SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir'e 'Gençlik Kampı' Ödülü

Büyükşehir'e 'Gençlik Kampı' Ödülü
A- A+ PAYLAŞ

Ankara Başkent Millet Bahçesinde AKP Yerel Yönetimler Başkanlığı’nca düzenlenen Gençlik ve Yerel Yönetimler temalı 'Tam Bana Göre Festivali' düzenlendi. 

Yerel Yönetimler tarafından gençlere yönelik hizmet ve yatırımların da değerlendirildiği festival kapsamında, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Beydağı Tabiat Parkı içerisinde yapılan ve yılın on iki ayı gençler tarafından kullanılabilecek olan Gençlik Kampı çalışması da ödüllendirildi. 

Başkent Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilen festivalde gençlere yönelik olarak yapmış olduğu çalışmalardan dolayı Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan 'a ödül verildi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a Beydağı Tabiat parkı içerisinde yapılan Gençlik Kampı çalışmasından dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ödül verildi. 3 milyon 300 bin metrekare büyüklüğe sahip olan Beydağı Tabiat Parkı içerisinde yer alan 250 kişilik Gençlik Kampı'nda; futbol, basketbol, voleybol oyun alanları, macera parkları, konaklama ve çadır kampı alanları, sosyal donatılar yer alıyor. 2022 yılı içerisinde başlanılan projenin 2023 baharında bitirilmesi hedefleniyor.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • malatyalı (1 yıl önce)
    başkan bu açıklamayı müdürüne yaptırmış,çünkü bunun 3-5 yılda mümkün olmayacağını çok iyi biliyor.15-20 yıllık bir geçmişi olan bir yol.galiba müdür yeni, olayı çözememiş.müdürü algı için kullanmışlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (1 yıl önce)
    akp her yapılan işe sıradan ödül verme geleneği, bir zamanların mirasıdır.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • oktay (1 yıl önce)
    şakşakçı valla merak ediyorum seni.ultra değil double yalaka yazsaydın daha manidar olurdu
    %78
    %22
    Yanıtla
  • UltraŞakşakçı (1 yıl önce)oktay isimli kullanıcı yorumuna
    Merakla izlemeye devam et. Elinizden sadece seyretmek gelir. Selahattin başkana varsın yalakalık yapayım ama emin ol beni benden başka bilen yok. Kapasiten kaldırmaz beni.
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Selahattin başkan diğer dönemde belediye başkanımız olacak inşalah
    %17
    %83
    Yanıtla
  • Hakan (1 yıl önce)
    Desene yine bilboarlarda bu resimleri görüp boşuna para gidecek. Reisim bu verdiğin ödülle şimdi biz belediye başkanı çalışıyor mu diyeceğiz. İnan ki tam tersi. Ben bir genç olarak bir proje görmedim ve hatta geriye doğru gittiklgimizin farkındayım. Malatya Ak parti vekilleri ve belediye başkanları boş. İnan bunları bir daga aday yap. Bak bakalım millet kime veriyor. Ödüller işe yarayacak mı!!!
    %82
    %18
    Yanıtla
  • UltraŞakşakçı (1 yıl önce)
    Yürü be önünde dağlar eğilsin. Küçük başkanın kulakları çınlasın. Odasına, küçük dünyasına kapansın kalsın.
    %34
    %66
    Yanıtla