SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Sene Çok Farklı Tedbirler Aldık"

0
Güncellendi - 2018-10-26 03:14:50
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürlüğü polisin sorumluluk alanında bulunan muhtarlarla "Huzur Toplantısı" düzenledi.

İl Emniyet Müdürü Ömer Ural, Yeşilyurt Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen toplantıdaki konuşmasında, suç ve suçlularla mücadelede elde edilen başarılı sonuçların etkenlerinden birinin de muhtarlar olduğunu belirtti.

Muhtarlardan gelen her türlü bilgiyi değerlendirdiklerinin altını çizen Ural, bu sayede kentteki asayiş, trafik ve narkotik olaylarında ciddi azalmanın yaşandığını kaydetti.

Okullarda alınan tedbirlere dikkat çeken Ural, "Geçen sene aldığımız tedbirlerden çok farklı tedbirler aldık bu sene. Sadece özel güvenlikler dışında önemli gördüğümüz, analizini yaptığımız okullarda polis görevlendirmek suretiyle çok özel tedbirler alıyoruz. Bunun faydalarını da görüyoruz. Bunun dışında asayiş, trafik ve narkotikten karma tim oluşturduk." diye konuştu.

Ural, kentte hırsızlık olaylarında yüzde 42 oranında azalmanın olduğunu ve bu oranların çok önemli olduğunu söyledi.

Emniyet Genel Müdürlüğünün nüfuslar olarak tasnif ettiği iller arasında narkotik şubeleri değerlendirdiğini dile getiren Ural, bu değerlendirmede yüzde 100 başarı sağladıklarını ve ilk sırada yer aldıklarını kaydetti.

Ural, belirttiği başarılarda muhtarların çok büyük payının olduğunu bildiğini anlatarak, "Muhtarlarımızın hiç bir isteğini es geçmiyoruz. Arkadaşlarıma talimat verdiğim zaman bunun gereğini yapıyor ve dönüşünü bana bildiriyorlar. Sizi önemsiyoruz. Sizden gelen sayesinde biz çalışıyoruz. Ben bütün muhtarlarıma teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • nazim ilhan (5 yıl önce)
    ALLAH C.C hizmet yapanda hizmet aşkı olanda razı olsun son zamanlar da başarılarınızı takdir ediyor malatya saygılar sayın müdürüm
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI (5 yıl önce)
    SAYIN EMNİYET MÜDÜRÜMÜZ , AKP , BAKAN , MİLLETVEKİLİ GEZİLERİNDEN FIRSAT BULUP ASLİ GÖREVİNİ İFA ETMEYE BAŞLAMIŞ KENDİSİNE BAŞARILAR DİLİYORUM . SON 2 YILDIR BUGÜNLERİ BEKLEYEN MALATYALILAR BÜYÜK SEVİNÇ İÇİNDELER . ( Haberin başlığı bu olmalıydı )
    0
    0
    Yanıtla
  • NECDET AKBOĞA (5 yıl önce)
    halkı bezdirmeden, rahatsız etmeden, tereyağından kıl çeker gibi olayları temelinden çözme noktasında başarılı olan başta il müdürü olmak üzere bütün birimlere Rabbim kolaylık versin. aman texas olduk bilmem ne olduk gibi araştırmadan yorum yapanlara istatistiklere bakmalarını tavsiye derim. nüfusa göre en huzurlu en güvenilir iller arasındayız. fotoğrafın büyüğü Malatya emniyetinin inanılmaz başarı grafiğini gösteriyor. zor zaman dostları emniyet mensuplarının yolu açık olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Deka (5 yıl önce)
    Polis son zamanlarda Malatya’da kendini hissettirmeye başladı inşalla daha güvenli bir şehir sağlanır Malatya’mız
    0
    0
    Yanıtla