SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir Meclisi'nde Gürkan'sız Veda!

Büyükşehir Meclisi'nde Gürkan'sız Veda!
A- A+ PAYLAŞ

2019 Mart yerel seçimlerinde oluşturulan Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Mart ayının son oturumunu ve döneminin son toplantısını yaptı. AKP tarafından yeniden aday gösterilmeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın Ankara'da olması nedeniyle katılmadığı toplantı, Meclis Başkan Vekili Vahap Erdem başkanlığında gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı dahil toplam 50 üyesi bulunan, 49 üyesinden 16'sı Battalgazi ve Yeşilyurt İlçesi, 33'ü de diğer 11 ilçenin belediye başkanı ve temsilcileriyle oluşturulmuş olan meclisin son toplantısına katılım düşük oldu.

Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Vahap Erdem, meclis üyelerine beş yıldan beri gösterdikleri çaba ve özveriden dolayı teşekkür etti.

Toplantının sonundaki hatıra fotoğrafı çekimine, üyelerin yarısından fazlası katılmazken, fotoğrafta 24 üye yer aldı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Furkan (1 ay önce)
    Çok umudum yok ancak Umarım gelen gideni aratmaz. Geçen gün yapılan sunumların herbirisinin bir yerden ÖDÜNÇalındığını görünce açıkçası bu kadar hazırlıksız ve işi ciddiye almayan bir ekiple karşı karşıya kalacağımız hissine kapıldım. Yazık olur Malatya'ma diyeceğim ama herkes kendi kaderini yaşar. Malatya'lılara ne desen boş. Malatya'lılar davula zurnaya hazırlıklılar nasılsa seviyorlar böyle işleri. Yaz boyunca çaldınız kışında oynayın demek düşer o zaman bize karınca olarak Malatya'lılara
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (1 ay önce)
    Severiz sevmeyiz ortada da bir gerçek var, o da Malatyamız 'ın son 20 yılda en başarılı belediye başkanı sayın Selahattin Gürkan Bey 'e çok saygısızlık yapıldığını düşünüyorum, özellikle trafik konusunda sıkıntı yaşayan şehrimiz geniş ve alternatif yollar yapıldı. Ayrıca bizim şehrimizde ahde vefa diye bir şey kalmadı.
    %40
    %60
    Yanıtla
  • Malatya sahipsiz (1 ay önce)
    Aday gösterilmeyenler biranda cephe aldı uzaklaşmak için bahane uydurdular çıkar bitince insanlar düşman kesiliyor gerçek olan ne olursa olsun yolundan sapmamaktır kim olursa olsun!!!
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Volkan (1 ay önce)
    Adam Ankara'da kendine makam arayışında. Herkes biliyor bu durumu.
    %81
    %19
    Yanıtla
  • Osman (1 ay önce)
    Bir hamlede unutuldu gitti.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • 101MALATYALI (1 ay önce)Osman isimli kullanıcı yorumuna
    Bilim Dünyası kaybetti
    %72
    %28
    Yanıtla
  • 101malatyalı Allah hak ettiğiniz şekilde yönetilmenizi sağlayacak sen merak etme meşaleler altında halay çekersiniz
    %100
    %0
    Yanıtla