SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bize Gelmesin Yolu Açık Olsun"

0
Güncellendi - 2017-01-03 17:03:51
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un transfer gündeminde bulunan Semih Şentürk için taraftarlar ‘bize gelmesin, yolu açık olsun’ kampanyası başlattı.

Santrafor arayışlarını sürdüren sarı kırmızılılar, İtalyan Seri B takımlarından Cesena’da forma giyen Milan Djuric’in transferi için çalışmalarını sürdürürken, Eskişehirspor’dan ayrılması gündeme gelen tecrübeli forvet Semih Şentürk’ü de gündemine almıştı.

Yönetim, Boşnak oyuncu Milan Djuric’in yüksek bonservisi nedeniyle bu transferi henüz bitiremezken, gözler Semih Şentürk’e çevrildi. Tecrübeli futbolcunun Eskişehirspor’da mutlu olmadığı ve ayrılmak istediği iddiaları üzerine birçok TFF 1. Lig takımının olduğu gibi Evkur Yeni Malatyaspor’un da rotası bir dönemin ‘Nöbetçi Golcüsü’ne çevrildi.

Yönetim, Şentürk ile henüz bir görüşme gerçekleştirmezken, tecrübeli futbolcunun ismini duyan birçok Malatyalı taraftar, sosyal medyadan bu transferin gerçekleşmemesi için kampanya başlattı.

Ligin ilk yarısında Eskişehir’de oynanan Eskişehirspor-Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmasında Şentürk’ün gördüğü kırmızı kart sonrası oyundan çıkarken, su içen Murat Akça’ya yaptığı hareketi hatırlatan taraftarlar, “Semih Şentürk, gerçekten iyi bir takım oyuncusu ama kırmızı kart gördükten sonra Murat Akça’ya yaptığı hareketi unutmamak gerek” uyarısında bulundu.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • EROL (7 yıl önce)
    Semih futbol hayatı boyunca devamlı efendiliğini korumuştur.Ama bize olmaz.İyi bir santrafor lazım.Bizler geçmişte kimleri transfer etmedik.Diyarbakır dan ŞENOL diye bir kaleci aldık taraftara biryerini göstermişti.Samsun dan CELİL i aldık o da burada aynı hareketi yapmıştı.Bizim taraftarımız böyle şeylere alışkın.
    0
    0
    Yanıtla
  • YORGUN (7 yıl önce)
    Ender Kardeşime katılmamak elde değil; bizden uzak olsun.İBRAHİM CENGİZ Kardeşim abartıldığını yazmış ::)) sineye çekmeyi ne kadar çok seviyorsunuz anlayamıyorum.bu nasıl bir anlayıştır çözemedim .Sadece şunu ifade edeyim anlayabilirmisin bilmem ama dünden yarına pay çıkarmasını artık öğren ..
    0
    0
    Yanıtla
  • ali yılmaz (7 yıl önce)
    Semihin darbesi sonucu sakatlanan futbol hayatı bitme noktasına gelen murat akça acaba iyileştimi? futbol hayatına devam edebiliyormu? Her zaman bütün suçu karşıda aramayın arkadaşlar...
    0
    0
    Yanıtla
  • fk4444 (7 yıl önce)
    istemiyoruz gelmesin
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim cengiz (7 yıl önce)
    Bu kadarda abartmayalım lütfen mevzu takımımıza iyi bir golcü gerisi teferruat
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz karaca (7 yıl önce)
    Ender kardeşim olaya çok duygusal bakıyorsun maçtaki pozisyonu tekrar izlesen Semih'in psikolojisini daha iyi anlarsın yaptığı eylem hoş değildi ama bizim Murat'ta biraz fazla abartıyorSemih yıllarca sahalarda efendiliği ile tanınan bir futbolcudur bunedenle teknik heyet uygun görmüşse neden Malatyasporlu olmasın
    0
    0
    Yanıtla
  • Cumali (7 yıl önce)
    Çok iyi bir futbolcu. Zamanında türkiye milli maçında da istenmeyen olaylar yaşanmıştı. Malatyaspor böyle bir lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ender (7 yıl önce)
    40 yıl oldu.Futbolu sever ve izlerim.Saha içerisinde maçın heyacanıyla ,hırsıyla ,tekme atanı,sakatlıyanı gördüm ama pozisyondan sonra yürüyerek saha kenarında su içen futbolcuya ,su içerken yumruk atanı görmedim.Bunun izahını hiç kimse yapamaz.Kısacası bundan gelecek hayır Allahtan gelsin.Süper de olsa,Bedavaya da gelse bu dakikadan sonra hiç bir esprisi yoktur.İstemiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Haklisin su icene yilan bile dokunmaz semihin bittigini bir hic oldugunun göstergesi bize gelmesin nere giderse gitsin
    0
    0
    Yanıtla