SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çadırda Tabancayla Vurulan Şahıs Hayatını Kaybetti

Çadırda Tabancayla Vurulan Şahıs Hayatını Kaybetti
A- A+ PAYLAŞ

Fırat Mahallesi'ndeki bir parkta kurulu çadırda tabancayla vurularak ağır yaralanan şahıs hastanede hayatını kaybetti. Bu arada katil zanlısı polis tarafından yakalandı.

Olay, Çarşamba gecesi 22.20 sıralarında Fırat Mahallesi İnderesi Caddesi'ndeki Metin Atabey Parkı'nda meydana gelmişti. Parka kurduğu AFAD çadırında ailesiyle yaşayan 37 yaşındaki Emrah Ulupınar, 25 yaşındaki H.B. adlı şahıs tarafından göğsünden tabancayla 1 kurşunla vurularak ağır yaralanmıştı. Yaralı, Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılırken, saldırgan olaydan sonra kaçmıştı.

Ağır yaralanan Emrah Ulupınar'ın tıp merkezinde hayatını kaybettiği bildirildi.

Bu arada olaydan sonra kaçan katil zanlısı H.B., bir süre sonra polis tarafından silahıyla birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

malatyahaber.com

FOTO: Olay yeri (iha)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız