SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Bu Hakem Rizespor'un 'UĞURLU' Düdüğü!

A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 33.haftasında Pazar günü 21.00’da Çaykur Didi Stadı’nda oynanacak olan Çaykur Rizespor-BtcTurk Yeni Malatyaspor karşılaşmasını Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Uğurlu, 27.haftada Çaykur Rizespor-Galatasaray maçını yönetmiş, İstanbul temsilcisi maç sonrası maçı yöneten Yaşar Kemal Uğurlu hakkında sert bir açıklamada bulunmuştu.

Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor'a konuk olan Galatasaray, mücadeleden 2-0 mağlup ayrılmıştı. Galatasaray'dan mücadele sonrası hakeme büyük bir tepki geldi. Sarı kırmızılı kulüp, “Süper Lig'in 27. haftasında futbol takımımızın Çaykur Rizespor ile oynadığı maçta kaptanımız Fernando Muslera ve oyuncumuz Florin Andone’nin ciddi şekilde sakatlanmaları insan olan herkesi son derece üzmüştür. Yıllardır Türk futbolunun içerisinde adeta içimizden biri olan, centilmenliğiyle yediden yetmişe herkesin sevgi ve saygısını kazanmış kaptanımız Fernando Muslera’nın ayağının kırılmasıyla yaşamış olduğu acıyı, milyonlarca Galatasaray taraftarıyla birlikte ülkemizde ve dünyanın her yerindeki sporseverler kalbinde derinden hissetmiştir. Yaşanan bu sakatlıklar karşısında futbolun tüm paydaşları tek bir duyguda kenetlenmişken, rakip takım başkanının söylemleriyle takındığı tavır ve asıl görevi tarafsız, adil bir yönetimle sporcunun sağlığını korumak olan hakemlerin verdikleri kararlar Türk Futbolu için utanç vericidir. Kararlarıyla maçın sonucuna doğrudan etki eden maçın orta hakemi bundan böyle bizim için bir hakem değil "cellat başı"dır” açıklamasını yayınlamıştı. 

Yaşar Kemal Uğurlu, Çaykur Rizespor-Galatasaray karşılaşmasının ardından bu kez de Çaykur Rizespor'un, ligde kalma mücadelesinde çok önemli olanBtcTurk Yeni Malatyaspor karşılaşmasına atandı. 

2019-2020 sezonunda bitime 2 hafta kalırken, 33.haftada kümede kalma mücadelesi veren Çaykur Rizespor ile BtcTurk Yeni Malatyaspor, 19 Temmuz Pazar günü 21.00’da Çaykur Didi Stadı’nda karşı karşıya gelecek. 

Ligin alt sırasını yakından ilgilendiren ve sonucu merakla beklenen Çaykur Rizespor-BtcTurk Yeni Malatyaspor karşılaşmasını Ankara Bölgesi Üst Klasman Hakemi Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Uğurlu’nun yardımcılıklarını Ankara Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemleri Erdinç Sezertam ile Serkan Çimen yapacak. Mücadelede, Antalya Bölgesi Üst Klasman Hakemi Sarper Barış Saka ise dördüncü hakem olarak görev yapacak. 

SİVASSPOR-YENİ MALATYASPOR MAÇINDA GÖREV YAPTI

Ankara Bölgesi Üst Klasman Hakemi Yaşar Kemal Uğurlu, Süper Ligin 31.haftasında Sivas Yeni 4 Eylül Stadı’nda oynanan Demir Grup Sivasspor-BtcTurk Yeni Malatyaspor karşılaşmasını da yönetmişti. 

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Uğurlu’nun düdük çaldığı karşılaşmayı 68.dakikada Afriyie Acquah’ın kaydettiği golle 1-0 kazandı. 

RİZE’NİN 15, MALATYA’NIN 12 MAÇINI YÖNETTİ

Yaşar Kemal Uğurlu, Çaykur Rizespor’un şuana kadar 15 maçını yönetti. Rizespor bu karşılaşmada 8 galibiyet, 2 beraberlik, 2’de mağlubiyet aldı. Karadeniz temsilcisi, Uğurlu’nun yönettiği maçlarda iç sahada 8 galibiyet, 1 beraberlik, 2’de mağlubiyet alırken, 2 kırmızı kart gördü. 

Uğurlu, Yeni Malatyaspor’un ise 12 maçını yönetti. Sarı siyahlılar bu karşılaşmalarda 6 galibiyet, 6’da mağlubiyet alırken, hiçbir karşılaşmada berabere kalmadı. Malatya temsilcisi, Uğurlu’nun yönettiği 9 deplasman maçında 4 galibiyet, 5’te mağlubiyet aldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

20 yorum yapılmış

  • Bülent Yaşar (3 yıl önce)
    Beraberlik durumunda konya yenilirse bizde rize de kurtulur. Iki takımda konyaya karşı averaja sahip. Son hafta rize fb yener kurtulur. Fb de Rizeye mac verir.Aslinda ezberlik en çok Rizeye yarar.
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (3 yıl önce)
    geçen hafta beşiktaş maçından sonra hikmet karamanın görevine son verilmeydi. çünkü yanlış ilk onbir. ve yanlış oyuncu değişiklikleri. elinde fofana varken vasat murat yıldırımın orda ne işi var. sahada gezen danıldtın yerine neden remi walter olmaz. evettt beşiktaş maçı sonrası hikmet karamanla yollar ayrılmalıydı ve son iki haftaya alt yapı hocası hakan çalışkanla girmeliydi..
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (3 yıl önce)
    neden herşey hakeme bağlanıyor anlamış değil. ocak ayından beri bu takımın bu duruma düşeceği belliydi. ne yapıldı ne önlem alındı. yazık kasada para olması gerekirken birde borç çıkıyor milletvekileri bld.bşk. selahattin gürkanyönetimin bu yanlış işlerine neden seyirci kalınır anlamış değilim
    0
    0
    Yanıtla
  • KOVID44 (3 yıl önce)
    Adil 17 hafta once malatyayi dusurdu...simdi bu hakememi baglayacagiz dusmeyi..yani adil de sorun yok....
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Düşmek önemli değil borcun yoksa kasada para varsa Erzurum gibi hemen çıkarsın biz. ise borç batağındayiz yarın transfer yasağı gelecek gelirlere temlik konulacak bizi esas korkutan bu durumdur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Evet bugün iyimser takilyorum takımımız rizeyi Rize'de yenecek takımın kasası paralarla dolu tesislerimiz bir numara kulübün araç filosuna sürekli yeni araçlar alınıyor altyapı desen her yıl mübarek futbolcu fabrikası gibi çalışıyor ilimizde yetişen futbolcular ve hocalar Türkiye'nin bütün illerinde çalışıyor bu ilde FIFA süper ligde düdük çalan hakemlerimiz var .yazarken bende inanmaya başlamıştım ama iyimser olmakla gerçekler değişmiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (3 yıl önce)
    Arkadaşlar bu takım bile bile gizumuzun6 içine baka baka oynamıyor oynasın yenmiyecegi takım yok niye oynamiyorlar alacak yuzundenmi takımda arkadaşlık yokmu bunuda önce başkan sonra hoca bilir başkan ortada yok hocada şov peşinde.
    0
    0
    Yanıtla
  • Rizeli (3 yıl önce)
    Yahu arkadaş insanda biraz utanma olur Sen sivasi bu hakemle yendin. Rizespor gs maçında çok da hata yoktu. Ayrıca sanane. Sen gol attin da hakem mi vermedi. Maçı oynarız iyi oynayan kazanır kümede kalır bu kadar net
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (3 yıl önce)Rizeli isimli kullanıcı yorumuna
    hakem adil ve tarafsız olsun, iki takım kehine de oyuna etki etmesin hakeden kazansın, hakkııyla kazananı alkışlayalım
    0
    0
    Yanıtla
  • New malatya (3 yıl önce)Rizeli isimli kullanıcı yorumuna
    Bu hakemle 10 maçta 8 galibiyet almssnz bu tesadüf mü yani. aldığınız penaltılar, size verilmeyen kırmızı kartlar hangisini sayayım. Rizesporun hakemi Rize Malatya maçına verildi olayın özeti bu. Şimdiye kadar bizim her maçımızda istisnasız ya kırmızı verildi ya penaltı verildi bize. Hakemler yüzünden en az 15 puan gitti. Birde sizin başkan daha maça iki gün kala biz teknik direktör olmadan da malatyayı zaten yenecez diyor nereden geliyor bu özgüven! Biryerleri bağlamış olmasın?
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (3 yıl önce)
    Şimdiden duygu sömürüsü yaparak mağduriyeti oynamayın. Oynayan kazanır o kadar.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (3 yıl önce)
    tff ve mhk işi şansa bırakmamış inşaallah adil bir yönetim gösterir ve bizi yanıltır y.kemal
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya 44 (3 yıl önce)
    Malum kişi Rizeli, talimat verdiyse düştük bile...
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (3 yıl önce)
    Hakemlerden çok canımız yandi artık bu saaten sonra hakem hatasına tahammül kalmadı ıns maci aliriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (3 yıl önce)
    Çık adam gibi oyununu oyna,ona buna çamur atmayı bırakın ltf
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Bırak hakemi sen oynamiyorsun çık kora kor mücadele et bırak cek caklarla uğraşmayı biz bu başkanın kaleminin kırıldığını zaten biliyoruz onun içinde yalvardik başkan etme tutma istifa et bizi kurtar diye ben baskanimizida suçlamıyorum onu oraya getirenler istemezse nasıl ordan ayrilir veya istifa edebilirki kardeşim futbolda çıkacaksın sahaya kurallar içerisinde sinirlerine hakim olacaksın ve 11 kişi yedeklerinle kenarda hocanla tribünde yonetiminle formani hamamda saunada gibi terleteceksin sonucu bekleyip göreceğiz sen Beşiktaş maçında Gökhan törenin getirip ortaladigi topa hamle bile yapma üstüne birde sırıtarak gül her maçta kontrolsüz oyunculara Tekvando yap durup dururken depremde bir maç ertelendi diye güç odakları ile polimiklere gir sonrada tarafsız hakem ataması bekle daha çok bekleriz .siz hala bu kafayla rizeden puan alacaginizimi Karadeniz lobisi ile mücadele edeceğinizimi hayal ediyorsunuz.hayaller pazar 22 45 te karadenizin hırçın sularına gomulecek ve bir daha hayal bile görmeden amatöre yelken açacağız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kendin senaryo yazıp hayal dünyanda oynuyorsun.Bld. Başkanı siyasileri kulüp başkanını eleştirmek iftira atmak kolay.Tabii vebalini düşünmezsen.Biz ne yaptık diyebiliyormusun.Stad da 6-7 bin kişiyle iyi atmosfer oluşturabildik mi? Niçin türbinleri dolduramadık büyük kaçlarda dahil.Hep iftira ve çamur atarak takımın enerjisini yok ettiğinizi düşündünüz mü?Takım Beşiktaş maçında çok iyi.mücadele etti Ancak beceriksizlik hasd safhada kaleci hatası da bunu.nönündeydi.Maç oynanmadan kazanılmıyor kaybedilmiyor.En az bir puan bizi lig de tutabilir.Bu wastebasket Sontag dua edilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert korkmaz (3 yıl önce)
    Sivas maçını bu hakemle kazandık beyler. Bu tür saçmalıkları bir kenara bırakın rezil oluyorsunuz. Yarin malatyaspor maçı rahat bir şekilde kazanırsa yine aynı hakeme saldiracakmisiniz. Saçma sapan yorumlarla insanlarda algı yaratmayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (3 yıl önce)
    Aslında bu KUMANDALI HAKEMLERİ başkanın çıkıp her maç öncesi komuyuna hem yaygara hemde şikayet etmesi lazım adam sus pus Takım düşecek para eden oyuncular satılacak ve takım iflas sonrada yallah en Dibe
    0
    0
    Yanıtla
  • Furkan (3 yıl önce)
    Admin her hafta hakemleri yazıyorsun. Şu şöyle bu böyle diye... Hüseyin Göçek dışında bizi doğramayan hakem yok. Onun da kayınanası Malatyalı mı nedir anlamadım. Her hafta kendini yorma yani...
    0
    0
    Yanıtla