SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS e-kupa'da Trabzon'a Elendi

0
Güncellendi - 2020-05-11 03:22:54
BYMS e-kupa'da Trabzon'a Elendi
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor, E-Spor Türkiye eFutbol Kupası Son 16 Turu’nda Trabzonspor’a 2-1 yenilerek, elendi. Mücadele, beIN Sports’tan canlı yayınlandı. 

Kulüpler Birliği ve yayıncı kurulu beIN Sports işbirliğinde hayata geçen Türkiye E-Futbol Turnuvası başladı. Süper Lig'in 18 takımı sanal dünyada birbiriyle karşılaşacağı E-Spor Türkiye eFutbol Kupası’nda BtcTurk Yeni Malatyaspor ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Trabzonspor’da kaleci Uğurcan Çakır, BtcTurk Yeni Malatyaspor’da ise forvet oyuncusu Eren Tozlu oynadı.

Mücadelenin ilk yarısı 0-0’lık eşitlikle tamamlanırken, Trabzonspor, 57.dakikada golcüsü Sörloth ile 1-0 öne geçti. Bordo mavililer, 79.dakikada Ekuban’ın golüyle müsabakada durumu 2-0’a getirdi. BtcTurk Yeni Malatyaspor, 89.dakikada Mitchell Donald’ı golüyle durumu 2-1’e getirdi. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Trabzonspor, mücadeleyi 2-1 kazandı.

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un forvet oyuncusu Eren Tozlu, müsabaka sonrası “Gol benim için geç geldi. Uğurcan, gerçek hayattaki gibi güzel kurtarışlar yaptı. Golü erken bulabilsem farklı olabilirdi ama olmadı. İnşallah Uğurcan şampiyon olur ve bende ‘şampiyona elendim’ derim” açıklamasını yaptı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • AKAB (3 yıl önce)
    Burdadami elendiler????iyi biseymis gibi haberde yapmisiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Vahap (3 yıl önce)
    Hakkı Çelikel yorum yapmış ve diyorki, Adil Gevrek için "şaşırdık" diye, insan bir Malatya üstümüze geliyor ve istifa etmenin etrafında dolanıyorsunuz ve arkasından"şaşırdık diye laf ediyorsunuz. Aylar önce Malatyanın ne kötü duruma düştüğünü bir Malatya biliyor. Lütfen böyle laflar etmeyin, Malatyalılar neyin ne olduğunu çok iyi biliyor, hesabını vereceksiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih yılmaz (3 yıl önce)
    Neyde elenmedilerki beceriksizler seneye ptt 1 de oynarlar
    0
    0
    Yanıtla