SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Birkaç Futbolcuyla Anlaşıp Bugün Yarın Açıklayacağız"

0
Güncellendi - 2021-06-24 12:17:48
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig'de 2020-2021 sezonunu 15. sırada tamamlayan Yeni Malatyaspor'un kulüp basın sözcüsü Hakkı Çelikel, nokta transferler yaparak iyi ve başarılı bir takım kurmayı hedeflediklerini söyledi.

Çelikel, AA muhabirine, sezon hazırlıklarının tüm hızıyla sürdüğünü ifade etti.

Yönetim, teknik heyet ve transfer komitesi olarak transfer çalışmalarına devam ettiklerini belirten Çelikel, "Derdimiz Yeni Malatyaspor'a nokta transferler yapmak. Bunu da başaracak güçteyiz." dedi.

Bu kapsamda şu ana kadar orta sahada görev yapan Rayane Aabid ve kanat oyuncusu Cengizhan Akgün'ü kadrolarına dahil ettiklerini aktaran Çelikel, transferin tüm hızıyla devam edeceğini dile getirdi.

Çelikel, özellikle Rayane Aabid'in takıma önemli katkılar sağlayacağına inandığını belirterek, şöyle devam etti:

"Rayane Aabid'i alarak ihtiyacımız olan bir bölgeye iyi bir orta saha transfer ettik ancak o bölgeye en az 3 oyuncu daha almamız lazım. Bunları da önümüzdeki günlerde açıklayacağız. Transfer kolay olmuyor. Tamam dedikten sonra başka bir şeyler çıkabiliyor. Transfer konusunda bugün, yarın inşallah birkaç futbolcuyla daha anlaşıp açıklamasını yapacağız. Kadromuza dahil edeceğimiz futbolcular takımın ihtiyacı olan bölgelere, bilinmiş, özel futbolcular olacak. İyi futbolcuyu herkes istiyor. Yeni Malatyaspor'a getirmek de kolay değil. Bu süreci iyi ve doğru değerlendirmek gerekiyor. Biz bunu başarmaya çalışıyoruz. İlerleyen günlerde transferleri açıklayacağız."

- "Tetteh'i bonservisiyle almak istiyoruz"

Geride kalan sezon takımda kiralık olarak forma giyen Benjamin Tetteh'in transferiyle ilgili görüşmelerinin sürdüğünü anlatan Çelikel, "Benjamin Tetteh'e teklifimizi yaptık. İnanıyorum ki Tetteh, Yeni Malatyaspor'da kalacak. Benjamin Tetteh'i kiralık değil bonservisiyle almak istiyoruz. Bununla alakalı önümüzdeki günlerde iyi haberler gelecek." değerlendirmesinde bulundu.

Çelikel, takımdaki eksik mevkileri bildiklerini ve bu noktalara yoğunlaştıklarını aktararak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Takıma forvet de sağ bek de stoper de lazım. Stoper konusunda anlaşmaya çok yakın olduğumuz bir futbolcu var. Orta saha, forvet, kanat ve sağ bek olarak gündemimizde olan futbolcular var, görüşüyoruz. Şu an orta saha açıkladık. Eksik olan hangi mevki varsa oralara yöneliyoruz, o bölgelerle ilgili futbolcu arayışlarımız, görüştüğümüz, anlaşmaya yakın olduğumuz futbolcular var. Kampa transferlerimizin en az yarısını getireceğiz."

- "Adem Büyük halen bizim futbolcumuz"

Futbolcu Adem Büyük'ün takımın kaptanı olduğunu anlatan Çelikel, şunları kaydetti:

"Adem Büyük geçen sezon Yeni Malatyaspor ile ciddi anlamda çıkış yapan, kendini bulan, Malatyalıların çok sevdiği, onun da Malatya'yı çok sevdiğini bildiğimiz bir futbolcu. Futbolcumuzla ilgili medyada yer alan transfer iddialarıyla ilgili bize gelen resmi bir teklif yok. Çünkü Adem Büyük halen bizim futbolcumuz. Adem Büyük takımımızın kaptanı olarak inşallah bu sezon devam edecek."

- "Herkes taşın altına elini koydu"

Çelikel, takımın 1 Temmuz'da Malatya'da toplanacağını ardından Bolu'da kampa gireceklerini dile getirerek, şöyle konuştu:

"İstediğimiz kadroyu kurup sezona başlarsak çok ciddi şeyler yapacak bir takım olacağız. İnanıyorum ki istediğimiz kadroyu kurarsak en az Avrupa kupalarına oynarız diye düşünüyorum. Malatya'ya layık bir kadro kuracağız. Taraftarımız, camiamız, kamuoyu hiç endişe etmesin. Bu sezon inşallah Malatya'nın istediği, uyumlu bir takım kuracağız. Bu sezon ligi dominant eden, başarılı bir takım kuracağız. Bu sene herkes rahat maç izlemek istiyor, bunu da inşallah yapacağız. Sezon sonunda da her birlikte güleceğiz. Herkes bize güvensin. Transfer komitesindeki arkadaşlarımız, yönetim herkes taşın altına elini koydu, samimiyetle çalışıyor. Yönetim olarak karşılık beklemeden çalışma derdindeyiz. Bize güvensinler, dua etsinler. İnşallah biz bu sezonun kadrosunu çok iyi kuracağız."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

18 yorum yapılmış

  • Sayim (2 yıl önce)
    Neden biz Malatya spor haberlerini başka kanallarda duyuyoroz iki gün sonra bu kanalda duyuyoruz tetenin transfrini bitirdiğini duyuyoruz 3 milyon Euro'ya eyer dogruisa hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Banana republica (2 yıl önce)
    Devre arası Afrika dan getirdiğimiz oyuncular neredeler?
    0
    0
    Yanıtla
  • Baris akgun (2 yıl önce)
    Tetteh kesinlikle kalmali adamin golgesi yeter
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet KARADAŞ (2 yıl önce)
    Sayın Çelikel naçizane fikrim şayet oyuncu oynadığı ülkenin vatandaşı değilse oynadığı takımın ait olduğu şehirde doğmamışsa o yere aidiyeti sadece alacağı transfer ücretidir.Ki bu onun en doğal hakkıdır zira mesleğidir.Anlaşma zemininde en çok pürüz parada çıkıyorsa kusura bakmayın ama çocuk daha doğmadan sakattır.Talipleri varsa kulüp bütcesini sarsacak astronomik rakkam istiyorsa varsın kağıt kebap yerine kaymaklı şöbiyet yesin.Bize öncelikli sağ sol iki bek Hadebenin yerine stoper ortasahaya Abid in yanına bir hamal Kaptanın yanına bir pivot santrafor ikide gidip gelecek kanat adamı lazım.Allah yolunuzu açık etsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Maşallah 7 isim saymissin bida budeyirmenin suyunu aciklasan urasi havada kaliyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Değirmeni çalıştırıyorsan,suyunu getireceksin.Birde derlerki;Taşıma suyla değirmen dönmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (2 yıl önce)
    Tetteh eger cok ucuza gelmeyecekse alinmamali , tum sezon laf ettigimiz kubilayla az cok ayni performansi sergiledi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tf44 (2 yıl önce)
    2 gol atan forvete o kadar para verilmez ısrar etmeyin o paraya daha iyi golcüler var
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayim (2 yıl önce)
    Buzamanda kim takım oynunu oturmusa o takım maç kazanır makina gibi çalışan takım maç kazanır birysal nekadar iyi oyuncin olsa maç kazanamasin bjk neden şampiyon oldu yoksa GS FB ftbolcileri onlardan daha iyidi obakimda MS pahalı ftbolcgerekmaz bu gençler hepsi futbolu biliyor unemli olan bu makinenin dislilarini yerli yerinde ayarlamak duymeye bastinmi makine calisir
    0
    0
    Yanıtla
  • Banana republica (2 yıl önce)Sayim isimli kullanıcı yorumuna
    Düğme basmayla çalışmaz.Elektrikler kesik.
    0
    0
    Yanıtla
  • fth (2 yıl önce)
    En az 3 tane kaliteli orta saha almamız lazım.Biri de ön libero olmalı.Geçen sene en zayıf bölge orta sahaydı. Sağ beki ön libero oynattık .
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (2 yıl önce)
    Tetteh in fiyatına bakınca hiçde o kadar ısrarcı olacak bir isim değil.kulübümüzün bütçe imkanlarına göre oldukça yüksek bonservis bedeli var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Katılıyorum bu kadar yüksek bonservisi olan ve bence takıma yeterince katkıda bulunmamış .(Bu kadar genç, uzun boylu forvet )Takım kaptanı adem kaç gol ,asistle oynadı.. tetteh kaç gol,asistle oynadı.. alınacaksa bonservisi çok aşağı çekilerek alınır..
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacibicileblebici (2 yıl önce)KERNEKLİALİ isimli kullanıcı yorumuna
    Tetteh daha genç bir futbolcu. İleride iyi veya kötü olacağını bilemezsin. Almak isteynlerde gerizekalı değil. Bir bildikleri vardır elbet. O da muhtemelen ilerde olası bir satışta kâr etmek. Bunu anlayamiyousun. Ayrıca bir tek biz istemiyoruz bu futbolcuyu. Başka takimlarda var . onlarda bir şey bilmiyor. Bir tek sen biliyorsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ben almayalım kötü futbolcu demedim.bizim etimiz budumuz belli.anılan rakamlarla bu oyuncuyu alacak lüksümüz yok.anlama ve kavrama konusunda sıkıntı var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacibicileblebici (2 yıl önce)KERNEKLİALİ isimli kullanıcı yorumuna
    Futbol zekana hayran kalmamak elde değil..
    0
    0
    Yanıtla
  • o kadar çok bilmişler varki benim 40 yıllık taraftar tecrübem bile onlara yetmiyor.keşke biraz daha okusaydık.
    0
    0
    Yanıtla
  • öyle bir taraftarsınki,hayatında hiç bir maça gitmediğin halde,Stadın yolunu bilmediğin halde Malatyasporla ilgili herşeye yorum yapıyorsun.Yaptığın yorumlar 40 yıllık bir taraftardan ziyade 40 aylık futbolu yeni tanıyan biri gibisin..Yorum yaptıkça bilgisizliğıni açığa çıkartıyorsun.Yaptığın yorumlara cevap verenlere sağlıklı yanıt veremiyorsun.Anlama,idrak etmede kolaylık sağlamak adına kitap oku,faydasını göreceksin.
    0
    0
    Yanıtla