SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir Meclisi MASKİ'de Toplandı

0
Güncellendi - 2021-11-24 21:54:32
Büyükşehir Meclisi MASKİ'de Toplandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı toplantılarının VIII. birleşimi Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Başkanlığında, 24 Kasım 2021 Çarşamba günü saat 14.00’de MASKİ Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Meclis toplantısına geçilmeden önce tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayan Başkan Gürkan, “Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, görevi başında şehit olmuş bütün öğretmenlerimizi rahmetle şükranla yad ediyoruz. Sağ olanlara sağlık ve huzur diliyoruz. 24 Kasım Öğretmenler Günü’nün bütün öğretmenlerimize sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Bütün milletimize hizmet eden öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyorum” dedi.

Başkan Gürkan’ın konuşmasının ardından meclis toplantısına geçildi. Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı VIII. birleşiminde gündem maddeleri arasında yer alan bazı maddeler görüşülerek karara bağlanırken, bazı maddeler ise bir sonraki birleşimde görüşülmek üzere ertelendi.

Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı IX. birleşiminin 16 Kasım Cuma günü saat 14.00’de yapılmasına karar verildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Abbas (2 yıl önce)
    Fen İşleri Daire Başkanı Cevdet Beyi onurlu, gururlu, haysiyetli tavrından dolayı tebrik ediyorum. Kendisini 30 yıldır tanıyan bir dostu ve ağabeyi olarak alnıdan öpüyorum. Rızkı verenin Tanrı olduğunu unutmadığı için, onurun, gururun, şerefin, şahsiyetin maldan, mülkten ve makamlardan daha kıymetli olduğunu emeklilik dilekçesi vererek bir kez daha gösterdiği için kendisiyle gurur duyuyorum. Evlatlarına anlatacak bir hikâye yazdığı için, Tanrıdan başka hiç bir güç karşısında eyvallah etmediği için, kamunun hak ve hukukunu birilerinin menfaatinin üstünde tuttuğu için bu toprakların bir evladı olarak kendisine minnettarım. Malatyalı kayısıcılarımız bu kardeşimizin alnından öpsünler. Şire Pazarı esnafımiz bu vatansever yigitle gurur duysunlar. İyiki varsın dostum, iyi ki arkadaşımızsın, kardeşimizsin. Umarım bu onurlu tavır birilerine örnek olur.
    0
    0
    Yanıtla