SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bizim İçin 1 Puan İyi Gözüküyor"

0
Güncellendi - 2018-04-29 17:05:57
A- A+ PAYLAŞ

Teleset Mobilya Akhisarspor'un Teknik Direktörü Okan Buruk, "Türkiye Kupası finalini de oynayacağız. Yarı final maçlarını oynadık. Bu tempo içerisinde bugün kazanabilseydik, Türkiye Kupası finaline daha rahat çıkan bir takım olacaktık. Ama lig içerisindeki yarışımız devam ediyor. İnşallah en kısa zamanda bir maç kazanıp, ligde de kendimizi garanti altına almak istiyoruz" dedi.

  Buruk, maç sonu yaptığı açıklamada, "Maçtan önce baktığımızda iki takımda kazanıp, ligde kendini garanti altına almak istiyordu. Maçın sonuna baktığımızda 1'er puan benim düşünceme göre oyuna baktığımda rakibimizin de net pozisyonları oldu, bizimde net pozisyonlarımız oldu. Özellikle duran toplardan ve yüksek toplarla rakibimiz kalemize gelmeye çalıştı. Burada verdiğimiz pozisyonlar oldu. Ligin iyi bir takımına karşı oynadık. Gerçekten ben Malatyaspor'u bu senenin başarılı takımlarından biri olarak görüyorum. Ve kendi sahasında iyide bir seyircisi var. Güzel bir stadyum, burada rakip takımlara karşı zorluk oluşturan bir takım. Özellikle takım savunmasını iyi yapan, sert bir takım. Bu takıma karşı burada pozisyonlar bulmak ve maçı gol yemeden bitirmek, gün sonunda baktığımızda bizim için 1 puan iyi gözüküyor. Yani maçın hakkının da iki takım açısından da 1'er puan olduğunu düşünüyorum. Bundan sonraki haftalarda tabi ki yine puanlar alıp, ligdeki durumumuzu daha garanti altına almak istiyoruz" dedi.

  Malatya'ya birçok eksikle geldiklerini ifade eden Buruk, "Yoğun bir tempomuz vardı. Bugün buraya biz 7 tane sakat oyuncu, artı 3 tanede yarım oyuncu yani oyuna sonradan aldığımız hem Soner hem Larsson hem Hasan Ali sakatlıktan çıkmış oyunculardı. Baktığımızda günün sonunda bu tabloya karşı bizim için 1 puanın karlı olduğunu ve ligde bizim için, bundan sonraki haftalar için ümit verdiğini söyleyebilirim. Malatyaspor'a bundan sonraki haftalarda başarılar diliyorum" diye konuştu.

  Buruk, bir gazetecinin 'Bundan sonraki haftalar için düşme hattını nasıl değerlendiriyorsunuz?' sorusuna, "Benim görüşüm 38 puan ligde kalır diye düşünüyorum. Tabi ki oynanacak maçlara da bağlı. Ama 38 puanın büyük ihtimalle ligde kalacağını düşünüyorum. Belki bu baraj aşağıda gidebilir. Bizim 3 maçımız kaldı. 3 maçta alabileceğimiz bir galibiyetin bizi ligde bırakacağını düşünüyorum. Tabi ki biz yoğun bir tempoda gidiyoruz. Türkiye Kupası finalini de oynayacağız. Yarı final maçlarını oynadık. Bu tempo içerisinde bugün kazanabilseydik, Türkiye Kupası finaline daha rahat çıkan bir takım olacaktık. Ama lig içerisindeki yarışımız devam ediyor. İnşallah en kısa zamanda bir maç kazanıp, ligde de kendimizi garanti altına almak istiyoruz" diye cevap verdi.

  Bir diğer gazetecinin 'Ziraat Türkiye Kupası finalini nasıl görüyorsunuz?' sorusuna ise "Kupada finale çıktık bu bizim için tarihi bir olay. Akhisar için tarihi bir olay. Finalde de kazanmak istiyoruz. Finale kadar nasıl geldiysek. Ligde büyük takımlara karşı hep iyi oyunlar ortaya koyduk, iyi sonuçlar aldık. Bunu kupa finalinde de sürdürmek istiyoruz ama şuanda ilk hedefimiz önümüzde oynayacağımız Galatasaray maçı. Şuanda kupayı ikinci plana attık, Galatasaray maçını düşünüyoruz" şeklinde cevap verdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • SELÇUK / İZMİR (6 yıl önce)
    İki takımda 32-33 puanda olsaydı bu maç böyle bitmezdi.Anlaşmalı demiyorum ama doğal sonuç.Gerçi hala Akhisar için tehlike büyük ama bizi çok rahatlattı 1 puan.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (6 yıl önce)
    Skor u anlaşmıştınız bizim gibi stad da izleyenler boşu boşuna o yolun çilesini çekti
    0
    0
    Yanıtla
  • emirza44 (6 yıl önce)Mert isimli kullanıcı yorumuna
    ÇOK DOĞRU
    0
    0
    Yanıtla