SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Burayı Güzel Yapan Sizlersiniz"

0
Güncellendi - 2020-05-01 07:22:17
A- A+ PAYLAŞ

TEŞEKKÜR MEKTUPLARI BIRAKTILAR.. Malatya’da, Battalgazi Yurt Müdürlüğü’nde Suudi Arabistan’dan gelerek kalan vatandaşların bazılarının 14 günlük karantina süresini doldurduktan sonra yurttan ayrılırken öğrencilere mektup bıraktıkları ortaya çıktı.

Suudi Arabistan’dan uçaklarla Malatya’ya getirilerek yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 14 Nisan’da karantinaya alınan 336 kişi, karantina sürelerinin dolmasının ardından 29 Nisan’da evlerine gönderildi. 

Karantina sürecini Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait Battalgazi Yurt Müdürlüğü’nde geçiren vatandaşların bazılarının yurttan ayrılırken öğrencilere mektup bıraktıkları ortaya çıktı. 

‘Sevgili kardeşlerim’ diye başlayan mektupta yazanlar şöyle:

“Allah’ın selamı ve rahmeti daima yanınızda olsun. Hayat bizi Rabbimizin izniyle bu odada tanışma ve yaşama fırsatı verdi. Her ne kadar sizleri tanımasam da inanın sizlerin güzelliği hala bu odada duruyormuşçasına hissederek, 14 günlük zamanımı tamamladım. Çünkü biliyorum ki burayı güzel yapan öncelikle sizlersiniz. Emanetleriniz emanetimdir bilmenizi isterim. Farkında olmadan bir zararım dokunduysa beni affetmenizi ve hakkını helal etmenizi isterim. Hayatın kime uzun kime kısa olduğunu biz bilemeyiz. Canı gönülden yüce Allah’tan sizler için öğrencilik ve sonraki hayatınızda üstün başarılar ve mutluluklar dilerim. Umarım ki hem ailelerinize hem devletimize hem insanlığa yararlı birer fert olursunuz. Rabbim sizleri O’nun yolunda gidenlerden ve hükümleriyle yaşayanlardan eylesin.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Ahmet genç (4 yıl önce)
    İlk geldik 'lerinde bazı arkadaşlarımız buraya yazmışlardı başka yermi yok bak ta utan bunlar bizim insanımız ve hatta hangi fikirden olursa olsun almak zorundayız hiç birinde bi sorun çıkmadı o kadar feryat ettin ama boş mektuba gelince koca yürekli insan bende sana burdan yazıyorum allah senin gibi insanların sayısını çoğaltsin ailenle mutlu sağlıklı bi yaşam süresin inşallah allah devletimize zeval vermesin inşallah...
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (4 yıl önce)
    Işte bunun için ben ülkemi ve insanlarını seviyorum.Samimiyete bakarmısınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (4 yıl önce)
    Işte bunun için ben ülkemi ve insanlarını seviyorum.
    0
    0
    Yanıtla