SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Büyükşehir Basketbol Ekibi 2. Yarıya Hazırlanıyor

0
Güncellendi - 2016-12-26 21:20:14
Büyükşehir Basketbol Ekibi 2. Yarıya Hazırlanıyor
A- A+ PAYLAŞ

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi (EBBL) 10. Grubun ilk yarısını 5’te 5 yaparak lider tamamlayan Malatya Büyükşehir Belediyespor, ikinci yarı hazırlıklarını Atatürk Spor Salonu’nda yoğun tempoyla sürdürüyor.

Bu sezon grup maçlarına fırtına gibi başlayan büyükşehir, oynadığı 5 karşılaşmayı da kazandı. Ligde 5’te 5 yapan turuncu yeşilliler, ligin ilk yarısını 10 puanla zirvede tamamladı.

Grup’ta 5 müsabakanın 3’ünü içerde, 2’sini ise deplasmanda oynayan Malatya Büyükşehir Blediyespor, rakip potaya 375 sayı atarken, potasında 339 sayı gördü.

İlk yarıda ortaya koyduğu başarılı performansı ikinci yarıda da sürdürmek isten turuncu yeşilliler, ikinci yarı hazırlıklarını sürdürüyor.

Malatya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımının Antrenörü Erol Akdeniz, sezona iyi başladıklarını anımsatarak, “İlk yarıda 5 maçımızı da kazandık ve lider durumdayız. İkinci yarıda da aynı başarılı performansı gösterip, Play-Off’lara gitmek istiyoruz” dedi.

Akdeniz, ikinci yarı hazırlıklarının iyi geçtiğini belirterek, “Sezona iyi başlamanın moraliyle ikinci yarı hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. İlk yarı 5’te 5 yaptık. İkinci yarı müsabakalar daha çekişmeli ve zorlu geçecektir. Ama biz takım olarak ikinci yarıya da en iyi şekilde hazırlanıp, iyi sonuçlarla yolumuza devam etmek istiyoruz” diye konuştu.

Grup’ta ikinci yarı maçları 8 Ocak’ta başlayacak. Malatya Büyükşehir Belediyespor, ikinci yarının ilk maçında 8 Ocak Pazar günü deplasmanda Erzincan Gençlik ile karşılaşacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız