ak Partiye.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yerelli (6 yıl önce)
    Daha önce il başkanlığı ve milletvekilliği yapmış olan Sn. Koca’nın tekrar il başkanlığına getirilmesi düşündürücüdür. Partiye gönül vermiş vefakâr ve cefakâr mensuplar varken ve beklenti içinde iken sayıları da yüzleri bulmuşken tekrar ikinci defa birinin il başkanı olması üzücüdür. Demek ki yüzlerce üye, yürütme-yönetim, gençlik ve kadın kullarından bu görevi yapacak liyakatte biri yok ki eskisini atadılar. Yeni bir başkan çıkaramayan il ve ilçe teşkilatlarını kınıyorum. Hiç mi bir katma değeriniz yok? Vizyonu ve Kurumsal kimliği olmayan teşkilatlar kaybetmeye mahkûmdur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cevdet (6 yıl önce)
    Teşkilata rağmen, halka rağmen böyle bir atamanın yapılması manidar.. Ak Parti sanki seçimi kazanmamak için elinden geleni yapıyor.. Üç beş kişinin kendi gelecek ikballeri uğruna hesap yaparak, partiyi geçmişin resmi kurumu gibi dizayn ederek,milletin ve teşkilatın beklentilerini hiçe sayarak böyle bir karar almasının elbette siyasi yansımaları olacaktır. Şunu da belirtmek gerekiyor ki mevcut milletvekillerinin dâhi görüşünün alınmadan bir atama gerçekleşmiştir lakin onlarda bu durum karşısında halkın taleplerini görmezden gelerek bir duruş sergileyememislerdir. Memlekette insan kıtlığı varmış gibi siyaseti devir daim usulü ile sürdürenlerin 2023 hedefleri olan bir partinin ufkunu yakalaması elbette mümkün değildir.. Tayyip Erdoğan'ın esas vebali böylesi oluşumların boynunadır.. Parti'nin hedeflerine ulaşması için yoldan çekilme cesaretini gösteremeyenler, daha çok yolu tıkayanlar, bu partiye en çok zarar verenlerdir..Ak Parti'nin katıldığı bütün seçimlere oy veren birisi olarak ve bilinçli bir vatandaş olarak bu gün bir tereddüt yaşıyorsam bunun vebali yol açmayan, yol kapatanların boynunadır.. Ülkenin vebali de bunların boynunadır... Tayyip Erdoğan'ın hatrına hep bizden feragat bekleyenler, Tayyip Erdoğan'ın hatrına siyaset etme ısrarlarından feragat etmiyorsa esas vebal onlarındır.. Bu gerçeği kabul etmelerine rağmen tebrik ve kutlama mesajı yayınlamada yarısanlar ayrı bir vakıa... Hulâsa, yukarıda bahsi geçen durum başta partiler ve yerel yönetimler içinde geçerlidir...
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (6 yıl önce)
    hani metal yorgunluğu vardı ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Eskici (6 yıl önce)
    Öznur Çalık, büyük şehir ve yeşilyurt belediyesinde istediği profilde kişileri getiremeyince küstü ve reise giderek İhsan Kocanın il başkanı olmasını için diretmiştir. Malatyada siyaset farklı bir boyut kazandı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Noyan (6 yıl önce)
    Başkan yeni görevin hayırlı olsun artık Malatya’nın büyükşehir belediyedeki burokratlari gibi milletvekilleri de dışarıdan olur Kayserili İstanbul Van Bayburt vs çünkü Malatya’da adam yok ya oylarıda dışarıdan alırsınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Hamit (6 yıl önce)
    Nezaman malatya hizmet ettin’de şimdi’de edeceksin hizmet!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (6 yıl önce)
    İhsan bey vekilken devlet hastanesinin kapatılmasında çok aktif rol oynamıştı eski gazeteler ve tv programlarını araştırıp bulabilirler. Battalgazi bölgesinde eskiden olan bir tepki var inşallah seçimlerde ihsan beye olan tepkiler olumsuz oylara dönüşmez
    0
    0
    Yanıtla
  • Selim KOCAASLAN (6 yıl önce)
    HAYIRLI OLSUN MALATYA' MIZA
    0
    0
    Yanıtla
  • Erhan KARDEŞ (6 yıl önce)
    Herkesin kendine gore bir hesabi varsa rabbiminde bir hesabi var...yorumlardan gorduyum kadariyla malatya artik tam ortadan ikiye bilunmus...yarisi Tayyip beyi seven ve destekleyen diyer yarisida yine Tayip beyi seven ama ekibine oy vermeyecek olan kesim..bu secim insallah hakkimizda hayirli olan neyse oyle sonuclanir
    0
    0
    Yanıtla
  • bir konuda yanlısın var, Malatya ikiye bölünmedi, Akpartiye oy verenler bolundu, Sn Erdogan'i sevenler ama ekibini sevmeyenler ve koşulsuz Sn Erdogan'i sevenler...Malatya AkParti tam ortadan ikiye de bölünmüş degil...Malatya da AkPartilerin çok büyük bir cogunlugu Erdogan'i seven ama ekibini sevmeyen kisim...bu kisim secimlerde mhp-saadet ve iyi partiye kayacak...mhp den de iyi partiye çokça oy kayması olacak...
    0
    0
    Yanıtla
  • KADER (6 yıl önce)
    Malatya ya hizmet etmeyenlere sor bakam hesaplarını başkan
    0
    0
    Yanıtla
  • erhan (6 yıl önce)
    başka adam bulamadılarmı ki eski başkanı tekrar getirdiler yazık akp malatyada oy kaybınamı gitmek istiyor bu zat vekilken malatya ya hayrı yoktu zaten
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (6 yıl önce)
    iHSAN BAŞKAN bu işi hakkıyla yapar. Akparti' ye evet evet, bizi uçuruma götüren reis'e hayır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Serdar Kaplan (6 yıl önce)
    Malatya için hayırlı olsun. Allah utandırmasın...
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (6 yıl önce)
    Eski vekili meclis kürsüsünde sadece yemin ederken gördüm başkada gören varsa Malatya hep aynı kişiler üzerinde neden duruyor Malatya başka il başkanı bulamadimi
    0
    0
    Yanıtla
  • Yerelli (6 yıl önce)
    Bu tür atamalar parti içi muhalefeti azdırır. Partiye gönül veren ve beklentisi olan vefakâr insanları da soğutur. vs...
    0
    0
    Yanıtla
  • Tahsin (6 yıl önce)
    Değerli;hemşerilerim biraz olsa kırsal kesimle ilgilenin,sade secim zamanı kırsalı hatırlamayın.ulkenin temeli kırsalda başlar. Üretim kırsalda başlar.sanii biraz da kırsala olsun.yatirimlar birazda ilcelere olsun diye söylüyorum umutlanıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kirsal kesimmi kaldi ne tarim da ne hayvancilik geri kaldık hatta bittik artik TAMAMMM
    0
    0
    Yanıtla
  • M.s.Ö (6 yıl önce)
    Malatyalı sizin aklınızla dalga geçiliyor hemde 16yildir Siz her seferinde bunları seçerseniz yukarıda da sürekli siz ebunlari itelerler
    0
    0
    Yanıtla
  • Yani ne olacaktı bu halka da bu müstehak heryeri şelale ye teslim ettiler
    0
    0
    Yanıtla
  • FATİH (6 yıl önce)
    Özlediniz galiba bir odada 20 hastanın yattığı devlet hastahanesini,rehin alınmayı,senetle tedavi edilmeyi,3 gün eczanede ilaç beklemeyi,yağ ve tüp kuyruğunu kaldırımlarda çöp yığınlarını Tek şeritli köstebek yuvalı çevre yolları Doğlagazsız evleri,Suyu akmayan muslukları he gardaş he Ak parti de Erdoğan da bişey yapmadı HAKLISINIZ
    0
    0
    Yanıtla
  • Iddasina girerim bunu yazan arkadaş gunde üc defa kisladan istasyon kavsagina cekirdek yiyerek hidip geliyodur:)
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (6 yıl önce)
    aha adıyamanlı yok muydu yala olmadı bu malatya ya adıyamanlı il başkanı isteriz. gayseri li de olabilir.... hayret ki ne hayret
    0
    0
    Yanıtla
  • Kırkdort (6 yıl önce)
    Allah hayırlı eyleye inşallah. Başarılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Yakışır başkana birde bugün lerden der çıkarıp Ali Osman Başkurt un kurduğu yönetim gibi bir yol izlerse yolu açıktır başka çıkış yolu yok malatyanin
    0
    0
    Yanıtla
  • kaplan44 (6 yıl önce)
    elazığlı müdür malatyaya atanınca onlar daha iyi çalışıyor diye cevap veren il başkanımızdı..
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen bende u unutmadim ama amcami elazig a tayini çıkınca sivil savunma müdürüyken elazığ lilar işine başlatmadan kahramanmaraş tayin ettilerr
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (6 yıl önce)
    Oyumu Reise verecem ama millet vekili belediyede seçimlerinde vermem.Aynı yüzleri görmekten usandım
    0
    0
    Yanıtla
  • Alaaddin esercelik (6 yıl önce)
    Sayin başkanım yeni görevinden başarılar dilerim allah hayırlı etsin en azından tecrübelerini var
    0
    0
    Yanıtla
  • AhmetMALATYA (6 yıl önce)
    Bakiyorum da site editoru isine geldigi mesaji yayinliyor isine gelmedigi zaman silip atiyor. Me yazdik kardesim boluculuk mu yaptik insanlari kin ve nefrete mi surukledik? Malatyanin Cakirla , Oznurla, 28 subat darbe hikayesini anlatmaktan bikmayan Mustafa beyle, yuzunu unuttugumuz Taha ve Nurettin beylerle ha bir de Adiyamanli yeni buyuksehir reisimizle bir yere varsmayacagini yaziyoruz. İhsan KOCA da bunu kanitlamis oldu. Ah le Malatya vah le Malatya uyu uyu Malatyam
    0
    0
    Yanıtla
  • Misafir44 (6 yıl önce)
    Karabulut söylermisin ne yaptilar malataya saydiğin isimler malatyalilar balikhafizasi olmasaydi zaten çekilmezdi bu insanlar güzelim memletime yazik oluyor artik şu gaflet uykusundan uyanin bu ülkede memlete bizim
    0
    0
    Yanıtla
  • Admin neyin denetimi her msj böyle soyleniyor hic bir msj yayinlanmiyor bu neyin korkusu kimelere yalakaliginiz msj hakaret yok küfüryok sadece elestiri birak yandaşlik yapmayi basin dedigin özgürolmali
    0
    0
    Yanıtla
  • AHMET (6 yıl önce)
    İhsan Koca, Öznur Çalık, Ahmet Çakır Haci Ugur Albirini vur ötekine. YETER ARTİKKK sıkıldık sizde bi gidinde GÜZEL ŞEHRİMİZ MALATYAMIZA BEREKET GELSİN....
    0
    0
    Yanıtla
  • Musatafa (6 yıl önce)
    Ak parti Benim için bitmiştir ....
    0
    0
    Yanıtla
  • Bayram zengin (6 yıl önce)
    İhsan hocam Allah yolunu açık etsin inşallah Malatya ya yakisiyorsun
    0
    0
    Yanıtla
  • selehattin (6 yıl önce)
    İhsan başkan en azından avukat.Lise mezunu değil.Basarılar baskanım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir (6 yıl önce)
    Beklenen değişim olmayacak gibi aynı tas aynı hamam reis kendine yazık ediyorsun artık bu yüzleri görmek istemiyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Aydın (6 yıl önce)
    Bu arada haci baskanin morali bozuk duruyor. Yesilyurt un yuzune Allah bakti. Malatyamiza gecmis ola :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Feridun Aydın (6 yıl önce)
    Teşkilatta adam kalmamış belli ki İhsan Bey gelmiş.50 adamdan 1 kişi çıkaramayan teşkilata üzüldüm. Eğer 50 kişide kifayetsizse (sanmam) o zaman kifayetli adam taşımayan tüm il başkanları ve vekiller çapsız.Bence Ali Osman Başkurt Cemal Akın vs de vekil olsun. Hep Ak Partiye oy verdim. Oyum MHP ye yada Saadet’e. Kendi kendiyle çelişen parti oldu Ak parti
    0
    0
    Yanıtla
  • Aydın (6 yıl önce)
    Ihsan koca dernekci degildir bu sevindirici. Iyi de bir insan.Ancak gec kalinmis bir karar. Oyumu iyi partiye. Ha bld baskan adayi olursa akp ye yerelde oy verebilirim.
    0
    0
    Yanıtla
  • AHMET YİLMAZ (6 yıl önce)
    Malatya eski yüzleri görmek istemiyor..
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan Basri Karabulut (6 yıl önce)
    Öznur hanımda ihsan başkanda Malatya’nın ilçeleri değil köylerine kadar bilir hizmet etmişler eleştiri güzel birşey ancak birazda bu insanlara Allah razı olsun diyelim bizler bu insanlara sadece bir oy verdik ama bu siyasetçiler ömürlerini verdi inşallah haklarını bize helal ederler. Sayın koca’yı vekillik döneminde de İl Başkanlığı döneminde de Allah rızası için bu millete hizmet etti.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan basri karabulut ihsan koca niye geldi öznur hep elinin altında adamları olsun diye accık gözlükleri çıkarın ya
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (6 yıl önce)
    2011 yılında başarısız bulunduğu için yeniden milletvekili adayı yapılmayan İhsan Koca son dönemde dağılan Malatya AKP il yönetimine kurtarıcı olarak gönderilmiştir. Buda gösteriyorki AKP işlei iyi gitmiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • cebrail (6 yıl önce)
    sana güveniyoruz ihsan başkan yönetimdeki şelalecileride temizle malatya ya hizmete devam yolun açık olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • muhtemelen yerel seçimde büyük şehir adayı olacak. hacı abi bu işi sevmedi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (6 yıl önce)
    Hacı uğur un yüzü asılmış adam gibi adam geldi adam dır ihsan koca AKParti şaşırttı adıyamanlı nasıl bulamamışlarr
    0
    0
    Yanıtla
  • Eskici (6 yıl önce)
    Öznur hanım teşkilatta daha güçlü olmak istiyor eski il başkanı ve eski milletvekilinin tekrar il başkanı olması görülmemiş bir olay...
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (6 yıl önce)
    Reis herşeyin farkında ondan ihsan koca göreve davet etti helal sana reis helal sana ihsan başkan
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Yılmaz (6 yıl önce)
    Göreceğiz 24 Haziran’da reis dağıtacak Malatya teşkilatını Allah’ın izniyle
    0
    0
    Yanıtla
  • umarım şahin çakır öznur biri aday olur
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (6 yıl önce)
    tayyip erdoğanda biliyor insanımızın balık hafızalı olduğunu !!! ihsan koca millet vekilliği döneminde ne yaptıki şimdi il başkanlığı döneminde ne yapsın diyebiliriz . yada bu silsile başa döndü yine il başkanlığı milletvekilliği gibi devam etmek için orada olmak gerekiyor. vel hasılı demem o ki bu devran böyle geldi böyle gider.. nasıl yönetilmeye layıksanız öyle yöneticiler
    0
    0
    Yanıtla
  • Neden zoruna mı gitti şelaleci
    0
    0
    Yanıtla
  • Nerden anladın müneccimmisin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Heryerinden belli şelalecilerin hoşuna gitmedi
    0
    0
    Yanıtla
  • şelaleciler malatyaya hükmedemiyecek birader o günler bitti artık parti malatyalılara ayrımsız hizmet edecek ihsan başkana güveniyoruz
    0
    0
    Yanıtla