SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çalık ve Eşinin İşyerlerine Saldırı

Çalık ve Eşinin İşyerlerine Saldırı
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık ile eşinin ayrı yerlerde bulunan eczanelerinin sabaha karşı saldırıya uğradığı, vitrin camlarının kırıldığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, saldırılar sabaha karşı oldu. Önce, 4.30 sıralarında da milletvekili Çalık'ın İnönü Caddesi Sıtmapınarı semtinde bulunan eczanesinin vitrin camları kırıldı. Bundan kısa bir süre sonra da milletvekilinin eşi Kenan Çalık'ın Hamidiye Mahallesi'ndeki eczanesinin  camlarının kırıldığı bildirildi.

Olaylarla ilgili olarak ‘psikolojik dengesi bozuk’ bir kişinin gözaltına alındığı belirtilirken, güvenlik makamlarından konuya ilişkin herhangi bir açıklama yapılmadı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Metin (2 yıl önce)
    Millette psikolojimi bıraktınız.Yeter artık düşün malatyanin yakasından.birikiminiz 7 sulalenize yeter
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Hakan (2 yıl önce)
    Sayın medya. Psiklolojisi bozuk lafımı bilerek söylüyorsunuz. Acaba bu psikoloji bozuk kişi denmese idi ne denirdi. Gercekten neden psikolojisi bozulmuş? Kimin ayagı kimin ayagına basmış
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Bülent (2 yıl önce)
    Rahatsız olan kişi nasıl oluyor sadece oralara zarar veriyor örtbas ediliyor
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Mehmet4420 (2 yıl önce)
    Gazeteci saldırısında sesini çıkarmayan sayin çalık bakalim kendi dukkaninin camlari icin ne yapacak.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Emniyet kapılarında tam techizat bekliyor merak etme
    0
    0
    Yanıtla
  • BEYDAĞI 44 (2 yıl önce)
    Psikolojik denge bozukluğu ve aynı kişiye ait sayılabilecek iki eczanenin vitrin camının kırılması ve en merkezi yerlerde ......çok düşündürücü mü desem .......çok güldürücü mü desem......hiç bir şey demesem mi..... Karar veremedim açıkçası.
    %87
    %13
    Yanıtla