SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Çalık'ın Korona Virüs Testi Pozitif Çıktı

Çalık'ın Korona Virüs Testi Pozitif Çıktı
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık'ın korona virüse (Covid 19) yakalandığı bildirildi.

Çalık, hastalığını sosyal medya hesabından, Salı günü saat 17.00 sıralarında paylaştığı "Bugün yaptırdığım COVID19 test sonucum pozitif çıktı. Şu an için bazı hafif/orta semptomlar dışında ciddi bir sorunum yok çok şükür. Karantina altında çalışmalarıma sağlığım el verdiği ölçüde devam edeceğim. Rabbim tüm hastalarımıza şifalar versin." açıklamasıyla duyurdu.

Çalık, 18 Nisan Pazartesi günü Akçadağ ve Darende'de çeşitli faaliyetlere katıldıktan sonra karayoluyla Ankara'ya dönmüştü.

malatyahaber.com

ARŞİV FOTO: Milletvekili Çalık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Katar ziyareti sırasında, korona virüs gerekçesiyle, Katar Şeyhi'nin uzattığı eli sıkmamış, havada bırakmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Malatya (2 yıl önce)
    Malatyalılar hiç boşuna yakınmayın ah vah etmeyin bu vekilleri siz seçtiniz dışardan gelip adamlar gelip seçmedi herhalde onun için önümüzdeki maçlara bakalım
    %100
    %0
    Yanıtla
  • MalatyalıZEUS (2 yıl önce)
    Oy oy megri megri anan öle çok önemli ya malatya için way limino way coronaya yakalanan bir vekil rahat rahat şehir şehir il il gezerken vatandaşa corona olursa ev hapisi hastane hapisi yaşatan adalet way limino way.yazık malatyama ayık malatyam ayık.yıllardır üstünde oynanıyor.anan öle anan öle corona olmiş way limino way corona
    %75
    %25
    Yanıtla
  • ERHAN (2 yıl önce)
    bir şey olmaz herkes yakalandı coronaya oturup ağlayalım mı ?onlar çabuk atlatır çünkü hiçbir sıkıntıları yok herşey ellerinin altında
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Hamdi (2 yıl önce)
    Kendisinden kaynaklı olarak çok gergin geçen Malatya günlerinden sonra kendi yarattığı gerginlik üzerine arzu etmediği doğrultuda 'düzeltilmiş' bakan programına katılmamak için iyi bir bahane bulmuş, bu sefer de coronaya bağlamış. Helal sana sayın çalık. Önümüzdeki günlerde Malatya'ya gelecek olan Çevre Bakanının programından Büyükşehir'in Karakavak'taki 300 dönümlük parkının temel atma törenini senin çıkarttırdığını, ancak daha sonra daha baskın birilerinin müdahalesiyle programa yeniden konulduğunu bir Malatya konuşuyor. İşte bu nedenle, uçaktan hiç şaşmazken karayoluyla Ankara'ya gitmen ve giderken de yol görüntülerine eşlik olarak 'Uzun ince bir yoldayım.... Bilmiyorum ne haldayım' diye türkü çalıp, sonra aldığın ve bakanın programına katılmamanı sağlayacak test sonucu bana pek inandırıcı gelmedi.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Oturup ağlayalım.
    %68
    %32
    Yanıtla
  • Nazlı (2 yıl önce)
    Çok geçmiş olsun diliyorum.sayın vekilimiz bizim kiymetlimiz dualarımız sizinle
    %18
    %82
    Yanıtla
  • 1650431994 (2 yıl önce)Nazlı isimli kullanıcı yorumuna
    Hemen besmele çektim şu yorumu görünce
    %90
    %10
    Yanıtla