SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS'de Futbolcu ve Personele Korona Testi

0
Güncellendi - 2020-05-08 21:29:51
BYMS'de Futbolcu ve Personele Korona Testi
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor’da Malatya’da bulunan altyapı antrenörleri, bazı futbolcular ve kulüpteki personellere koronavirüs (kovid-19) testi yapıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir’in liglerin yeniden başlayacağı tarihi açıklamasının ardından BtcTurk Yeni Malatyaspor, 11 Mayıs’ta Malatya’da toplanarak, ligde kalan 8 maçı oynamak için hazırlıklara başlama kararı aldı. 

Yurt dışında ve il dışında bulunan futbolcular, 11 Mayıs’ta başlayacak olan hazırlıklar için harekete geçerken, sarı siyahlı futbolcular Teenage Hadebe, Youssouf Ndayishimiye, Arturo Mina, Eren Tozlu, Murat Yıldırım, Erkan Kaş, Özer Özdemir, Remi Walter, Mustafa Akbaş, altyapı antrenörleri ve kulüp personellerine koronavirüs testi yapıldı. Teknik heyet ve il dışından gelecek futbolcuların testlerinin ise Salı günü yapılacağı kaydedildi.

Konuyla ilgili kulübün resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklama şöyle:

“Turgut Özal Eğitim ve Araştırma Hastanesi sağlık ekipleri tarafından Nurettin Soykan Tesisleri'nde futbolcularımız, altyapı antrenörlerimiz ve tüm personelimize koronavirüs (Kovid-19) PCR testi yapılmıştır. Teknik heyetimiz ve il dışından gelecek bazı futbolcularımızın Kovit-19 testi ise salı günü yapılacak.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Serdar Kaplan (3 yıl önce)
    Geçmiş olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih Yavuz (3 yıl önce)
    korona uzman Dr. Hikmet nerede 1 aydir adamin agzinda tuy kalmadi korona dan konusmaktan. aha sana korona hoca bakalim kimsede cikmazsa ne bahanen kalacak. yonetim acil hocayi gereksiz yorumlarda bulunmayi yasaklamali takimi lige hazirlamasi icin uyarida bulunmali. konusmama yasagi getirsin yonetim biz de bi kafamizi dinleyek.
    0
    0
    Yanıtla
  • DONDURMACI (3 yıl önce)
    Bunlarda Adil gevreğin bulaştırdığı Parasızlık hastalığı var yoksa hepsi çakı gibi
    0
    0
    Yanıtla