SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Takım Olmak Önemli, Bunu Çok İyi Yapıyoruz"

0
Güncellendi - 2019-02-12 05:52:48
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un takım kaptanı Adem Büyük, Atiker Konyaspor deplasmanında aldıkları 1 puanın kendileri için artı olduğunu ifade etti.

Tecrübeli futbolcu, 1-1 berabere kaldıkları Atiker Konyaspor karşılaşmasına ilişkin, “Ortada geçen bir maçtı. Rakibimizin uzaktan attığı şutlarla etkili olmaya çalıştığını gördük. Onun dışına pozisyon vermedik. İlk yarıda attıkları iki şut var onun dışında başka bir şey yapmadılar. Özellikle biz ikinci yarıda daha iyi oynadık. Daha iyi pas yaptık, pozisyonlar da bulduk. Baktığınızda bizim de çok pozisyonumuz yok. Deplasmanda Konyaspor’a karşı beraberlik iyidir” değerlendirmesinde bulundu.

Ligin 22’nci haftasında Cuma günü sahalarında oynayacakları Beşiktaş karşılaşmasını kazanıp, hedefleri noktaya gitmek istediklerini dile getiren Büyük, şunları söyledi:

“Son dakikada yakaladığımız bir pozisyon var. Olabilir, kaçabilir. Maalesef kaçabiliyor. Önemli olan bu durumdan en iyi şekilde çıkabilmek, takım olabilmek, biz bunu çok iyi yapıyoruz. Bundan sonra da böyle olacak. Bu deplasmanda bir puan burada bizim için bir artı. Önümüzde Beşiktaş maçı var. Kendi sahamızda seyircimiz önünde galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Hedeflediğimiz yere doğru gitmeye çalışacağız.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Ümit Coşkun (5 yıl önce)
    Maşallah de la
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (5 yıl önce)
    kaptan. şu bifumayı biraz ayıktırın. çaprazdan cezasahısına girdiğinde bencil olmasın. fenerbahçe - göztepe kupa maçı ve konya maçında aynı hataları yapttı
    0
    0
    Yanıtla
  • abayram (5 yıl önce)
    İyiki varsın büyük kaptanımız. Hıncal sana kurban olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyup (5 yıl önce)
    Kaptan selamlar Beşiktaşı yenin
    0
    0
    Yanıtla