SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu Yılın Teması Şefkat ve Merhamet

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Vakıflar Bölge Müdürü Kenan Doğan, Vakıf Haftası'nın bu yıl "şefkat ve merhamet" temasıyla kutlanacağını söyledi.

Doğan, her yıl kutlanan Vakıf Haftası'nın yeni tip kororavirüs (Kovid-19) nedeniyle sosyal medya üzerinden kutlanacağını belirtti.

Her yıl ayrı temayla kutlanan haftanın bu yıl ki temasının "şefkat ve merhamet" olduğunu aktaran Doğan, "Bu yıl haftamızı bölgemizde olan Malaya, Elazığ ve Tunceli olarak kutlayacaktık ama olmadı. İnşallah ileri ki yıllarda daha güzel kutlarız. Bu yıl bir şey yapamamanın hüznünü yaşıyoruz. Daha önce Vakıf Hafta'sında ihtiyaç sahipleri ve öğrencilerin yaralarına merhem oluyorduk. Bu yıl biraz buruk geçiyor." ifadesini kullandı.

Vakıflar Bölge Müdürlüğü olarak Malatya, Elazığ ve Tunceli'de birçok ihtiyaç sahibinin kapısının çalmaya devam ettiklerini belirten Doğan, koronavirüs nedeniyle yardımlarda hijyen kurallarına dikkat ettiklerini kaydetti.

Malatya, Elazığ ve Tunceli'de ihtiyaç sahiplerine düzenli olarak yardımlar ulaştırdıklarını dile getiren Doğan, şunları kaydetti:

"Yardımlarımız devam ediyor. Biz tüm illerde ihtiyaç sahiplerinin kapısına giderek gıda yardımı yapmaktayız. Öğrencilerimize burs yardımı yapmaktayız. Her ay düzenli olarak 717 ailemize gıda kolilerimizi teslim ediyoruz. Koronavirüs sürecinde biraz daha hassas davranıyoruz. Gıda kolilerimiz a, b ve c şeklinde hazırlıyoruz. Ailelerin kişi sayısına göre gıda kolilerini belirleyip dağıtımını gerçekleştiriyoruz."

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız