SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Bu Sonuçlar Bize Yakışmıyor"

0
Güncellendi - 2019-03-11 17:42:09
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor'un Teknik Direktörü Erol Bulut, "Bundan sonraki süreçte bazı önemli değişiklikler yapabiliriz. Çünkü bu sonuçlar bize yakışmıyor" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finale kalan ancak Süper Lig'de üst üste kötü sonuçlar alan Evkur Yeni Malatyaspor'da gözler takımda alınacak radikal kararlara çevrildi.

Sezonun ilk yarısını 29 puanla üçüncü sırada tamamlayan sarı kırmızılılar, ikinci yarıya 3-2'lik Göztepe galibiyetiyle başlasa da, sonraki 7 haftada işler hiçte istenildiği gibi gitmesi. İkinci yarıda geride kalan 7 haftada 2 beraberlik, 5'te mağlubiyet alan Evkur Yeni Malatyaspor'da ilk yarıda toplanan kredi tamamıyla tükendi.

Ligin ikinci yarısında oynadığı 8 karşılaşmada sadece 5 puan toplayabilen sarı kırmızılılarda kötü gidişatın nedeni sorgulanmaya başladı. Sarı kırmızılılar, ligin 22.haftasında Beşiktaş’a 2-1, 23.haftada Çaykur Rizespor’a 3-0, ligin 24.haftasında Medipol Başakşehir ve 25.haftada ise Demir Grup Sivasspor’a 2-0’lık skorlarla mağlup olarak, ligde üst üste dört mağlubiyet alırken, son Demir Grup Sivasspor deplasmanında alınan mağlubiyet sonrası gözler alınacak radikal kararlara çevrildi.

Takımın teknik patronu Erol Bulut, Demir Grup Sivasspor karşılaşması sonrası "İçimizde halletmemiz gereken bazı sorunlar var. Onları da Malatya’ya döndüğümüz zaman konuşup bir sonuca varacağımızı düşünüyorum" açıklamasıyla radikal kararların alınacağı sinyalini verirken, İstanbul'da takımın gerçekleştirilen mağaza açılışında bunu açıkça ifade etti.

Bulut, ligin ikinci yarısında kendilerine yakışmayan sonuçlar aldıklarını kaydederek, "Tabi bunun bir çok nedeni var, bunlardan birisi yaşanan sakatlıklar. Bunun dışında bazı oyuncularımızın beklentimizin çok altında kalması da bir neden olarak gösterilebilir. Açıkçası bazı oyuncularımız bizi hayal kırıklığına uğrattılar. Bundan sonraki süreçte bazı önemli değişiklikler yapabiliriz. Çünkü bu sonuçlar bize yakışmıyor" şeklinde konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Başefendi (5 yıl önce)
    Sırf kulüp içerisinde sorun var diye bir şehrin kaderiyle bu denli oynanması sizce doğalmı.? Nankörlük futbolun ruhunda var zaten. Hem futbol nankör hem de futbolcu. Lig ve kupadaki konumlarını gerekçe gösterip yönetim ile pazarlığa oturup oynamamazlık yapıyorlarsa Allah bildiği yapsın. Kimsenin bu kulüpte parası kalmaz. Kimsede hak ettiğinin fazlasını talep edemez. Sözleşmesi bitene kadar adam gibi çıkıp topunu oynar tertemiz bir şekilde bu şehirden ayrılıp gider. Her sene biz bunları yaşamak zorundamıyız. Takır takır top oynayan takım gitti, ruhsuz ne yaptığı bilmeyen bir takım geldi. Açıkça itiraf etmek gerekirki şuan ligde en kötü en kalitesiz futbolu oynayan takım biziz. Küme düşme mücadelesi veren Akhisar ve Erzurum bile canını dişine takmış mücadele ediyorlar. O kulüplerde herşey toz pembe demekki. Küme düşme mücadelesi versek eminim bizim topçular şu kadar verinki takımı ligde bırakalım diye pazarlığa otururlar. Sonuçta herkes kendine yakışanı yapıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • huseyin (5 yıl önce)
    Hocam ligin en kotu top oynayan ekibiyiz suan, onumuzdeki Ankara macini alip rahatlamaliyiz artik korkmaya basladim dusme potasiyla 6 puan var aramizda
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (5 yıl önce)
    Son maçlarda oynan oyun azim hırs kaybolmuş sebebinin tam bilmemekle beraber tahminimce oyuncular ve hoca arasında bir problem olabilir tabi bunun maddi boyutuyla ilgli bir açıklama yok yani kulüpte şeffaflık zaten yok resmen bir şehirle alay ediyorlar çok üzgünüm fazlada bir şey söylemek istemiyorum.
    0
    0
    Yanıtla