SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Bu da BAL Ligi!. 6 Maçtan Malatyaspor Dahil 5'i Hükmen Sonuçlandı

Bu da BAL Ligi!. 6 Maçtan Malatyaspor Dahil 5'i Hükmen Sonuçlandı
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Liginin (BAL)  Malatyaspor ile Hekimhan Belediyespor’un yer aldığı 11. grubunda fikstüre göre oynanması gereken 6 maçtan sadece 1'i oynanırken, 5'i hükmen sonuçlandı. Grupta yer alan Malatyaspor, rakibi Elazığ ekibi olan Rüstempaşaspor gelmediği için kendi sahasındaki maçta 3-0 galip sayılacak.

Ligin bitimine bir hafta kala, 11. grupta Bingölspor- Yozgat Belediye Bozokspor maçı oynandı ve maçı Bingöl 2-0 kazandı. Mağlubiyete rağmen Yozgat Belediye bu grupta şampiyon olarak 3. Lige yükseldi.

Hekimhan Belediyespor ile Ovacık Munzurspor takımlarının haftalar önce ligden çekilmesi nedeniyle bu takımların maçları aleyhlerine 3-0 hükmen mağlubiyetle sonuçlanırken, iddiası kalmayan 3 takımın daha deplasman maçlarına gitmemesi yüzünden 3 maç daha oynanamadı. Hekimhan Belediye ve Ovacık Munzurspor takımları ligden düştü.

BAL 11. grupta bu haftanın maç skorları şöyle:

Erzincan Ulalarspor- Kangal Termik: 3-0 (hükmen)
Elazığ Aksaray – Hekimhan Belediye: 3-0 (hükmen)
Hacılar Erciyesspor – Dersimspor: 3-0 (hükmen)
Malatyaspor – Rüstempaşaspor: 3-0 (hükmen)
Ovacık Munzurspor – Develigücü: 0-3 (hükmen)
12.Bingölspor - Yozgat Belediye Bozokspor: 2-0

Ligin 12 Mayıs'ta oynanacak son haftasında Malatyaspor, deplasmanda Kangal Termikspor takımıyla karşı karşıya gelecek.

Yozgat Belediye Bozokspor'un bitime 1 hafta kala şampiyon olarak maçlarını tamamladığı grupta, 2. sırada 12 Bingölspor, 3. sırada averajla Develigücü, 4. sırada ise Malatyaspor sıralanıyor.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Malatya (1 hafta önce)
    Deplasmana giderken araç gerekli, 25 kişilik oyuncu kadrosunun gece kalacağı otel yiyecek içecek giderleri gerekiyor gelir deseniz yok adı amatör liğ normal bir durumdur.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Recep solmaz (1 hafta önce)
    Ülke futbolu 4 büyüklerle değerlendiriliyor onlarında 14 yabancı alt ligler de bal liglerinde kulüpler futbolcular yöneticiler başkanlar ağlama duvarı kimse hakettiği maddi manevi değerleri göremiyor tff sorsan cağ atladık diyor kulüplerin şeffaf yönetiminden menejerlerin cambazliklarindan bu ülkeyi kimler kurtaracak tff zaten menejerlerin kurulu oyuncağı olmuş siyaset üstü duruşla ülke futbolu kurtulur futbolu sadece para kazanmak icin gören uyanıklar menajerlerle ortak hareket ederek ülkemizi yabancı yetersiz futbolcu lunaparkina çevirdiler basında bunlara destek çıkınca ki oda kazanacak tabi pohpohla dur yarın 11 yabancı hakkı getirirler dövizler gitsin afrikaya sistem türk futbolu icin değil menfaat icin alt ligler ortada iste kral çıplak 6 maçın 5 hükmen rezalet kepazelik sorumlular nerde kim gündeme getiriyor yazık ülke gençliğini kandırıyorlar tesis yok futbol sevgisini yok ettiler tff varsa yoksa 4 büyükler birazda 2 lige 3 lige bal ligine amatöre değer verin ya futboldan anlamayanlar anladığımız işi yapın düşün yakamizdan
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (1 hafta önce)Recep solmaz isimli kullanıcı yorumuna
    Efsane Malatya sporu n değerli kalecisi 80 li yıllardaki futbol bugünkünden iyiydi yöneticiler kulüpleri borç batağına sokmazlardı çoğu zaman ceplerinden harcarlardı yöneticilere güven vardı rahmetli Soykanın sözü senetti çıkar peşinde koşan taraftar grupları yoktu, bugün eski stadın önünden geçtim çok üzüldüm kayseri Elazığ gibi kentler mevcut statlarını eski yerlerine veya şehre yakın yerlere yaparken bizim stadımızın mevcut yerinden ulaşımı zor bir yere ve stada uygun olmayan bir bölgeye yapılmasına anlam veremiyorum, eskiden maçlardan önce valilik önünden İnönü stadına toplu gidişler takımı şehir gösteren de karşılayıp birlikte stada gelişin maç sonları topluca atılan şehir turunun ayrı bir güzelliği vardı Malatya o yıllarda altyapısı ile bir çok futbolcunun yetişmesine ve profesyonel takımlarda oynamasına öncülük yapıyordu.
    %86
    %14
    Yanıtla