SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Bugün İstesek 10 Tane Futbolcu Getiririz"

0
Güncellendi - 2018-07-26 03:55:25
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un Sportif Direktörü Ali Ravcı, "Birkaç gün içerisinde en azından belirlediğimiz oyuncuları kampa katacağız" dedi.

Ravcı, takımın geçen sezon iyi bir başarı elde ettiğini belirterek, "Sezon başında Yeni Malatyaspor, küme düşecek takımların arasında gösteriliyordu. Takımımız ligde çok büyük bir damga vurdu. Ligi çok iyi bir yerde de bitirdik. Taraftarlarımızın da desteğiyle çok güzel, olumlu, harika bir sezon geçirdik" diye konuştu.

Yeni sezon hazırlıklarının iyi geçtiğini ve lige güzel bir başlangıç yapmak istediklerini ifade eden Ravcı, "Biz, her sezon bir hedef belirliyoruz. Önümüze bir hedef koyuyoruz ve ona göre çalışıyoruz. Bu seneki hedefimiz geçen sezon ki takımdan hem oyun hem de ligin bitiminde sıralama olarak çok daha iyi bir yerde olmak" dedi.

Ravcı, transfer çalışmalarının sürdüğünü anlatarak, "Bugün istesek 10 tane futbolcu getiririz ama bu işin birde ekonomik boyutu var. Her takımda transfer anlamında bir durağanlık var. Görüştüğümüz futbolcular var. Birkaç gün içerisinde en azından belirlediğimiz oyuncuları kampa katacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Yeni Malatyaspor, sezon hazırlıklarını Düzce'deki Topuk Yaylası'nda günde çift antrenmanla sürdürüyor.

İkinci etap kamp çalışmaları çerçevesinde teknik-taktik çalışmaları yaparak, oyun sistemi üzerinde duran sarı kırmızılılarda, sakatlığı bulunan Eren Tozlu ile kaleci Fabien Farnolle çalışmalarda yer almadı.

Birinci etap kamp çalışmalarında kaburgası kırılan Adem Büyük ile arka adalesinde ikinci derecede yırtık tespit edilen Ömer Şişmanoğlu ise takımdan ayrı kondisyoner nezaretinde çalışıyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

34 yorum yapılmış

  • Ahmet baba (5 yıl önce)
    Adil başkan Suriyeli futbolcu yokmu sağda solda bir scout ekibine sorun onlara baksınlar. Sigortalarını yatırın yeter. Yazıklar olsun sizin yapacağınız transfere. Yine durup durup doria, gilberto gibi 6 aylık kiralık alın insanları kandırın. her maçta aynı oyuncuları yedekten oyuna sokuyoruz. Kadro yok ki derinlik olsun. İnşallah Rahman Buğra sakatlanmaz neredeyse kaleye bile onu alacaz. Erol Hoca çok bile dayandı..
    0
    0
    Yanıtla
  • 44Emre44 (5 yıl önce)
    Bana transfer diye geçen sene getirdikleriniz kulubenden çıkmadı şimdide onları göndermiyorsunuz.10 futbolcusu gitti 3 tane alacaklarmis alma zaten aldıklarında sakat koca sezonda 4 maç yapmamış adamları alıp geliyorsunuz.Mali kongreleri bayrama getirip milleti uyutuyorsunuz.Basinda yanınızda ele ele kol kola yürüyün.Yaziklar olsun sizlere..
    0
    0
    Yanıtla
  • Dehre lokman (5 yıl önce)
    Ya 15 gündür birkaç gün içerisinde transfer yapılacak diyorlar bu hangi birkaç gün? Çıkmaz ayin son perşembe si misali
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet demirhan (5 yıl önce)
    Ben bu sezondan umutluyum.. Gönderilen sadio cissokho dening barazite çok mu iyiydiler sanki. Aytaç doria gilberto zaten kiralık gelmişlerdi mecbur gidecektiler.YALNIZ İLGİNÇTİR BU TRANSFER DÖNEMİNNE OYUNCU KİRALAMADIK.Üstüne bizimkiler 2 3 tane kiralık gönderdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • serkan başar (5 yıl önce)
    10 TANE TOPCU ALIRSINIZ 1 TANESİ ADAM CIKMAZ 10 TANE TOPCUYU İSTESEM BENDE KÜLÜBE GETİRİRİM
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan (5 yıl önce)
    Yumurta dayanmış arkadaşlar transfer yapacak alınan 3 isim var onlarda sakat 2 si diğeride kadroya giremeyen bi arkadaş nedense o isim hazırlık maçlarında dahi yok sakatlar azubuike . adem. Bugra. Yeni gelen sırp sakat eren tozlu sakat boutaip yeni kampa katıldi bu kadar saçma iş bilmez bir yönetim anlayışı olamaz ali ravci ve yonetim derhal ve acele istifa etsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Her. Basri Elvermez (5 yıl önce)
    Ya bırakın bide milletle dalga geçmeyi ayıp oluyor. Ozan bu gücün varda niye 15 gün kala ac8kliyorsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz (5 yıl önce)
    Herkes Morinyo,futbolun profesörü.Bunun takıma ve sisteme uyma durumu.var.Ekonomik boyutu var.Beğendiğin futbolcuların başka talipleri var.Öyle herkesin düşündüğü gibi kolay değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz bey kadroya bak eldeki malzemeye bak ne uyması bu kadro uyuyormu herşey ortada ligin en kalitesiz kalbur altı kadrosu bizde erol bulut dan heryıl mucize beklemek en büyük saçmalık
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (5 yıl önce)
    Mutlaka kaleci, mutlaka Pereria, ve solbek. Chabek sol oynayamaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • mahmut (5 yıl önce)
    “Bugün istesek 10 tane futbolcu getiririz'' de haydı hodri meydan
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (5 yıl önce)
    Her yıl aynı. Bedava topcu arıyorsunuz yine her yıl taraftar düşme korkusu içerisinde maçları takip ediyor liglerin başlamasına 20 günden az kalmış henüz transfer yok bakıyorum taraftardanda ses çıkmıyor zaten biliyorum biz henüz takım olamamışız bence Malatya süper ligi hak etmiyor bizim yerimiz 2'ci lig. Bu yıl malatya spor hak ettiği yerde olacak bu kesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • mkz (5 yıl önce)
    ya bırak 10 topçuyu getirip öle geç basının karşısına hoca giderse değil maça gelmeyi kahvede bile izlemem ızdırap çekemem kombine almıyorum sırf sizin şu anki belirsiliğinizden 700lira veripte kimi seyredecem geçen sene fb yi gs başakşehirdeki yıldızları görürüz diye aldık artık onlara da doyduk MALATYALIolunmaz MALATYALI doğulur bukadar oynamayın malatyanın hayalleri ile
    0
    0
    Yanıtla
  • A.A.serkan (5 yıl önce)
    Dı lo ha ha ?? 10 tane futbolcu getirirmiş
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (5 yıl önce)
    Kimi kandırıyorsun. beterine düşün
    0
    0
    Yanıtla
  • Tekin06 (5 yıl önce)
    Ali bey siz işinize bakın..Bizim taraftarların çoğu maşallah kendini morinho zannediyor...Doğru zamanda ve doğru kişileri alacağınızı düşünüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (5 yıl önce)
    Siz iki tane adam akıllı yetenekli futbolcu alın, gerisini biz düşünelim. Yok istesek bugün 10 futbolcu alırız falan hikaye. Çorum'da berber olan bir kulüp başkanı futbolcularını her hafta bedava traşa sahada oynatıyor. 100 bin TL verirsen 60 futbolcu da alabilirsin, 5 milyon TL versen bile bazen 1 futbolcu bile alamazsın
    0
    0
    Yanıtla
  • Muro (5 yıl önce)
    Sayin ravci taraftar biraz baski yapinca 10 tane getiriz dedin getir bizi utandir sadece yalan söylemeyin Millet küfür Ediyo yönetime..
    0
    0
    Yanıtla
  • Cemil (5 yıl önce)
    Kaç aydır ligler bitmiş.yöneticilerin klişe sözü,birkaç güne transferlerimiz olacak diye.fakat o birkaç gün nedense bir türlü gelmiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (5 yıl önce)
    10 tane değil dürt tane getirin yeter.
    0
    0
    Yanıtla
  • cngz (5 yıl önce)
    rüzgar değil icraat yapın icraat camia olarak beşikten mezara kate kulle ile işi götürüyorsunuz futbol laf ile deil sahada oynanır Böyle de devm ederse geri ptt sizi bekler...
    0
    0
    Yanıtla
  • mahmut (5 yıl önce)
    “Bugün istesek 10 tane futbolcu getiririz'' de hadi hodri meydan
    0
    0
    Yanıtla
  • Çetin (5 yıl önce)
    Rahman ve azubuike den sakatlanmış arkadaşlar sanırım goztepe bize.ile maç ta en az 5 6 gol.atar bu kadro ile bir kulüp bu kadar sorumsuzca yönetilemezzz
    0
    0
    Yanıtla
  • Tahir (5 yıl önce)
    Kamp bitti transferler gelecekmiş artı hazırlık maçi kaldımı 15 gün sonra ligler başlayacak goztepe ile ilk maçın adamlar 5 6 tane üst düzey transfer yapmiş erzurum u yine aynı şekilde ankaragücü ve rize si sivas ı akhisar ı antalyası alanyası kadrolarıni korumuş bir çok transfer yapmış bizim yönetim sanırım diğer takımların beğenmediği formsuz boşta kalan vasata kalan arkadaşların diğer kulüplerden yollanmasını bekliyor bu işi bilmiyor geçen yıldan ders çıkarmamış hiçbir albenisi olmayan bir kulüp ve başkanla başarısızlık bu yıl yüzde 100. Olacak geçen yılki gibi karabük osmanlı ve gençlerbirliği yok sadece bence erzurum kötü tüm takımlar cok iyi demesi
    0
    0
    Yanıtla
  • Çetin (5 yıl önce)
    Ligin başlamasına 2 hafta var sayın ravcı bence bu işi bırakın sende yönetimde geçen yıl on dan fazla başarısız transfer vardı bu yıl bir çoğunu yolladınız gelen kimse yok geçen yıl dan cok daha kötü bir kadro var hatta bu kadro ptt 1.lig de dahi orta sıralarda kalır superlig cok cok altinda kadromuz tüm kulüpler cok iyi transferler yaptı sizin anlaştik dediklerinizi diğer takımlar transfer etti siz orda bostan korkuluğumusunuz internet üzerinden izlemeden etmedeb geçen yıl barazet i dening i diallo yu fornolle yi giba ve doria yı transferleri sen yapmadınmı sen yaptın kulübü 70 trilyon borca soktun zarar ettirdin seni halen orda tutanlara yazıklar olsun adil gevrek futbol dan azıcık anlamayan bir kişi herşeyin arkasında sen varsın kulübü de sen yönetiyorsun ravci bunu herkes.biliyor hikaye anlatma MALATYALILAR LA.DALGA GEÇMEEE
    0
    0
    Yanıtla
  • seyfettin ATAY (5 yıl önce)
    ekonomik boyut önemli ama bir de işin beceri yanı var siz biraz beceriksizlik olduğunu kabul edin.5, 6 ay öncede stretejinizi belirlersiniz listenizi hazırlar sonra sezon bitmeden çalışmanızı ona göre yönlendirirsiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tahir (5 yıl önce)
    2 aydır transfer yapıyor diğer takımlar sizin almışolduğunuz sırp sakat kalitesi lig başlayınca belli olacak sakat ve bitmiş bir ömer şişmanoğlu kasımpaşa da kadroya giremeyen hazırlık maçlarında dahi oynamayan bir transfer daha bence siz bu işi adil gevrekle birlikte acil bırakın bende gider 2. 3. Lig den 10 degil 30 tane adam getiririm sayın ali ravcı kadro resmen elek altı verimsiz formsuz gençler diyorsun izlediğim gençler amatörde dahi oynayamaz bu takımı bu zihniyetle düşürceksinizzz
    0
    0
    Yanıtla
  • fatih (5 yıl önce)
    Geçen yıldan gördük son dakika titiz transferlerinizi. Neredeyse bu yıl hepsini geri gönderdiniz.Verdiğiniz paralar çöpe gitti.Aksini idda edebilirmisiniz. Bu mu titizlik.Bırakın bu işleri. Beceremiyorsunuz. Klüp hala amatör mantıkla yönetiliyor.Bu yıl düşmeye en büyük aday Malatyaspordur..
    0
    0
    Yanıtla
  • METEHAN (5 yıl önce)
    10 tane oyuncuya gerek yok sağlam 3 tane alın yeter yine son güne bırakacaksınız efden püfden bi adam alacaksınız sonra hoca diyecek benim istediklerim alınmadı bana yoll...Aynı senaryolar
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan (5 yıl önce)
    Ali Ravcı bu takımı bu hale sen sokuyorsun.Yaptığın Transferler ortada.bir de yaptığın yoruma bak...Bugün istesek 10 tane futbolcu getiririz birde bunun ekonomik boyutu var...beleş mi verecekler.Adam gibi Transferler yapılacaksa yapılsın.iş transfer olsun diye yapıp takımı zarara uğratmayın.Aldığın topçular nerede kaçını oynattınız..Takımın üzerinde kara bulutlar dolaşmaya başladı haberiniz olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (5 yıl önce)
    Malatya garanti küme düşer..bu kadro ile imkansız
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (5 yıl önce)
    Sayın Ravcı Sadık ve Mina olmazsa oynayacak stoperin yok yapmayın hersene aynı senaryo ondan sonra panikle alınan oyuncular zaten hocada kamptan ayrılacağı haberleri geliyor yine takımı siz çalıştırırsinız aynı geçen sene ki gibi lütfen bu oyunları bırakın taraftar tepkili denedi demeyin
    0
    0
    Yanıtla
  • Hoca çok bile durdu ben olsam kaçmıştım Antalya ile anlaşamadığına pişman mali kongre de şeffad değildi hiçbir şey açıklanmadı YÖNETİM ACİL İSTİFA ETMELİ
    0
    0
    Yanıtla
  • Yönetim istifa etti diyelim. Yerine kim gelsin? bide onu yazsanız. Şu vizyon sahibi iş bilen başkan ve ekibini bizde bilsek...
    0
    0
    Yanıtla