SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Çat Kapı İftarda Başkana Flüt Konseri

Çat Kapı İftarda Başkana Flüt Konseri
A- A+ PAYLAŞ

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, çat kapı iftar programına katıldığı 75 yaşındaki flüt tutkunu Ahmet Türkmenoğlu'nun verdiği mini konser ile karşılandı.

Tüm yurtta olduğu gibi AKP teşkilatı ve belediyeler çat kapı iftar programları düzenliyor. Programlar ziyaret edilecek ev sahibine iftardan bir saat önce bildiriliyor. Malatya’nın Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, AKP İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülşah Sağlam ve teşkilat kadınları dönüşümlü olarak iftar programlarına katılıyor. Belediye Başkanlığı ve AKP İlçe Kadın kollarının organize ettiği çat kapı iftar programlarından biri de Doğanşehir Günedoğru Mahallesinde gerçekleştirildi.

Flüt tutkunu Ahmet Türkmenoğlu’nun evine iftar konuğu olan Belediye Başkanı Zelyurt ve AKP kadın kolları heyetine burada 75 Yaşındaki Ahmet Türkmenoğlu tarafından mini konser verildi. Türkmenoğlu, ziyaret nedeniyle memnuniyetini dile getirirken Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt da, “Çat Kapı iftar ziyaretlerimiz devam ediyor. Bu gün Ahmet amcamızın evine misafir olduk. Bizleri evlerine kabul edip sofralarını açtıkları için kendilerine özellikle teşekkür ediyorum. Kadın kolları başkanlığımızın organizasyonunda yaptığımız bu çalışmalarda aynı zamanda mahalle temsilcisi arkadaşlarımız, yönetim kurulu üyelerimizle birlikte çat kapı ziyaretlerimiz devam ediyor. Gönül alma, ziyaretleri, gönüllere dokunma ziyaretleri, sohbet ve kendilerini dinleme bir yerde iftar amaç ama gönül almayı ise bir gayret olarak yolumuza devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

AKP Doğanşehir Kadın Kolları Başkanı Gülşah Sağlam ise " Bizleri bu programda yalnız bırakmayan özellikle belediye başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. AK Parti ailesi olarak Ramazan Programları yaptık. Ahmet Amcamızın evine misafir olduk. Hanımı ve torunlarıyla bizleri evlerine kabul ettikleri için teşekkür ederiz hayırlı Ramazanlar dilerim " diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız