SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Brezilyalı Futbolcu YMS'nin Radarında

0
Güncellendi - 2018-07-31 16:37:59
Brezilyalı Futbolcu YMS'nin Radarında
A- A+ PAYLAŞ

 Yeni Malatyaspor'un Benevento formasını giyen sağ kanat oyuncusu Guilherme Costa Marques'i kadrosuna katmak için görüşmelerini sürdürdüğü bildirildi.

Transfer çalışmalarında 3 ya da 4 oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen sarı kırmızılılar, görüşmelerini sürdürüyor. Hafta içerisinde görüştüğü futbolcularla anlaşarak, üst üste imza attırmak isteyen yönetimin, hedefindeki isimler arasında Brezilyalı sağ kanat Guilherme Costa Marques'te bulunuyor.

27 yaşında ve 1,74 metre boyundaki Guilherme Costa Marques, Brezilya Três Rios doğumlu. İtalya 2.Lig ekibi Benevento'nun formasını giyen Guilherme'nin kulübüyle 30 Haziran 2019'a kadar sözleşmesi bulunuyor.

Sağ kanadın yanı sıra forvet ve on numara pozisyonunda da forma giyebilen Guilherme Costa Marques; SC Braga, Gil Vicente FC, SC Braga B ve Legia Warszawa  takımlarının formalarını giydi.

Geçen sezon İtalya Seri A'da Benevento  formasıyla 12 karşılaşmada görev alan  Guilherme Costa Marques , 944 dakika sahada kalırken, 2 gol atıp, 2'de asist yaptı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • yorgun (5 yıl önce)
    ne istiyorsunuz şampiyon olacak bir kadromu? bol keseden atıp tutun bakalım klavye spor severler kolaymı sandınız transfer işlerini ,borçlanan takımların başına neler geliyor görüyoruz.biraz makul ve mantıklı olun kendinizi yönetimin yerine koyun hanginiz olmayan parayı harcardınız merak ettim.önemli olan basamakları sırasıyla basmak yoksa dibi boylarsın.bunun örnekleri çok .Göztepe ve Konyaya sahip çıkıldığı gibi bizim takıma sahip çıkması gereken malatyalı iş adamları nerede yok taraftar nerede oda yok tabiki taraftar kendince haklı rahat bir maç izlemek istiyor ve kaliteli bir takımı olsun istiyor olmayıncada olmuyor.yani uzun lafın kısası Anadolu takımlarının süperliğde kalma süreleri belli bu sezon değilse diğer sezon tek tek dökülecez o nedenle can sıkmanın bir anlamı yok anadolu takımları süperliğde ne kadar kalıcı olursa istanbul takımlarının kaybı çok olur bilmem anlatabildimmi..!yani amaç futbol değil güçlü başkanların rant savaşıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • tuncay (5 yıl önce)
    tüm iş bilen ekonomistler, menejer, teknik direktör, başkan ve yöneticiler hepside malatyada ne kadar çok iş bilen var maaşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • kemal (5 yıl önce)
    Radara girenin hiçbiri yok ortalıkta.
    0
    0
    Yanıtla
  • eray (5 yıl önce)
    Neden bizim görüştüğümüz oyuncularin hepsi 2. Lig kuluplerinde oynuyor hic birsey bilmeyen yonetim bile super ligde 17 takimdan bazilarindan 4 tane kendine yarayan futbolcu bulurdu, osmanlispordan musa ve umar aminu rizeye gitti, malatya ya hayli hayli gelirlerdi, iyi bir yonetim serdar gurleride alirdi karabukden ishak ve kaleci caglari mevcut kadromuza katsak gül gibi sezon gecirirdik ama biz dünya turuna cikmis ikinci üçüncü lig futbolcusu ariyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Futbol u bilen bir menejerin bir yöneticin varmı o kapasite de adam yok geçen yılki geliri yedi bitirdiler bu yıl para yok transferi geç bonservisi elinde olan oyuncuya bile peşinat bulup transfer edemediler
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Koptular geliyorlar.Sıkıysa teker teker gelin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Metoo (5 yıl önce)
    Bizim yonetimin radarina giren girene..ama sonuc yok..transfer donemi bitti artik ara transfer doneminde alacagiz derler oda koca bi yalan cikar..adil gevrek orta saha ali ravci forvet oynar artik..beni de kanada koyun olsun bitsin..super kadro olur ilk üçe oynariz kesin..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (5 yıl önce)
    Halen yalan söylüyor yönetim taraftarı ve camiayı oyalıyor yapılan hiçbirşey bir altlig oyuncusu bile gelmiyor güvenmiyor bu yönetime düşecek takıma neden gelsin futbolcu
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (5 yıl önce)
    Ne yazık ki koca takımı kimler yönetiyor yazık hemde çok yazık,bugünü çıkarırsan 12 gün kaldı lig başlayacak ama ne yazık ki halen transfer yapılamadı. ekonomik denge diyoruz da kardeşim ligde ki diğer takımlar da bu denge yok mu ? Adapte sorunu,Uyum sorunu diye bir şey vardır futbolda yabancı biri ülke değiştirir başka ülkeye gelir ve uyum için süre ister ama maalesef bunu kavrayacak bir yönetim göremiyorum ben .İnşallah taraftar yanılır ve yönetim haklı çıkar ama bu görüntü tıpkı geçen sezonun karabüksporunu bana hatırlatıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sezen (5 yıl önce)
    Forvet ve forvet arkası lazım beyler kanat ta kanat kanadı cok seviyorsunuz galiba
    0
    0
    Yanıtla