SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Buraya Ligde Kalma Mücadelesi İçin Gelmedim"

0
Güncellendi - 2021-10-11 13:41:05
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica, görev yaptığı takımlarda taraftarla iyi ilişkiler kurduğunu belirterek, “Şimdi de hayatımı vereceğim. Bu takım için elimden gelen her şeyi yapacağım” dedi.

Teknik Direktör Marius Sumudica yönetimindeki Yeni Malatyaspor, dün oynanan hazırlık karşılaşmasında Gaziantep FK'ya 1-0 mağlup olduktan sonra ligde hafta sonu deplasmanda oynayacağı Adana Demirspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor.

Rumen teknik adam Marius Sumudica, ilk açıklamasını kulübün televizyonuna yaptı. Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Sumudica, geldiği takımda ilk antrenmanın her zaman zor olduğunu ifade ederek, “Oyuncuları tanımıyorsun. Oyuncuların zihinlerine oyun anlayışını koymalısın. Ne benim için ne oyuncular için kolay değil. Ama adım adım oyunu geliştirip sonucu alacağız” dedi.

Türkiye’de Süper Lig'i takip ettiğini de ifade eden Sumudica, Yeni Malatyaspor'a çok zor durumda geldiğini de belirterek, “Son 5 maçını kaybetmiş. Ne benim için ne oyuncu için kolay değil. Bir özgüven gelişmeli. Çünkü kaliteli oyuncularımız var. Öncelikle bir takım olmalıyız” açıklamasını yaptı.

Takım olarak hedeflerinin iyi oynamak ve kaybetmemek olduğunu belirten Sumudica, deplasmanda hafta sonu oynayacakları Adana Demirspor maçında da önceliklerinin 1 puan olduğunu ancak 3 puanı almak için de ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

İyi bir takıma karşı oynayacaklarını ifade eden Sumudica, “Önümüzde 1 hafta var ve oraya puan için gidiyoruz. Agresif olmak çok önemli, mücadele etmek çok önemli. Hiç kimsenin Malatya’nın kümede kalıyor mücadelesi veriyor diye düşünmesini istemiyorum. Buraya ligde kalma mücadelesi için gelmedim” dedi.

Şu ana kadar Türkiye’de 3 takım çalıştırdığını da anımsatan Sumudica, “Bulunduğum takımlarda da taraftarla her zaman iyi ilişkilerim oldum. Şimdi de hayatımı vereceğim bu takım için. Onların Sumudica’ya güvenmelerini söyleyeceğim çünkü elimden gelen her şeyi vereceğim. İnşallah gelecek sene de ilk 8’e oynayan bir takım olacağız. Çünkü Malatya’nın futbolu bilen ve seven bir taraftarı var. Onlar son 2 yılda olandan daha fazlasını hak ediyorlar. Onlara söz veriyorum. Bütün gücümü vereceğim bu takım için, onları mutlu etmek için. Maçtan sonra evlerine mutlu gitmelerini istiyorum” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • 44 gurbet (2 yıl önce)
    Adam Türkiyeye hakaret ediyor Tercumanı her şeyi açık açık söylüyor halen irfan hocayla hamza hocayla kıyaslamak onlarda üstün görmek çürümüşlük değilmi
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    hocam Irfan hoca gibi 1,3,5,2 sistem oynatmayin 1,4,4,2 sistem oynatin
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (2 yıl önce)
    Hocam basaracagindan süphemiz yok yeterki diger takimlardaki hatayi yapmayin Kadro o kadarda kötü degil yeterki Siz Dogru secimi yapin Disiplini birakmayin adaletli olun ve cok calisin basari muhakkak gelecektir ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Bu tip hocaların başarılı olması için kadro kurulurken katkısı olması lazım siz 50 beden gömlek almışsınız 56 beden insana giydirmek istiyorsunuz bütün bunlara rağmen maçı heycansiz izleyen teknik adamları ve aşırı derecede apartili şov yapanları sevmem ama kenarda takıma heyecan katan yeri geldiğinde zıplayan yeri geldiğinde ağlayan ama konuşma üslubuna dikkat eden rahmetli Ümit Kayıhan gibi hocaların hayranıyım hocamız sinir kontrolü yaparsa konuşma üslubuna dikkat ederse çok iyi olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Her türlü olumsuzluğa rağmen helal sana hoca, böyle iddialı konuşman gelecek adına umut veriyor, senden sinirlerine hakim olmanı, rakiplerle hakemlerle uğraşıp ceza almamanı bekliyoruz, takımı ayağa kaldır alkışlar ve destek bizden
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Spor programlarinda onu ülkeye sokmayacaksin diyenleri mahçup etmeniz için büyük fırsat göster kendini kaplanım aynen Kayseri ve Gaziantepte olduğu gibi ,unutma hocam altın yıllarca çamurda kalsa yine altındır ,devre arasına kadar ne toplarsan topla devre arası birkaç nokta transferle ligi hallaç pamuğu na çevir gitsin diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • H0ca44 (2 yıl önce)
    Başarılar dileriz.kolay gelsin işimiz baya zor görünüyor..takım olmadığımız doğru.
    0
    0
    Yanıtla