SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Boutaip Stop, E.Yeni Malatya Stop!

0
Güncellendi - 2018-05-01 22:12:28
Boutaip Stop, E.Yeni Malatya Stop!
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor'un Faslı golcüsü Khalid Boutaib haftalardır gol atamıyor.

  Evkur Yeni Malatyaspor'un forvet oyuncusu Khalid Boutaib, ligde 31 haftada 12 gol kaydetti. Takımın 39 puan toplamasında önemli bir katkı sunan Boutaib, 5 haftalık süreçte ise rakip ağları havalandırmayı başaramadı.

  Süper Lig'de en son 26.haftada deplasmanda oynanan ve 4-1 kaybedilen Trabzonspor karşılaşmasında gol atan Khalid Boutaib, 27.haftadaki Gençlerbirliği, 28.haftadaki Medipol Başakşehir, 29.haftadaki Aytemiz Alanyaspor, 30.haftadaki Beşiktaş ve 31.haftadaki Teleset Mobilya Akhisarspor karşılaşmalarında gol atma başarısı gösteremedi.

  Süper Lig'de 29 karşılaşmada görev alan ve 28 karşılaşmada ilk 11'de sahaya çıkarak, 2 bin 446 dakika görev yapan Khalid Boutaib, 12 gol kaydetti.

  Ligin ilk haftasında Malatya’da oynanan karşılaşmada Osmanlıspor ağlarına 2 gol birden bırakan Boutaib, biri penaltıdan olmak üzere 12 gol kaydetmeyi başardı. Faslı golcü ligde Antalyaspor, Bursaspor, Kardemir Karabükspor (deplasman ve iç saha 2 gol), Göztepe (penaltıdan), Galatasaray, Kayserispor, Gençlerbirliği, Atiker Konyaspor ve Trabzonspor'a 1'er gol atmayı başardı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Zeydanli (6 yıl önce)
    Herkese selam ben strazburgtan yorum yapiyorum öncelikle şunu belirteyim boutaip malatya ya gelmeden önce buradaki çevresine 3 katı daha fazla maaş alacagi için malatyayi tercih etmiş yani para para para kariyer zaten sonlandı hal böyle olunca büyük şeyler beklemeyelim sorularınız varsa memnuniyetle cevaplarım herkese selam olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • cihat (6 yıl önce)
    Boutaib; bizim gibi savunmaya yönelik oynayan takımlar için ideal bir forvet. Ancak gol atmak için oynadığımız zamanda da orta saha ve kanatların etkin olması lazım. Golü hazırlayan bölgeler etkisiz olunca haliyle Boutaib'de etkisiz kalıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur (6 yıl önce)
    Yeni sezona mutlaka iyi bir santrafor alınmalı micheal pote vardı adana demirspor'da 2 sezon arka arkaya gol kralı olmuştu.bu sezon'da apoel nicosia'ya gitmişti hem ekonomik açıdan uıygun,hem de çok güçlü bir santrafor iyi işler yapar alınırsa ayrıca erol hoca mutlaka kalmalı.Bu sene bir şekilde sona eriyor ligde kaldık sayılır önümüzdeki sezon ise isabetli transferler yapılarak daha iyi konuma gelinebilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dayı (6 yıl önce)
    Adam ne yapsın ortasahada adam gol pası yada orta açan mı var bence boutaib cok iyi bir oyuncu seviyoruz kendisini insallah seneyede burda olur yaninada takviye yapilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kernekliali (6 yıl önce)
    Kötü bir oyuncu değil ama malatyanın havasına uyum sağlayamadı.Ademle birlikte gönderilmeli.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçek Malatyalı (6 yıl önce)
    Ben olsam göztepe maçında butalip ve gilbertoyu keser genç yeteneklerden berk yıldız à şans verirdim.Ayrica bu iki yabancıdan Said bile iyi....koşan lazım topu kullanan lazım bostan korkuluğu değil
    0
    0
    Yanıtla
  • ömer özcan (6 yıl önce)
    çünkü malatyada oyuna direk katkı yapacak kaliteli teknik oyuncumuz yok
    0
    0
    Yanıtla