SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

'Bu Projemizin Maliyeti 100 Milyon Liranın Üzerinde Olacak'

'Bu Projemizin Maliyeti 100 Milyon Liranın Üzerinde Olacak'
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Derme Deresi Islah Projesi’nin 1.Etap çalışmalarının yapılacağı Sivas Caddesi’ndeki alanda incelemelerde bulunarak, “Derme Deresi çalışmaları ile Malatya’nın parlayan yıldızı Battalgazi olacak” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AKP Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, Malatya Devlet Su İşleri 92. Şube Müdürü Mehmet Aytaç Sucu ve Belediye Başkan Yardımcısı Erol Yiğit ile birlikte ismi Malatya ile özdeşleşmiş ve türkülere konu olmuş Derme Deresi Islah Projesi’nin 1.Etap çalışmalarının yapılacağı Sivas Caddesi’ndeki alanda incelemelerde bulundu.

İncelemelerin ardından kısa bir açıklama gerçekleştiren Malatya Devlet Su İşleri 92. Şube Müdürü Mehmet Aytaç Sucu, “Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder, AK Parti İlçe Başkanı Basri Kahveci ve Belediye Başkan Yardımcılarımız ile birlikte taşkın projemizde Uçbağlar mahallesindeki 325 metrekarelik kısım için incelemelerde bulunduk. Projemizin Selçuklu mahallesindeki bin metrekarelik imalatımız tamamlanmak üzere. Projede emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Projemizin ilçemize ve Malatya’mıza hayırlara vesile olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

“BATTALGAZİ’DEKİ BÜYÜK DEĞİŞİM SÜRÜYOR”
‘Daha yaşanabilir bir Battalgazi için durmak yok yola devam’ diyerek sözlerine başlayan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Derme Deresi 1.etap çalışmalarının yapılacağı alanda DSİ Şube Müdürümüz ve ekibimiz ile birlikte incelemelerde bulunduk. Hizmet aşkıyla çıktığımız bu kutlu yolda Battalgazi’mizin için hiçbir zaman durmak yok, her zaman yola devam diyoruz. Malatya, Kernek ve Kanal boyu ile özdeşleşmiş bir ilimiz. Göreve geldiğimiz günden itibaren bu alanlarda çalışmalar yapacağımızı belirtmiştik ve zaman kaybetmeden çalışmalarımızın startını verdik. Etaplar halinde yapılacak olan çalışmalarımızın 2 ve 3 etabını tamamladık. 1.etap çalışmalarını da buna ilave ederek, Derme deresini Eskimalatya’ya kadar taşkın korumaya açmak ve etrafında kalan alanları güzelleştirerek Malatya ile buluşturmak istiyoruz. Battalgazi Belediyesi olarak bu çalışmalar kapsamında oluşturacağımız gezi, rekreasyon, spor, eğitim ve ibadet alanlarının olduğu bir kompleks haline geldiğinde herkesin tercih ettiği ve istifade edeceği alanlar oluşturulacak. Bu projemizin maliyeti, yüz milyon liranın üzerinde olacak. Hayata geçirdiğimiz yatırımlarla Battalgazi’mizin değişimini ve gelişimini sürdürüyoruz. Derme Deresi çalışmaları ile Malatya’nın parlayan yıldızı Battalgazi olacak. Yapılacak bu çalışmaların Malatya ve Battalgazi’mize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Şehitfevzili (1 yıl önce)
    Başkan iyi geciyon dalgani sehitfevzi deresi iki yıldır aynı duruyor.parkmis fakir kesimi kandırmak çok kolay degilmi.sehitfevzi TOKİ evleri mutahit bu gidişle 2025 de bitirir hiç çalışma yok kabasi bile bitmedi terk edilmiş gibi duruyor.fiyat belli değil. Mağdur ettiniz bizi
    0
    0
    Yanıtla
  • grkn (1 yıl önce)
    3 senedir bu belediye başkanının halk için yapmış olduğu bir projeyi biri yazabilirmi buraya .....biz en baştan kaybettik mv.öznur çalık seçim zamanında battalgazi için en doğru seçimi yaptık kendisi bir veteriner hekim diyerek tanımıştı belediye başkan adayını zaten aklımızla alay etmişti böyle bir toplumu ancak bir veteriner hekkimi idare eder demeye getirdi acaba ???????
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Şehitfevzili (1 yıl önce)grkn isimli kullanıcı yorumuna
    Çok doğru bir tespit ama veteriner bizle alay ediyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bülent kahraman (1 yıl önce)
    Değerli arkadaşlar ucbağlar binbaşı sok 3 senedir moloz yığını tozdan camları bile açamıyoruz bir yetkilinin gelip görmesi gerek aynı zamanda battalgazi belediyesinin tam karşısı esgi hal binasının yeri inşaat icin kazıldı ama şimdi inşaat artıkları deposu oldu yarısıda yapay göl olmuş evler sivrisinek dolubunlarında göz önüne alınması önemle duyrulur
    0
    0
    Yanıtla
  • paşa44 (1 yıl önce)
    Battalgazi ilçesi sınırlarındaki çoğu parktaki ağaçlar ve refüjler sulanmıyor, susuzluktan refüjlerdeki yeşillikler kurumuş durumda özellikle Kanal boyu ve Sivas Caddesi arasında kalan parktaki otlar resmen yanmaya hazır durumda orada çıkacak bir yangın parktaki tüm araçları tehdit ediyor. Muhtar ve Belediye başkanlarına duyurulur.
    %89
    %11
    Yanıtla