SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çalık'tan Soylu'ya Destek Mesajı

0
Güncellendi - 2021-05-22 12:01:39
Çalık'tan Soylu'ya Destek Mesajı
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, suç örgütü lideri Sedat Peker'in yayınladığı videolarla, İçişleri Eski Bakanı Mehmet Ağar üzerinden çeşitli ithamlara muhatap edilen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya 'AKP içinde yeterince sahip çıkılmadığı ve Soylu'ya yönelik ithamlara parti tepe yönetiminin sessiz kaldığı' yönündeki tespitlerin ardından, Süleyman Soylu'ya, sosyal medya hesaplarında güçlü bir destek verdi.

20 gün sonra konuştu: "Soylu bir bakanımız var"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu siyaseten yıpratma amaçlı olduğu iddia edilen söz konusu videoların yayınlanmasından yaklaşık 20 gün sonra İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu destekleyen AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, tweetinde şöyle dedi:

"Bir adamın kim olduğunu bilmek istersen, kimlerin ona düşman olduğuna bak. Terörle mücadelede ve tüm görev alanlarında çok başarılı, özverili çalışmalar yürüten bayramını evinde ailesiyle değil de dağ karargah komutanlıklarında vatan evlatlarıyla geçiren Soylu bir bakanımız var".

malatyahaber.com

ARŞİV FOTO: İçişleri eski Bakanı Mehmet Ağar'ın merkezinde olduğu son günlerdeki haberlerde, ulusal TV kanalları, AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık'ın da yer aldığı AKP Elazığ seçim mitingine ait görüntüleri sıklıkla yayınlıyor. İçişleri eski Bakanı Mehmet Ağar'ın da yer aldığı AKP Elazığ mitinginde, Öznur Çalık - Ağar'la sohbet ediyor.  Fotoğrafta Mehmet Ağar - Öznur Çalık - Mehmet Ağar'ın oğlu olan ve suç örgütü lideri Sedat Peker'in videolarında çeşitli suçlamalara muhatap olan AKP Elazığ Milletvekili Tolga Ağar yer alıyor. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

30 yorum yapılmış

  • Cemil Battalgazili (2 yıl önce)
    Daha düne kadar bahar ayı geldi mi karakollar pkk tarafından basılır onlarca şehit verirdik, şimdi terör örgütü bitmek üzere, cumhuriyet tarihinin en büyük uyuşturucu operasyonları yapılıp tonlarcası ele geçiriliyor. Soylu’yu pkk sevmiyor, uyuşturucu baronları sevmiyor tabiki!!! Size ne oluyor?
    0
    0
    Yanıtla
  • Hiç bir şey bilmiyorsun kardeşim maâlesef...... pkk denen terör örgütünün eylem yapmamasının SSoylu ile ilgisi yok. pkk artık yatırımlarını Suriye'ye yapıyor. Çünkü orada ABD destekli bir ordu kuruldu ve bu ordunun için de başta pkk nın uzantısı olan pyd ve daha bir çok gruptan oluşuyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (2 yıl önce)
    Neden erken seçim yapılmıyor?ülkede çok kötü idare ediliyor..yani anlayamıyorum..
    0
    0
    Yanıtla
  • cafer canbay (2 yıl önce)
    Allah Aşkına Sanki sütten çıkmış AK Kaşıkmış Soyluda,Ağarıda Bu halk Biliyor
    0
    0
    Yanıtla
  • hakan (2 yıl önce)
    Yazıklar olsun hepimize ! Bu kadar vahim iddialar karşısında halen yok yedirmeyiz yok bilmem ne ... Seçimlere az kaldı.
    0
    0
    Yanıtla
  • hangimiz sevmedik (2 yıl önce)
    Neyin desteği .................
    0
    0
    Yanıtla
  • yazihanli (2 yıl önce)
    Abla sen sanırım Yeşilyurt belediye Başkanına da üstü kapalı destek vermiştin. Sanırım gidicisin....
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Halkımız bu vekillere seçimlerde haketmedikleri halde öyle destekler verdiler ki onlar da kendilerini o kadar büyük görüyorlar. Halbuki o destek cumhurbaşkanına verildi. Ancak bu vekiller bu desteği kendileri adıklarını sanıyorlar. İşte bu nedenle kendilerini bu kadar büyük, erişilemez ve ulaşılamaz, her istediğini yapabilen, kimsenin engel olamayacağı büyük dağlar olduklarını sanıyorlar. Halkımız kendisi getirdi vekilleri bu hale. Şimdi kimse şikayet etmesin. Şikayetiniz var ise sandık geldiğinde, sandığa şikayet edin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Kadıoğlu (2 yıl önce)
    Bu sayın milletvekili Malatya gibi bir şehri temsil ediyor varın gerisini siz düşünün..........!
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer (2 yıl önce)
    Gerçekten hayretler içinde izlenen bir ülke olduk,hırsızlığı yolsuzluğu savunan tek ülkeyiz..bukadarınada pessss.devlet adamlarımız ağza alınmayacak edepsiz kelimelerle yanlışlarına kılıf hazırlaýa dursun olan yine yeni yetişecek nesle olsun,varsın yalanla büyüsünler yanlışla büyüsünler ihanetle büyüsünler ama sakın ha sizler futbol takımı tutar gibi parti tutmayı bırakmayın sakın sakınnnn..bir kez yastığa başınızı koyduğunuzda rahat uyuyabiliyorsanız diyecek laf söz yok,Aile sirketleri ile 85 milyonun hakkını gasp etmeye devam edenleri alkışlamaya devam edin...
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz44 (2 yıl önce)
    Bozacının şahidi ancak şıracı olur zaten bende bekliyordum kimler destekleyecek diye
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent yasar (2 yıl önce)
    Maşallah ticaret bakanına sahip çıktınız 100 tl mali 175 satmış. 1.5 milyonda destek almış devletten. Soylu dün kadı inın mahremine saklanmayın diyerek kadınları biçare ve zavallı gösterirken bunu bayan bir vekilin desteklemesi hiç hoş değil. Herkes kendine yâkisani yapar. Az önce bir haber okudum kadın belediye başkanı iken emekli olup şimdi çöpçülük yapıyor. Ev kiram var diyor ödemem gereken. Maşallah bizde bir dönem başkan ya da vekil ol 7 ceddine yetiyor servet. Ama o kadın norveçli.
    0
    0
    Yanıtla
  • Necip (2 yıl önce)
    Siz Malatya’dan büyükmüsünüz? Siz Türkiye’den büyük müsünüz? Siz adalet ve hukuktan büyükmüsünüz? Siz milletin gücünden büyükmüsünüz? Makamlarınızın üstünde büyük makamlarımız var bizim;hak,hukuk,adalet ve insanlık gibi. Sizin makamlarınız bunladan büyükmü?
    0
    0
    Yanıtla
  • Hoca (2 yıl önce)
    Bunları yayınladığınız gibi keşke mecliste beraber açıklama yapıp tam destek verip sonrada onların askerle polisle çarpışırken geberen hainlerin kimlerle poz verdiklerinide yayınlasanız işte gerçek vatansever gazeteci deriz ama ?...
    0
    0
    Yanıtla
  • Benim askerime polisime sıkan itlerle megri söyleyip ele başı adada besleyen kürsüden ipin yoksa al diye firlatanların resimleri pozları var olurmu .?
    0
    0
    Yanıtla
  • Hoca sen uzaydamı yaşıyorsun.....yoksa iskandinay ülkelerindemi,şu a haberi izleyen güzide insanlardanmısın....
    0
    0
    Yanıtla
  • Ülkü KOÇAK (2 yıl önce)Hoca isimli kullanıcı yorumuna
    Sevgili Hoca efendi, ( Ya da muhterem mi deseydim ! ) Siz resim çektirdiğiniz kişilerden önce git savcılıktan belge getir ondan sonra resim çektirelim mi diyorsunuz ? Komik olmayın göz önünde olan her insanla resim çekmek isterler. Kimse bu nu ayırt edemez. Bu hepimiz için geçerli. Eğer resimden yola çıkarsak 16 temmuzda sosyal medya hesaplarını kapatanlar, arşivini temizleyenler ha birde üç gün sonra meydanlara gidip bayraklı resim çektirip aman ha ben bildiğiniz gibi değilim diyenler.. Geç bunları. Açıklama yapmaya gelince şehrimizden bir şehit verdik. Gara bölgesinde bebek katili örgüt tarafından esir tutulan hemşerimizin babasının derdini anlatmak için TBMM de yine aynı kişi ile açıklama yaptı. Millet vekilinin görevi siyasi görüşü aynı olsun veya olmasın derdi olana derman aramaktır. Eğer resimler üzerinden arşivi açarsanız Oslodan, Haburdan başlar imralıya kadar zaman tünelinizi detayı ile yazarım. " iki mehmetçik öldü diye meclis toplanmaz diyen " parti sözcüsünü baş tacı edeceksin. On yıl önce " Kürecik üssü katil israile çalışıyor " diyene laf atacaksın. Hadi oradan.
    0
    0
    Yanıtla
  • KöyünDelisi (2 yıl önce)Hoca isimli kullanıcı yorumuna
    Meclise ziyarete gelen misafirlerin GBT sine millet vekilleri bakamıyor. Böyle bir imkanları olsa eleştirinizde haklısınız. Elinde GBT ye bakma imkanları olanlar koruma tahsis ederken bu duyarlılığı gösterse daha iyi olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nasıl bir kafa yapın var Allah aşkına??? İddiayı ortaya atan S.P. pkklı mı? Sonra iddialar(yolsuzluk, uyuşturucu, gasp...) la hainlerin ne alakası var???? Ne kullanıyorsan söyle biz de kullanıp rahat edelim :)
    0
    0
    Yanıtla
  • metin (2 yıl önce)
    Erdoğanın koltuğuna oynayan bi soylu rakip gördüğü soyludan kurtulmaya çalışan erdoğan çıkarları için mafyayla kurulan ilişkiler bir kadının mahremini kavgaya alet eden bi içişleri bakanı susturulup bastırılan bi halk nereye gidiyoruz diye sormaktan aciz bi muhalefet filistin davamızdır gazıyla milleti uyutup kürecikten israili koruyan bi devlet bugün yarın petrol müjdesi gelir diyen ve bigün sonra %185 vergi koyan bi hükümet insan kaçakçılığı yapılan belediyeler vs. vs. yeterince batmamışmıyız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sezgin (2 yıl önce)
    Atatürk'e düşman olanlara da bakmak gerekiyor ,bu açıklamadan sonra ...ilk defa güzel bir tespit !
    0
    0
    Yanıtla
  • Tr44 (2 yıl önce)
    Derin işler bukez baya derin sanki öznur abla
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (2 yıl önce)
    Memleket siyasetinin geldigi nokta tek kelimeyle hezeyandir. Ve ne yazik ki zaman icerisinde memleket cok daha agir bedeller ödeyecektir. Eserinizle ne kadar övünseniz azdir!
    0
    0
    Yanıtla
  • Sırı (2 yıl önce)
    Allahim aklimiza Mulayet ol buna istifa etmesi gereken ler istifa etmiyor uzerıne sahip çıkılıyor bunlara birimde çıkıp diyemiyor edep yahu edep
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Kemal (2 yıl önce)
    Biraz erken oldu
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih (2 yıl önce)
    Normal DYP ekibi kendi aralarında organize idiler. Emniyette orduda jandarmada MİT te terörle mücadele ediyor. Sırayla gergin bunlardan bir görevli içişleri bakanı olsun. Tabiki asker polis terörle mücadele edecek tabiki doktor hastalıkla mücadele edecek. Nasılki bir doktor sadece salgınla değil diğer mikroplarla mücadele edecekse içişleri bakanıda mafya ile suç örgütü ile iş tutmaz. Devlet adamı twitten istifa etmez. Bu üslupla konuşmaz. En önemlisi çetelerle gizli iş tutmaz. Bunların gücü kendilerine doğru soru soran Anadolu ajansındaki zavallı gazetecilere yeter. Artık acil erken seçim
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdal ALTUNKAYA (2 yıl önce)
    dağların aslanı seni kriptolara yem etmeyeceğiz. ak partinin en cesur milletvekili yine malatyadan.. herkes sus pus dururken öznur çalık mafyanın ve içerdeki kumpasçılardan korkmadan soylu adama desteğini açıklayan ilk vekil oldu.. soylu kırmızı çizgimizdir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Berat pembe çizginiz mi ?
    0
    0
    Yanıtla
  • KEREM (2 yıl önce)
    Sayın Çalık destek çıkmışsa, Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu'yu görevden alacağı iddiaları boş demektir. Öznur Hanım, yanlış ata oynamaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz44 (2 yıl önce)KEREM isimli kullanıcı yorumuna
    Zaten görevden almaz onun haberi yokmu sanıyorsun soylunun yaptıklarından hepsinin haberi var umudumuz onları halkımızın görevden alması
    0
    0
    Yanıtla