SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Büyükşehir'den Malatya'ya Özel Takvim

Büyükşehir'den Malatya'ya Özel Takvim
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Malatya’nın değerlerinin yer aldığı, tarihi, kültürü, gelenek ve göreneklerin içeriğinde bulunduğu 2022 yılına özel masa takvimi yapıldı.

Özel olarak tasarlanan masa takviminde Malatya’nın vefat eden ve yaşayan değerlerinin yanı sıra, tarihi, kültürü, doğal güzellikleri, Malatya mutfağı, türküleri, gelenek ve görenekleri yer alıyor. Turgut Özal, Hamit Fendoğlu, Eşref Bitlis ölüm yıldönümlerinde, malatyahaber.com kurucularından Gazeteci Fuat Kozluklu da doğum günü nedeniyle takvimde yer alan isimler arasında bulunuyor.

Özel tasarlanan takvim, başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, bakanlara, bakan yardımcılarına, milletvekillerine, il valililerine ve büyükşehir ile il belediye başkanlarına, Malatya’da önceki dönemlerde görev almış valililere ve kamu kurum müdürlerine, hemşeri derneklerine, STK’lara, Malatya ilçe kaymakam ve belediye başkanlarına ayrıca basın mensuplarına gönderildi.

2022 yılı için yapılan takvimle ilgili bilgiler veren Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Murat Kılınç, “Malatya Büyükşehir Belediyemiz tarafından hazırlanan 2022 yılı takviminde Malatya’mızın değerlerine yer verdik. Malatya’mızın değerleri arasında vefat eden ve yaşayan değerlerimiz var. Ayrıca kültürel mirasımız olan ve UNESCO kültür mirası listesinde yer alan Arslantepe, Malatya’mızın tarihini, müzelerini, türkülerini, ziyaret yerlerini, çarşılarını, gülen yüzlerini, doğal güzelliklerini, kültür envanterini ve doğum, düğün gibi geleneklerine yer verdik. Takvim çalışmasında değerlerimizin doğum günlerine ve vefat edenlerin ölüm günlerine de yer verdik. Güzel bir çalışma yaptık” dedi.

Takvimin, yeni yılın başlamasından 1 ayı aşkın bir süre sonra dağıtımına başlanması eleştiri konusu oldu.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • EROL ÇAĞLI (2 yıl önce)
    öncelikle rahmetli babamıda unutmayıp bu nadide takvime koyduğunuz için başta sayın belediye başkanı selahattin gürkan beye bu takvimin haızrlanması ve basılmasıda emeği geçen büyükşehir belediyesi kültür ve sosyal işler daire başkanı sayın murat kılınç bey e elemanlarına sonsuz teşekkür ediyorum
    %100
    %0
    Yanıtla
  • naci (2 yıl önce)
    Reklam başkan işbaşında....
    0
    0
    Yanıtla
  • Deniz (2 yıl önce)
    BB neyi zamanında yaptı ki bunu da zamanında yapsın!
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Yılmaz atcı (2 yıl önce)
    Gerçekten güzel bir çalışma olmuş .malatyanın tanıtımında ve malatyanın değerlerini Türkiyenin tanımasında ve tanıtılmasına katkı sağlamış ayrıca ismi geçen şahısları onure etmiş yad etmiş olmuş. Başkan selahattin Gürkan ve kültür daire başkanı murat kılınç tebrikler .
    %17
    %83
    Yanıtla
  • Hocam tebrikler. Gelecek dönem terfiyi hakettniz.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Hasan (2 yıl önce)
    Buda dünyada bir ilk oldu.... 2022 yılı Takviminin, yeni yılın başlamasından 40 gün sonra dağıtımına başlanması Dünyada ve Türkiye'de bir ilk Helal olsun Selo Başkan
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hasan kalite meyva gibidir Geç olur olgunlaşır lezzetli olur. Ham meyva yenmez sancı yapar.
    %4
    %96
    Yanıtla
  • Baki meyve olgunlaşır yeri düşer çürür, çürüyen meyve ise hiç yenmez. Bilmem anlatabildim mi!!! Laf vurmak, şakşakcılık yapmak degil sz düşünmek gerek...
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Anaaa
    0
    0
    Yanıtla