SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çalışkan Yardımcılığı Kabul Etmemiş

0
Güncellendi - 2017-09-28 15:46:56
Çalışkan Yardımcılığı Kabul Etmemiş
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un çiçeği burnunda teknik direktörü Erol Bulut, yardımcı antrenörlük için Malatya’dan teklifte bulunduğu isimlerden olumsuz yanıt aldı.

Malatya’da ilk teknik direktörlük deneyimini yaşayacak olan genç isim, sarı-kırmızılı takıma imza atar atmaz ekibini oluşturmak için kolları sıvadı. Bu doğrultuda ilk olarak daha önceden de tanıdığı kulübün izleme komitesinde bulunan Hakan Çalışkan’a teklifte bulunan Bulut, bu teklifine olumlu yanıt alamadı.

Altyapı hocası Murat Uçkun’un da gelen teklife sıcak bakmaması üzerine devreye kulüp başkanı Adil Gevrek girdi. Gevrek’in altyapıda görev yapan antrenörlerden birinin Bulut’un ekibine dahil olması talimatı verdiği öğrenildi.

Bu arada genç teknik adam henüz teknik ekibini oluşturamadığı için Malatya’ya sadece Yunanlı kondisyonerini getirebildi. Transfer sürecinin hızlı gelişmesinden dolayı teknik heyetini oluşturamayan Bulut, bir tek Yunanlı kondisyonerle Malatya’ya geldi. Altyapı Sorumlusu Murat Uçkun ve yine altyapıdan kaleci antrenörü Süleyman Kale’nin geçici olarak bir süreliğine Bulut’un ekinde yer alacakları belirtildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

22 yorum yapılmış

  • 44mlty44 (6 yıl önce)
    1.Passoligde kale arkasi tribün bileti neden satilmiyor..? 5 tl yap gelmek isteyen oraya gelsin.. 2. misafir tribün bileti 10 tl..en ucuz ev sahibi bileti 12.5 tl..:)
    0
    0
    Yanıtla
  • kale arkası 5 TL de pahalı. Maça gidiş geliş, su, yemek diyince kaç liraya geliyor. Daha indirim istiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gürkan (6 yıl önce)
    Yorumlara akıl sır vermek mümkün değil.Takıma hoca aranırken,ne olursa olsun bir an önce bir teknik direktör bulunmalı,takım başıboşluktan kurtulmalı diyenler,şimdide daha bir maça bile çıkmıyan Erol hocayı eleştiriyorlar.Yaw gerçekten çok tuhafsınız,garipsiniz.Siz nesiniz?
    0
    0
    Yanıtla
  • Dert (6 yıl önce)
    Bu hoca bu baskan sonumuz 2.lig
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    Murat Uçkun antrenörlük için en uygun isim.Malatyaspora uzun yıllar emek vermiş tecrübesiyle son derece faydalı olabilecek mükemmel bir kişilik.keşke erol bulut un yerine onu getirebilseydik.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dün Murat hocayı ve Hakan Hocayı kotuleyici karalayici mesajları gördük okuduk kardeşim o yüzden kendi evlatlarına yıllarca emek vermiş insanlara kansız diyenler böyle bir şeye Sabri olabilirmi çekebilir mi bu durumu.Murat hocayla U21 olsun iki yıldır yaptıkları ortada A takımda Hakan hocayla olsun performans ortada bende Murat hoca gibi bir değerin gelmesini isterim hak ediyor ama isde yorumlar ortada anlık akılcı bunlar
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (6 yıl önce)
    Birlik.beraberlik.zamani.herkez.fedakerlik.yapmasi.gerekli.malatya.icin
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Hakan Çalışkan ve Ali Ravcı çok başarılı kişiler. Kendilerinden Erol Hoca'ya destek olmalarını rica ederiz. Selamlar!
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (6 yıl önce)
    Herkes bi havalarda, baksana malatya çocukları görev kabul etmiyor.erol hoca zaten 1/2 haftaya yardımcılarını ayarlar geçiş sürecibvde yardımcı olmak gerekmezmi Erol hacaya herkes kendini ancoletti, lucesku zanderer oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    Hoş bir durum olmamış.Neden kabul etmiyorlar.Anlamak mümkün değil.Bu kafayla ancak alt yapı antrenörü olarak kalacaklardır.Bir adım öteye gidemezler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Levent Güler (6 yıl önce)
    Aslan Gibi Malatya'li MUSTAFA CEVİZ Var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fethiye maçında yaptıklarını gördük.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent Çalışkan (6 yıl önce)
    Hakan abi Malatyasporun yararına olacağını düşünseydi kabul ederdi ki ne zaman hoca bulamazsak takıma, seve seve görev almıştır.
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZOĞLU 44 (6 yıl önce)
    BOŞUNA DEMEMİŞLER HASÜDÜN MALATYA DİYE! İŞTE İSPATI İŞTE İSTEMEMEZLİK İŞTE ÇEKEMEMEZLİK İŞTE KISKANÇLIK! NEYMİŞ EFENDİM BİZİM EROL BULUT HOCADAN NE EKSİĞİMİZ VARMIŞDA BİZİ NEDEN HOCA OLARAK TAKIMIN BAŞINA GETİRMİYORSUNUZMUŞ? İŞTE MALATYA LOBİSİ! BİZİM FEDERASYONDA VE HAKEM CAMİASINDA LOBİMİZ YOK AMA İÇİMİZDEKİ ART NİYETLİ LOBİCİLİĞİN GELDİĞİ BOYUT İŞTE ORTADA! TEK KELİMEYLE PESS BAŞKA BİR ŞEY DEMİYORUM! YAHU ŞU HAKAN ÇALIŞKANA NE OLMUŞ KİM FİŞFİŞLEYİP ORTAYA SÜRMÜŞ ÇIKMIŞDA AFRA TAFRA YAPIYOR! HANİ MALATYALIYDINIZ HANİ KÖTÜ GÜN DOSTUYDUNUZ? HANİ GEREKTİĞİNDE ELİNİZİ DEĞİLDE BEDENİNİZİ TAŞIN ALTINA KOYARDINIZ? ŞİMDİ BU YAPTIĞINIZ FIRSAT DÜŞKÜNLÜĞÜ DEĞİLDE NEDİR? YUHHLAR OLSUN SİZE YUHHLAR OLSUN SİZİN GİBİ MALATYALILARA...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruzgarin oglu (6 yıl önce)VAİZOĞLU 44 isimli kullanıcı yorumuna
    Abi agzina saglik deli olacagm ya tam biseler olacak diyoruz bu neyin kompleksi neyin egosu yazik gunah ya. Yarin insallah kendisi de ayni durumda kalir belki de kabul etse ilerde kendisi o koltuga oturacak. Iste bole ego olursa yillarca geri planda kalir curur gider
    0
    0
    Yanıtla
  • dediklerinize hak vermekle birlikte bu iste biraz kidem gozetilmesi gerektigi inancindayim..ben ne sayin bulut u ne de caliskan i tanimam. ancak eger sayin caliskan'in tecrubesi, yasi vs fazlaysa gel sen benim altimda calis denilmemelidir...Bu suna benzer, abdullah avci'nin bosta olan riza calimbay'a gel benim antronorum ol demesi gibidir.. saygilar..
    0
    0
    Yanıtla
  • Sn vaizoglu tespitiniz yerinde malesef memleketimiz hasudlukte tavan yapmis durumda keza zamaninda bir masallah dediler ekmege muhtac kaldik kendimi gurbet ellerde buldum neyse sn hakan ayip etmissiniz fedakar davranmanizi beklerdim hayirlisi olsun artik tum malatya sporlu taraftarlar biz bir barselona bjk gs yada fener takimi gibi milyon dolarlar gibi butcemiz yok az ile yetinmek yani bu sene lig de kalma mucadelesi versek bile yeterli bence sn baskan gevreke sahip cikmamiz lazim unutmayalim bizim bizden baska dostumuz yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Vaizoğlu tespitnize katılıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Evet vaizoğlu44 yazdıklarının son noktasına kadar katılıyorum.Takımın başına Erol Bulut diye biri geliyor.Ligin 6.haftası olmuş,adam haklı olarak,malatya da yaşayan ve takımı tanıyan bu futbol adamlarından!destek istiyor.Bundan daha mantıklı, doğal ne olabilir.Aslında bu durum onları tanımamıza vesile oldu.İnşallah Erol hoca başarılı olacaktır.Aslolan Malatyaspordur.Kimse Malatyaspordan büyük değildir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruşen uçar (6 yıl önce)
    Bu neyin tavrı anlamadım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali kaya (6 yıl önce)
    Al işte biz malatyalıyız burnumuzdan kıl aldırmayız taşın altına el değil gövdeyi koyma zamanı ama ama malatya aksakallıları devrede
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    YAPAYIN BIR DAHAKI HAFTAYA FENERLE MAC VAR ONA GÖRE
    0
    0
    Yanıtla