SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Burcunaz Narin'den Avrupa'da Madalya Sözü

0
Güncellendi - 2021-06-23 15:44:58
Burcunaz Narin'den Avrupa'da Madalya Sözü
A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı milli yüzücü Burcunaz Narin, Avrupa Gençler Şampiyonası’ndan madalya ile döneceğini belirtti.

Yüzmede pek çok Türkiye dereceleri elde ederek Milli takıma katılma hakkı kazanan Malatyalı sporcu Burcunaz Narin, 22-25 Temmuz tarihlerinde Fransa'nın başkenti Paris'te yapılacak olan Avrupa Gençler Yüzme Şampiyonası'na katılacak. Şampiyona için hazırlıklarına yoğun şekilde devam eden Narin, hedefini madalya almak olarak belirlediğini vurguladı. Hazırlıklardan kalan zamanlarda Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebubekir Kayhan’ı makamında ziyaret eden milli yüzücü Burcunaz Narin, Avrupa Gençler Şampiyonası’ndan madalya ile döneceğini belirtti.

Kayhan ise genç milli yüzücüye başarılar diledi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Bekir (2 yıl önce)
    Salgında ayda 4 bin TL seans alınır mı
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçek bu (2 yıl önce)
    Hergün hiç ara vermeden 8 saat yüzerek antrenman yapıyorsa olur. Hatta ileride Dünya şampiyonu dahi olur. Şampiyonlar çokkkk çalışarak başarılı oluyorlar. Yolun açık olsun.
    0
    0
    Yanıtla